Bijuterii

5 TENDINȚE DE BIJUTERII PENTRU TOAMNA ANULUI 2020

Bijuterii Argint 925 de toamna | Elmio.ro

5 TENDINȚE DE BIJUTERII PENTRU TOAMNA ANULUI 2020. Hiturile despre care toată lumea va vorbi în sezonul de toamnă-iarnă au primit premii pentru gradul de răspândire sau curajul cunoscut. În primele rânduri lanțuri întinse – decorul principal al anului 2020. Locul al doilea a revenit la hiperformele de declarație, bronzul a luat aur. Iar premiile de stimulare au fost luate de stratificare și geometrie, care erau inferioare tuturor celorlalți doar pentru că au fost tendințe pentru toată vara. Ne dăm seama ce să cumpărăm, astfel încât toată lumea să vrea „ca tine”.

TOTUL ESTE MINUNAT: LANTURI

Stilul rock stereotip al lanturilor a dispărut până la începutul anului, când aceste accesorii versatile împodobesc cele mai feminine arcuri cu fuste midi din satin și cardigane tricotate groase. Încă pot aduce atingerea necesară de răzvrătire atunci când este nevoie. Dacă doriți doar atingeri de accent. Lanțurile rimează cu ușurință cu jachete elegante, bluze aerisite și tricotaje nud confortabile sub gât. În ceea ce privește tipurile de țesut, șoaptele de toamnă: în partea de sus există opțiuni cu o combinație contrastantă. De două tipuri și dimensiuni diferite de legături.

SPERANȚE MARI: HYPERSIZE

Stilul bijuteriilor declarative, făcând în mod deschis o declarație de modă, continuă mișcarea retrogradă către moștenirea deceniilor trecute, doar că acum surprinde și animalismul. Aristocrația și măreția barocă a leoparzilor și panterelor aurii luxoase, accentuarea. Broșelor și a inserțiilor scalate sunt o scurtătură către expresivitatea expresivă a bijuteriilor înalte, cărora li se permite totul „și chiar puțin mai mult”. Îmbrăcămintea de toamnă, care încetează să mai fie abundentă în imprimeuri și culori. Va deveni pânza cea mai plină de satisfacții pentru acest gen de capodopere de artă.

PLURAL: COLIER COMBO

Seturile sunt ceva ceva superb pentru această toamnă. Pentru a crea o compoziție armonioasă, căutați două sau trei Coliere pentru elemente de design similare sau cel puțin pentru o direcție generală. Într-un trio, cel mai lung lanț poate avea ambiții – această lungime de la opera box s-a transformat cu încredere în casual. Poziționați cel mai familiar duo de lanțuri subțiri, astfel încât. Colierul cu cel mai masiv pandantiv solo să fie în partea de jos. Motive reale ale pandantivelor: pene sculptate, monede vechi, frunziș auriu – într-un cuvânt, cel mai discret.

UNGHIUL DE VEDERE: GEOMETRIA

Schimbarea atitudinii față de bisectoarea urâtă a școlii va ajuta cu unghiuri la modă de 60 și 90 de grade – din. Aur sau Argint, cu zirconii cubice și pietre ornamentale. Cele mai relevante forme au rădăcini latine numerice – căutați pentagoane, hexagone, heptagone și cele mai adaptabile nuanțe naturale oricărui tip de culoare – roz zori și kaki malachit. În ciuda tuturor arătării, o astfel de geometrie devine cu ușurință un subiect de bază, deoarece este minimalistă și complementară în viața de zi cu zi.

VICTORIA STRĂLUCITORĂ: AURUL „PUR”

Metalul supradimensionat mototolit este una dintre tendințele de top care s-au topit ușor pentru a doua toamnă la rând. Ne plac siluetele ilogice și contururile neclare, deoarece acestea atrag inevitabil atenția: suprafețele lustruite reflectă mai bine lumina, ceea ce înseamnă că strălucirea va fi maximă. Există citate clare ale stilului italian în tendință: cronicile de modă de pe străzile din. Milano demonstrează modul în care localnicii poartă aur în maniera lor casuală specială. Puteți îmbrăca. Bijuterii ca set și vă puteți împrieteni cu o brățară și un ceas pe mână și totuși evitați reproșul „prea mult” Secretul se află în hainele monocromatice din țesături dense și, desigur, în modul de transport.

BONUS: AVIONUL MĂ PORTĂ UȘOR

Visele de a călători în noi realități au început să se facă mai des – și iată, reacția comunității modei la ordinea de zi. Tema călătoriei a fost indicată în accesorii, pe care mai devreme le-am putut observa doar ca daruri simbolice și talismane Elmio; acum este deja o tendință macro. Elegante și laconice, ornamentele cu „detalii aeriene” arată aproape ca o manifestare a libertății dorite – limite, acțiuni și, în cele din urmă, pe sine.

Cumpărați Bijuterii veritabile Elmio – Livrare Gratuită!

5 TENDINȚE DE BIJUTERII PENTRU TOAMNA ANULUI 2020


Alte Articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
5 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 5 TENDINȚE DE BIJUTERII PENTRU TOAMNA ANULUI 2020; […]

trackback

[…] 5 TENDINȚE DE BIJUTERII PENTRU TOAMNA ANULUI 2020; […]

trackback

[…] 5 TENDINȚE DE BIJUTERII PENTRU TOAMNA ANULUI 2020; […]

trackback

[…] TENDINȚE DE BIJUTERII PENTRU TOAMNA ANULUI […]

trackback

[…] 5 TENDINȚE DE BIJUTERII PENTRU TOAMNA ANULUI 2020; […]