Bine ai venit pe blogul Elmio!

Argint impotriva virusilor: 10 fapte de care poti tine cont

Beneficiile Argintului

 

Argint 925

Argint impotriva virusilor, proprietatile bactericide ale sanatatii au fost cunoscute cu mute secole inainte de descoperirea bacteriilor in sine! Acest lucru este demonstrat de monedele de argint gasite in partea de jos a puturilor antice. Sfarsitul secolului al XIX-lea si a inceputul secolului XX. Numeroase studii au dovedit activitatea bactericida a ionilor de argint impotriva a peste 350 de tipuri de microbi patogeni.

Astazi exista mult mai mult de 650 cercetarile continua. Virologii cauta modalitati de a utiliza metalul miraculos pentru a rezolva probleme urgene de importanta extrema. Faptele vorbesc de la sine.


– Vindecatorii egipteni antici vindecau ranile cu placi de argint care erau aplicate pe pielea afectata. Si slavii au asezat obiecte de argint pe fundul vaselor pentru apa, purificandu-l si dezinfectadu-l.

A FOST IN TRECUT

 • Apa de argint a fost folosita in timpul Marelui Razboi Patriotic cand a existat un deficit de medicamente, a fost folosita pentru tratarea si vindecarea ranilor soldatilor, accelerand procesul de regenerare a tesuturilor.
 • In ciuda valorilor incontestabile a aurului, in cele mai vechi timpuri, argintul era mult mai apreciat in medicina. Nobilul metal ” alb” era considerat magic: Bijuteriile din Argint au ajutat la intarirea sistemului nervos, la calmarea durerilor de cap si la depasirea stresului.
 • Moneda de argint ajuta la dimunuarea durerilor de dinti. Argintul si compusii sai sunt inca utilizati pe scara larga in stomatologie. Deci, cu ajutorul argintului cu acid azotic, cariile sunt tratate si canalele dintilor sunt sterilizate. Pulberea de argint este un componenta a compozitiei unor paste de intarire pentru umplerea canalelor radiculare.

Argintul Elmio benefic SANATATII!

DESPRE ARGINT – PREZENT SI VIITOR

 • Ionii de argint sunt capabili sa afecteze mai mult de 650 de specii de microbi (inclusiv stafilococii, streptococii, dizenteriile si bacteriile cu febra tifoida). In timp ce antibioticile pot face fata doar unei duzine de tipuri de bacterii.
 • Argintul coloidal este utilizat pentru a trata leziuni de diverse origini, boli de piele, diabet zaharat, gastrita, artrita si alte boli.
 • O epidemie la scara larga a virusului AH1N1 (gripa porcina) care a facut ravagii in 2009. A devenit un impuls pentru studii pentru oamenii de stiinta japonezi privind activitatea antivirala a nanoparticulelor de argint. Efectul inhibitor al nanosilverului a fost dezvaluit, ceea ce a marcat inceputul dezvoltarii pentru distrugerea unor noi tipuri de astfel de virusi.
 • In prezent, oamneii de stiinta continuua sa cerceteze proprietatile argintului, care contribuie la dezactivarea actiunilor virusilor, asadar in luna februarie a acestui an cercetatorii de la Institutul de Chimie Solida si Mecanochimie ak SB-RAS au dezvoltat un material pentru masti medicale format din topire si nanosilver.
 • Meltblown, o testoasa netesuta formata din microfibre din polipropilena, este utilizata in stratul interior al unei masti medicale conventionale cu trei straturi si impregnata cu un amestec hidrofug. De data aceasta, topita a fost tratata cu ioni de argint. In timpul testului asupra virusului gripal A si pe doua tipuri de bacterii – stafilococul si ecoli, a fost stabilita o eficienta incompatibila de ridicata a metalului nou in distrugerea virusurilor in comparatie cu mastile conventionale.

In plus masca de argint poate fi purtata cateva ore, argint impotriva virusilor.

UNDEVA IN ACEASTA LUME

 • In India argintul se mananca! Varaka este numele foliei antibacteriene din argint comestibila pentru decorarea unor dulciuri.
 • Japonia, unul dintre liderii mondiali in produse de electrocasnice, foloseste argintul la fabricarea de aparate de aer conditionat – pentru purificarea suplimentara a aerului interior.
 • Proprietatile argintului cluster (bio-argint) sunt produse parafarmaceutice, cosmetice si veterinare care contin argint.

Poarta Bijuterii din Argint 925 Elmio – Alege Bijuterii cu Sentimente.

Este foarte important sa citesti: Cum se curata Argintul.


Alte articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Speram sa fie pe placul dumneavoastra urmatorul articol: Argint impotriva virusilor: 10 fapte de care poti tine cont. […]

trackback

[…] Interesant: Vezi beneficiile Argintului impotriva virusilor […]

trackback

[…] Sigur te va interesa si asta: Argint impotriva virusilor: 10 fapte de care poti tine cont. […]

trackback

[…] Speram sa fie pe placul dumneavoastra urmatorul articol: Argint impotriva virusilor: 10 fapte de care poti tine cont. […]

EnglishItalianRomanian