Bine ai venit pe blogul Elmio!

12 ritualuri de căsătorie neobișnuite

1. Satul Tenganan din Bali

12 ritualuri de căsătorie neobișnuite. Bărbații singuri din satul Tenganan din Bali iau parte, în fiecare mai, la un obicei străvechi de a atrage doamne. Se luptă între ei, înarmați cu frunzele spinoase ale plantei pandanus și folosind doar un scut de bambus pentru protecție. În ciuda faptului că pare crud, fetele sunt dornice să vadă acest eveniment. Acestea sunt așezate pe o roată-picioare care se oprește numai când se termină lupta.

Satul Tenganan din Bali

2. Epoca victoriană

Femeile victoriene erau foarte subtile în a informa bărbații că nu erau interesați de ele. Dacă nu te place, își va acoperi obrazul stâng cu un evantai. Atunci nu a fost acceptat să spună adevărul în persoană, așa că femeile din acea epocă aveau un sistem complex de coduri pe care fanii lor le foloseau. Dacă s-a ventilat încet, atunci este ocupată, dacă rapid, atunci este în căutarea. Dacă fanul ei i-a acoperit obrazul drept, atunci ai noroc.

Epoca victoriană

3. Ritual Austria

În Austria secolului al XIX-lea, fetele care căutau un partener țineau felii de mere sub axile în timp ce dansau. Apoi au oferit felii de mere, care le-au absorbit mirosul corpului, alesului lor. Dacă un bărbat a mâncat o felie de măr, atunci simpatia este reciprocă.

Ritual in Austria

4. Curtare Amish

Amish este întotdeauna foarte secretos. În unele comunități, vecinii nici măcar nu știu că va avea loc o nuntă până când nu va fi anunțată în biserică cu câteva săptămâni înainte de eveniment. Cu toate acestea, oamenii amish curioși știu o modalitate de a afla din timp. Friptura de țelină în cremă este principalul fel de mâncare la sărbătorile de nuntă, deci dacă o familie are tulpini de țelină în grădină, atunci cineva se căsătorește.

Curtare Amish

5. Oameni celtici

Începând cu secolul al XVII-lea, a existat o tradiție în cuplurile galeze de a schimba „linguri de dragoste”. Cu ajutorul acestor linguri de lemn sculptate în mod complicat, galezii și-au comunicat sentimentele celor aleși. Există o părere că de la acest eveniment a apărut cuvântul spooning, ceea ce înseamnă în engleză nu numai „a scoop cu o lingură”, ci și la „coo”, „hug”.

Oameni celtici

6. Regiune în SUA New England

În secolul al XVIII-lea, cuplurile din New England aveau o viață privată mică sau deloc, deoarece întotdeauna exista un „observator” la întâlnirile lor. Pentru a face schimb de cuvinte de dragoste fără a se apropia unul de celălalt, au folosit un tub gol de 180 de centimetri lungime, care a fost numit „baston de curte”. În acest fel, membrii familiei care participau la întâlnire se puteau asigura că nu se întâmplă nimic nepotrivit – de exemplu, nimeni nu se ținea de mână.

Ritual in New England

7. Tribul Zulu

Pentru un bărbat din Zulu african, începe să aibă grijă de fată, „Fetele seniori (de obicei femeile adulte aveau putere) trebuiau să decidă că logodnica lui este pregătită pentru asta. Apoi fata mai în vârstă dă permisiunea să practice khlobonga. Cuplul petrece noaptea împreună, iar bărbatul este obligat să întoarcă fata acasă înainte de răsăritul soarelui, altfel va trebui să plătească tatălui ei o amendă pentru o capră. Tatăl fetei neagă orice cunoștință despre khlobong, dar el este obligat să construiască o colibă ​​specială unde se vor întâlni cuplul. În cele din urmă, un tată bun îl recunoaște pe mire cerându-i fiicei sale să aducă animale de la iubitul ei.

Tribul Zulu

8. Tribul Kikapu

Tribul mexican Kikapu a folosit fluierele de zeci de ani pentru a transmite mesaje de dragoste celor aleși. Acest lucru se întâmplă de obicei în sat în timpul apusului și este o modalitate pentru cuplu de a-și planifica întâlnirea de seară. Cuplurile au chiar propriile tonuri unice pentru a evita confuzia mesajelor lor cu cele ale altor cupluri. De obicei, un fluier este doar un mesaj scurt, dar există și conversații complete.

Tribul Kikapu

9. Tribul Wodabe

În tribul african Wodabe, bărbații sunt cei care sunt întâmpinați „de hainele lor”. Ei prețuiesc frumusețea și petrec mult timp îngrijindu-se și înfrumusețându-se pentru a fi atrăgătoare pentru femei. În timpul festivalului de căsătorie numit „Gerevol”, bărbații se îmbracă până la petrecere și participă la un concurs de dans numit „Yaake”. Și femeile judecătoare aleg câștigătorii în funcție de abilitățile și aspectul lor.

Tribul Wodabe

10. Puritanii

Puritanii au considerat verighetele prea nesemnificative și, în schimb, viitoarea tânără mireasă a primit un deget din mâinile soțului ei. Apoi, ar putea folosi acest instrument pentru a broda lucruri pentru noua ei casă și, de asemenea, ar putea tăia fundul acestuia și să-l poarte ca verighetă.

Puritanii

11. Țigani

Fetele țigănești nu au voie să iasă la întâlniri, așa că, dacă băiatul vrea să-i atragă atenția, el o apucă în încercarea de a lua un sărut. Ritualul este numit literal „captură”.

Țigani

12. China

În timpul festivalului Sisterhood Food din sud-vestul Chinei, care este versiunea lor de Ziua Îndrăgostiților, fetele se îmbracă luxos și gătesc orez lipicios în 4 culori diferite care reprezintă cele 4 anotimpuri ale anului. Apoi dau orezul, înfășurat într-o batistă, potențialilor lor pretendenți. Dacă o persoană dorește să știe cum îl tratează o fată, trebuie să desfacă eșarfa și să cernă orezul. Dacă un tip găsește două bețe roșii în interior, înseamnă că fata îl iubește. Dacă există un singur băț înăuntru, atunci fata l-a refuzat politicos. Vai de tipul care găsește usturoi sau ardei iute: asta înseamnă că fata îl respinge categoric. Dacă femeia chineză nu a luat încă o decizie sau așteaptă continuarea curtei, ascunde ace de pin în orez.

China

Alte Articole:

*^* Cele mai frumoase 44 de locuri.

*^* La Moscova de sărbători – Anul Nou.

*^* Răspunsul mirosului de transpirație în căldura verii.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 12 ritualuri de căsătorie neobișnuite. […]

trackback

[…] 12 ritualuri de căsătorie neobișnuite; […]

EnglishItalianRomanian