Uleiuri pretioase doTERRA

Cum sa devii partener doTerra?

Buna dragilor. Multi oameni se intreaba cum sa deveniti partener doTERRA?

De fapt, totul este foarte simplu – scrie-mi direct ca vrei sa devii partener si rezolvam rapid in cateva minute. Spune-ne cate ceva despre tine, te rog, literalmente 2-3 propozitii: cine esti, ce faci, care este ocupatia ta, ce castigi in prezent sau ai castigat inainte, daca cauti in prezent, unde locuiesti ( oras, tara) si, cel mai important, de ce vrei sa te asociezi cu doTERRA?

Le pun tuturor partenerilor mei aceasta intrebare: care este intentia? de ce te intereseaza acest proiect? ce vrei sa realizezi? cum te vezi in acest proiect? Este important sa stii unde sa mergi si spre ce sa te indrepti.

Care sunt pasii?

Inregistrare – deschiderea unui cont personal

Inregistrati-va pentru o reducere de 25% si acces la training gratuit. Pentru a primi intotdeauna o reducere de 25%, trebuie sa va deschideti un cont. Deja in momentul inregistrarii veti avea preturi speciale de reprezentant cu o reducere de 25%. De asemenea, veti primi instruire gratuita si veti discuta cu un consultant specializat in uleiuri doTERRA.

Dupa inregistrare ne stabilim obiective spre care ne indreptam

Adica, iti exprimi intentia si noi te ajutam sa o implementezi si sa-ti atingi obiectivele.
Totul este foarte simplu. Daca vrei sa-ti schimbi viata – bine ai venit in echipa noastra! Pentru a afla mai multe, scrieti-mi pe Whats App: 0770855133, pentru orice intrebari, te voi ajuta cu mare placere.
Multumesc!

Pentru a comanda uleiuri esentiale poti accesa acest link: 

https://beta-doterra.myvoffice.com/Application/index.cfm?EnrollerID=13986146


Descopera si alte articole interesante: