Bine ai venit pe blogul Elmio!

8 fapte pe care nu le știai despre sprâncene

8 fapte pe care nu le știai despre sprâncene. Te-ai întrebat vreodată de ce sprâncenele sunt atât de importante pentru o persoană? Știți cu toții despre acest misterios „accesoriu” pe care l-am obținut de la naștere? Mai ales pentru dvs., am adunat 8 fapte interesante despre sprâncene și suntem siguri că nici nu v-ați gândit la ele.

8 fapte pe care nu le știai despre sprâncene

1. Sprâncenele tale pot avea o buclă

Uneori sprâncenele au fire proeminente, la fel ca pe capul nostru. Acest lucru este de obicei întâlnit de persoanele cu păr ondulat sau creț. Este important să țineți cont de acest fapt atunci când tundeți sprâncenele și să țineți cont de direcția de creștere a vortexului. În caz contrar, firele de păr proeminente își vor aminti în permanență de ele însele și vă vor strica forma ideală a sprâncenelor.

2. Creșterea sprâncenelor este cea mai activă vara

Sprâncenele cresc mai repede vara datorită luminii solare calde și a vitaminelor nutritive pe care le obținem zilnic cu o porție de legume proaspete, naturale, fructe de padure și fructe. Creșterea părului tinde să încetinească iarna, așa că acum este momentul să cumpărați balsamul pentru sprâncene Xbrow. Dacă începeți să aveți grijă de sprâncene astăzi, atunci în viitorul apropiat veți obține sprâncene expresive naturale, groase, care în sezonul rece nu vor necesita proceduri corective de înfrumusețare suplimentare.

3. Sprâncenele au grijă de viziunea noastră

Forma sprâncenelor și sprâncenele în sine ne protejează ochii de umezeală excesivă și transpirație, astfel încât privirea să rămână curată și clară.

4. Mona Lisa nu avea sprâncene

Nu l-ai observat înainte, nu-i așa? Este amuzant că în fiecare zi mulțimile de turiști fac poze cu faimosul tablou de Leonardo da Vinci și nici măcar nu se gândesc de ce frumoasa Mona Lisa este privată de una dintre cele mai expresive trăsături ale feței unei femei.

5. Sprâncenele nu-ți pot schimba fața sau forma ochilor

Ceea ce pot face este să creeze prima impresie despre tine asupra celeilalte persoane. Esti fericit? Obosit? Emoționat sau surprins? Sprâncenele tale vizualizează instantaneu răspunsul.

6. Sprâncenele groase nu sunt doar o tendință

Nu cu mult timp în urmă, sprâncenele au devenit un punct cheie în industria frumuseții și și-au luat propria nișă atractivă. Acum sprâncenele naturale groase nu mai sunt doar o tendință trecătoare, ci o realitate. FCB Research arată că astăzi peste 60% dintre consumatoarele de sex feminin se preocupă de frumusețea sprâncenelor și includ îngrijirea sprâncenelor în rutina zilnică de frumusețe, în creștere față de 28% în 2015.

7. Monobrow a fost considerat un simbol al inteligenței

Multe culturi istorice de-a lungul secolelor au considerat monobrow ca un simbol al inteligenței semnificative. Figurile proeminente din vremea lor au căutat să crească o monobrow pentru a fi considerate mai inteligente și mai frumoase, iar astăzi, înarmați cu pensete, dimpotrivă, ne străduim să scăpăm de părul urât dintre sprâncene.

8. Stresul afectează creșterea sprâncenelor

Stresul poate încetini sau opri creșterea sprâncenelor. De exemplu, mirese se confruntă adesea cu această problemă în timp ce se pregătesc pentru nunta lor și, pe măsură ce începe luna de miere, observă că sprâncenele lor încep să crească în cele din urmă. Frumosă rețetă de sprâncene – mai puțin stres, mai multă grijă! 


Descopera si alte Articole Elmio:

*^* Trebuie să alergi corect!;

*^* TERAPIA CU PARAFINĂ;

*^* Stil de viata sanatos;

*^* Secretele frumuseții pielii;

*^* ARGINTUL ȘI ALIAJELE SALE;

*^* VERIGHETA – UN SIMBOL AL IUBIRII ETERNE.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 8 fapte pe care nu le știai despre sprâncene; […]

trackback

[…] 8 fapte pe care nu le știai despre sprâncene; […]

trackback

[…] 8 fapte pe care nu le știai despre sprâncene; […]

trackback

[…] 8 fapte pe care nu le știai despre sprâncene; […]

EnglishItalianRomanian