Bine ai venit pe blogul Elmio!

Afla: Secretele sprâncenelor perfecte!

Afla: Secretele sprâncenelor perfecte! Machiajul și modelarea sprâncenelor sunt o chestiune foarte delicată. Astfel de proceduri se desfășoară, de regulă, sub auspiciile „fără loc de eroare”, deoarece o mișcare greșită poate distruge. Totul fără speranță și va fi nevoie de mult timp și efort pentru a restabili conturul sprâncenelor. În aceast articol, aș dori să vorbesc despre ce nu ar trebui să faceți atunci când vă îngrijiți sprâncenele.

Afla: Secretele sprâncenelor perfecte!

Decor și machiaj

Nu vă vopsiți sprâncenele cu vopsea de păr. Diferența sa față de produsele colorante similare concepute special pentru sprâncene și gene este că este o compoziție destul de agresivă. Poate provoca iritații și alte probleme, până la pierderea completă a părului.

Vopseaua neagră pentru sprâncene nu este, de asemenea, cea mai bună opțiune și se potrivește doar cu câteva. În majoritatea cazurilor, sprâncenele negre arată teribil și nenatural și, experții recomandă realizarea nuanței dorite folosind tonuri de maro deschis.

Nu folosi fond de ten pe sprancene! Fiecare produs are propriul său „scop” și, prin urmare, pentru „coafarea” sprâncenelor, este mai bine să folosiți geluri special concepute (transparente sau tonifiante). Fundațiile înfundă porii, deteriorează structura părului și chiar încetinesc creșterea părului.

Machiajul natural este foarte bun, dar nu trebuie să neglijați produsele cosmetice decorative pentru sprâncene. Scopul nostru pentru care trebuie să ne străduim este sprâncenele îngrijite, bine definite și bine amestecate. Umbre, creioane dintr-o perie vor veni în salvare pentru o pieptănare perfectă. Vă rugăm să rețineți că este mai bine să faceți zona rădăcinii cât mai naturală, iar sfaturile să fie mai grafice și mai clare.

Mecanică

Nu îndepărtați firele de păr împotriva creșterii, în acest caz acestea se vor întoarce în curând la voi și nu va fi atât de ușor să scăpați de ele.

Nu zgârieți la pensete. Pensetele slabe sau îndoielnice pot rupe sau deteriora firele de păr. Penseta pentru supermarket nu este o opțiune. Pensetele bune au vârfuri special teșite, care sunt suficient de ascuțite pentru a ridica chiar și cele mai mici și mai fine fire de păr. Astfel de pensete sunt fabricate din oțel inoxidabil, ceea ce prelungește durata de viață a instrumentului și îl face mai relevant în ceea ce privește asepsia și antisepticele. Folosind o pensetă de calitate, puteți evita iritarea și firele de păr încarnate.

Cum sa va tundeti sprancenele:

Tundeți-vă sprâncenele dvs. și orice altceva. Cea mai urâtă idee este foarfeca de manichiură cu capete rotunjite. Merită doar să scurtați acele fire de păr care sunt scoase din formă cu foarfece cu capete drepte, foarte atent la un anumit unghi.

Pensula pentru sprâncene ar trebui să fie înclinată și nici o altă opțiune nu trebuie luată în considerare.

Folosiți șabloane omniprezente. Chipul unei persoane este foarte individual și, prin urmare, este pur și simplu nerezonabil să vorbești despre orice tipare. Mai mult decât atât, nu ar trebui să încercați să obțineți curbe perfect similare, deoarece, printre altele, fața noastră este asimetrică în mod natural și orice încercări de remediere par ridicole.

Rasul sprâncenelor și desenarea „corzilor” după aceea este cea mai depășită tendință a sezonului, care arată ridicol și ridicol.

Ultimul sfat, care este foarte important: nu vă bazați pe propriile abilități și neglijați vizitele la saloane. Nu toți avem timpul și oportunitatea de a vizita un maestru în mod regulat, dar fiecare dintre noi poate vizita un specialist o singură dată, și apoi să mențină persistent efectul rezultat. 

Dacă brusc maestrul îți oferă „sprâncene multicolore” creative, atunci fii foarte atent, pentru că arată „elegant, la modă, tineresc”. De regulă, doar la prezentările de modă, dar în viața reală te poate transforma într-un papagal amuzant. Și mai mult, nu merită să aplicați accente de culoare cu vopsele, dacă este prea insuportabil, atunci este mai bine să efectuați experimente folosind „mijloace temporare”, cum ar fi geluri cu sclipici. 

Urmați aceste sfaturi și nu exagerați. Amintiți-vă că moderarea și reținerea sunt bune în toate, mai ales în lumina tendințelor modei actuale. 


Alte articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Afla: Secretele sprâncenelor perfecte! […]

trackback

[…] Afla: Secretele sprâncenelor perfecte!; […]

trackback

[…] *^* Afla: Secretele sprâncenelor perfecte! […]

trackback
7 months ago

[…] Afla: Secretele sprâncenelor perfecte!; […]

EnglishItalianRomanian