Bine ai venit pe blogul Elmio!

Alimente care ne fac să ne simțim obosiți

Alimente care ne fac să ne simțim obosiți. Vrei să te simți energizat? Apoi ar trebui să excludeți din dietă unele alimente care provoacă senzații de somnolență și oboseală.

O ceașcă de cafea aromată este un atribut obligatoriu al dimineții în care ajunge la lucru. Cu toate acestea, nu vă lăsați purtați, un exces de cofeină poate provoca o reacție inversă a corpului. Oamenii de știință cred că nu ar trebui să consumi mai mult de două căni de cafea pe zi.

Dulciurile, deserturile și alte dulciuri sunt bogate în zahăr, ceea ce poate crește dramatic nivelul glicemiei. Dar, după un timp scurt, scade brusc și, ca urmare, te simți obosit și obosit. Un efect similar se observă atunci când mănâncă paste și tot felul de produse de patiserie.

Băuturile carbogazoase conțin cantități mari de glucoză ușor digerabilă cu cofeină. La început, provoacă o creștere bruscă a energiei, după care persoana începe să adoarmă.

Alcoolul are un efect relaxant asupra corpului; după ce consumă alcool, majoritatea oamenilor tind să doarmă. Acest lucru se explică pur și simplu: în timpul somnului, toată energia este cheltuită doar pentru intoxicație.

Batoanele energetice trebuie consumate numai înainte de a face mișcare. Acestea conțin o cantitate crescută de calorii și, dacă nu sunt cheltuite, vă veți simți obosit.

Alimentele prăjite în ulei necesită multă energie pentru a fi digerate, așa că după ce consumi alimente prăjite obosești mai repede. Dacă performanța ridicată este importantă pentru dvs., atunci ar trebui să alegeți mâncăruri ușoare de legume, carne la cuptor sau fierte pentru prânz.

Dar nu alege preparate de curcan pentru prânz.

 Carnea acestei păsări conține un tip special de compuși proteici care au un efect relaxant asupra corpului uman. Consumul de carne de curcan determină o scădere bruscă a performanței, este mai bine să o includeți în meniul cinei.

Eliminând alimentele de mai sus din dieta zilnică și de dimineață, puteți rămâne plin de putere și energie pentru o lungă perioadă de timp.

Apropo, un prânz excesiv de dens din orice mâncare provoacă o senzație de oboseală și dorința de a dormi. Prin urmare, nu mâncați în exces dacă trebuie să vă simțiți în formă.


Alte Articole Elmio:

Secretele frumuseții pielii.

Picioarele frumoase sunt ușoare & irezistibile!

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Alimente care ne fac să ne simțim obosiți. […]

trackback

[…] Alimente care ne fac să ne simțim obosiți. […]

trackback

[…] Alimente care ne fac să ne simțim obosiți. […]

EnglishItalianRomanian