Argint Elmio pentru Barbati

Argintul Elmio pentru bărbați: „Doctorul” prețios

Avantajele Argintului Elmio pentru bărbați: „Doctorul” prețios. Proprietățile vindecătoare sunt atribuite multor metale, dar liderul neîndoielnic dintre ele este argintul. Alchimiștii au încercat să creeze un elixir al nemuririi pe baza acestuia; șamanii purtau amulete de argint, crezând că protejează de spiritele rele. Și aceste credințe au apărut dintr-un motiv: ulterior, oamenii de știință le-au găsit o bază științifică. În articolul nostru vă vom spune care sunt beneficiile argintului pentru bărbați.

Proprietățile uimitoare ale argintului

Din timpuri imemoriale, omul folosește acest metal prețios de o nuanță nobilă în viața de zi cu zi. În Asia Mică, arheologii au găsit Obiecte de Argint 925 create acum mai bine de șase mii de ani. Primele monede din lume au fost fabricate dintr-un aliaj de aur și argint.

Din cele mai vechi timpuri

Oamenii știau că acest metal poate fi util pentru oameni. Pacienții cu febră au fost udați din vase de argint, iar lanțurile de argint au fost puse pe gât. Potrivit lui Herodot, regii Persiei transportau aprovizionarea cu apă pentru lungi campanii militare în vase din argint.

În mod uimitor, Alexandru cel Mare și anturajul său au rămas sănătoși în timpul unei campanii pe malul Indului, când majoritatea soldaților au fost loviți de o infecție intestinală. Secretul sănătății regelui era simplu: el și liderii militari foloseau vase de argint, ale căror proprietăți bactericide au servit ca o barieră pentru multe infecții. Soldații obișnuiți foloseau cositor, lemn sau faianță în viața de zi cu zi care nu aveau astfel de calități.

Vechii egipteni au folosit pe scară largă plăcile de argint pentru a accelera procesul de vindecare. Accesoriile de masaj din argint au fost folosite în Imperiul Otoman: cu ajutorul lor, au fost efectuate proceduri pentru vindecarea și întinerirea pielii.

În Evul Mediu

Acest metal era considerat atât de puternic încât au încercat să-l folosească în lupta împotriva majorității bolilor. De multe ori acest lucru a ajutat cu adevărat: s-au observat îmbunătățiri în tratamentul bolilor infecțioase ale căilor respiratorii superioare, ale ochilor (în special, conjunctivitei) și ale sistemului genito-urinar. Preparatele din argint s-au dovedit a fi eficiente împotriva bolilor precum tifoida, variola și holera. De câteva secole, metalul nobil a fost utilizat continuu în scopuri medicale. Și numai în timpul celui de-al doilea război mondial, când au apărut primele antibiotice, situația s-a schimbat.
Cu toate acestea, proprietățile vindecătoare ale argintului sunt folosite și astăzi în medicina oficială. Este încă o componentă a multor medicamente eficiente. Preparatele pe bază de acesta sunt utilizate în mod activ în tratamentul bolilor oculare, a sistemului genito-urinar, a ulcerelor, a eroziunii și chiar a cancerului.

Argint în corpul uman

Beneficiile argintului Elmio.ro
Beneficiile Argintului Elmio

Multe organisme vii conțin Argint #Elmio, iar concentrația sa în țesuturile mamiferelor este de aproximativ 0,02 mg / kg greutate corporală. Acest metal este prezent și în corpul uman: conține medulla, țesutul osos, nucleele celulelor nervoase, glandele endocrine și irisul ochilor. Acest element este necesar pentru lucrul bine coordonat al organelor interne și implementarea normală a proceselor fiziologice. Argintul favorizează, de asemenea, întinerirea pielii, are un efect benefic asupra metabolismului și funcției de hematopoieză.

În același timp, corpul uman asimilează cu greu acest metal: aproximativ 90% din doza primită este excretată din corp. Restul este absorbit în tractul gastro-intestinal, se leagă de proteinele din sânge și apoi este transportat în tot corpul. Cu o cantitate insuficientă de argint, o persoană are anumite simptome: agitație, vorbire accelerată, susceptibilitate la frici și anxietate, nevoia de dulciuri.

Nu trebuie să uităm că argintul este un metal greu, astfel încât concentrația sa ridicată poate avea efecte toxice. Acumulându-se în organism în cantități mari, ionii metalici înlocuiesc ionii enzimatici, ceea ce duce în cele din urmă la întreruperea funcționării celulelor. Doar forma naturală a metalului este eliminată din corp fără probleme. Dacă pătrunde în organism prin preparate farmaceutice, filtre de apă, precum și ca rezultat al muncii în industrii periculoase, poate rămâne în ficat și în alte organe interne până la 50 de zile.

6 fapte uimitoare despre beneficiile argintului pentru bărbați

Beneficiile Argintului Elmio pentru Barbati
Beneficiile Argintului pentru Barbati

Argintul Elmio pentru bărbați: „Doctorul” prețios.

Acum este necesar să spunem despre modul în care metalul nobil afectează corpul omului.

1. Acțiune bactericidă

Se știe de mult că argintul are proprietăți antimicrobiene, datorită cărora distruge microorganismele patogene fără a afecta microflora benefică. Cercetând aceste proprietăți uimitoare ale metalului, oamenii de știință au ajuns la concluzia că, dacă agenții patogeni ai difteriei, infecțiilor pulmonare și intestinale sau tifoidului ar fi plasați pe plăci de argint, aceștia ar muri în curând. De exemplu, bacilul tifoid, având cel mai înalt nivel de rezistență, nu durează mai mult de o zi.

Chiar și la cea mai mică concentrație, argintul își păstrează proprietățile antibacteriene. Acest lucru se datorează faptului că, interferând cu activitatea vitală a microbilor, ionii metalici nu permit buna funcționare a catalizatorilor biologici – enzime. Majoritatea enzimelor conțin aminoacidul cisteină. Când particulele de argint interacționează cu acesta, enzimele sunt perturbate.

Eficacitatea metalului în lupta împotriva bacteriilor merită o atenție specială: îi distruge de 1.750 de ori mai eficient decât acidul carbolic și de 3.5 ori mai eficient decât furacilina, clorul și permanganatul de potasiu. Argintul coloidal este capabil să distrugă mai mult de 650 de tipuri de bacterii (pentru comparație: antibiotice cu spectru larg – doar aproximativ 5-10 specii). În plus, acele bacterii care pot dezvolta imunitate la medicamente sunt, de asemenea, incapabile să reziste acțiunii argintului.

Dar există, de asemenea, o serie de microbi care nu se pretează la efectul bactericid al acestui metal. Acestea includ, de exemplu, specii modificate genetic de E.coli, care sunt prezente în produsele fabricate industrial (așchii semisintetice, cârnați etc.).

2. Regenerarea țesuturilor

Avantajul argintului pentru bărbați constă în faptul că accelerează regenerarea țesuturilor în diferite inflamații, răni și arsuri. Corpul nostru are această capacitate: dacă este necesar, leucocitele absorb argintul și îl livrează în zona deteriorată. Metalul și proteinele formează compuși care neutralizează acțiunea majorității microbilor patogeni și accelerează regenerarea țesuturilor. Deci argintul este benefic în tratamentul leziunilor care sunt frecvente în viața oricărui bărbat.

3. Acțiune imunomodulatoare naturală

Ionii de argint au un efect pozitiv asupra imunității. Se întâmplă după cum urmează: atunci când celulele sunt într-o stare sănătoasă, ele emit unde de o singură frecvență, când apare patologia, altele, ca urmare, apare disonanța. Ionii metalici pot regla celula într-un interval de frecvență „sănătos”, ceea ce normalizează sistemul imunitar al corpului bărbatului.

4. Creșterea vitalității

Potrivit unor rapoarte, metalul nobil poate fi util pentru îmbunătățirea energiei corpului bărbatului: crește vitalitatea, ameliorează sindromul oboselii cronice și reduce simptomele dependenței meteorologice.

5. Normalizarea tensiunii arteriale și ameliorarea durerilor de cap

Bijuteriile din argint sunt recomandate în special bărbaților care suferă de hipertensiune și dureri de cap. Bijuteriile din acest metal pot reduce semnificativ tensiunea arterială. Principalul lucru este că produsul este în contact cu pielea bărbatului timp de câteva ore pe zi.

6. Indicator al stării generale a sănătății umane

Utilizarea bijuteriilor din argint este, de asemenea, în faptul că, în funcție de starea lor, se poate concluziona despre bunăstarea generală a unui bărbat. Când metalul este în contact cu pielea pentru o lungă perioadă de timp, acesta începe să „simtă” corpul. Dacă brusc produsul s-a întunecat, acest lucru nu înseamnă întotdeauna că a fost fabricat dintr-un aliaj de calitate scăzută. Un fapt similar poate semnala o boală și că merită să văd un medic. Desigur, acest lucru nu se aplică situațiilor în care bijuteriile au fost purtate foarte mult timp și în cele din urmă s-au întunecat: în acest caz, bărbatul trebuie doar să o curățe.

Argint 925
Argint 925

Argintul Elmio pentru bărbați: „Doctorul” prețios.

Datorită proprietăților descrise mai sus, argintul este util în special în tratamentul următoarelor boli:

Boli ORL:

 • gripa;
 • ARVI (rinită și faringită de natură infecțioasă);
 • gat uscat;
 • capabil după îndepărtarea amigdalelor.

Bronhiile și plămânii:

 • bronșită acută și cronică;
 • pneumonie;
 • fibroză chistică;
 • bronșiectazii.

Cavitatea bucală:

 • boala parodontală;
 • gingivită;
 • stomatită.

Tract gastrointestinal:

 • gastrită;
 • ulcere ale stomacului și duodenului;
 • colita;
 • colecistita acalculoasă.

Piele:

 • răni purulente;
 • boli pustulare;
 • dermatoza;
 • eczemă;
 • arsuri;
 • hemoroizi.

Preparatele acestui metal îi vor ajuta pe bărbații epuizați, febră cronică, inflamație a intestinelor, arsuri la stomac, activitate crescută a vezicii biliare, cu încălcări ale ficatului și splinei.

Produse care conțin Argint

Argint in produse alimentare

Argintul Elmio pentru bărbați: „Doctorul” prețios.

Nu sunt multe produse care să conțină argint. Din fructe de pădure se pot identifica afine, pepene verde și struguri, din legume – castraveți. De asemenea, mineralul se găsește în ciupercile porcini, pinul și pătrunjelul.

Grâul moale, făina și pastele sunt, de asemenea, o sursă de argint. Cu toate acestea, nutriționiștii recomandă să acorde atenție în primul rând grâului încolțit: pe lângă acest metal, acesta conține multe alte substanțe utile.

Rețineți că în industria alimentară a argintul este utilizată pe scară largă în conserve, astfel încât o cantitate mică din acesta poate fi obținută de o persoană cu lapte și suc cumpărate din magazin. Cu ajutorul său, producătorii distrug microbii și astfel extind durata de valabilitate a mărfurilor perisabile. Silver are chiar și propriul său număr de serie în sistemul de etichetare a aditivilor alimentari – E174.

În unele țări, pasiunea pentru Bijuterii capătă forme absurde. De exemplu, atunci când metalele prețioase sunt folosite în decorarea vaselor: bomboanele de ciocolată sunt învelite nu în folie, ci în cele mai fine plăci de Aur și Argint. Costul unui astfel de desert poate crește până la mii de lei pentru o cutie mică.

Argintul Elmio pentru bărbați: „Doctorul” prețios.

7 sfaturi pentru a experimenta beneficiile argintului pentru un bărbat

Bijuterii din Argint 925, pot oferi beneficii tangibile pentru sănătate bărbaților atunci când sunt purtate corect. Sfaturile de mai jos sunt mai specifice medicinei tradiționale decât medicina formală. Fiecare om va decide singur dacă va asculta sau nu.

Semnificația acestor sfaturi este pentru că există anumite puncte sensibile pe corpul uman, în contact cu care Bijuteriile din Argint pot ajuta la funcționarea normală a corpului:

1. Lanț lung de Argint – este benefic pentru rinichi, inimă și plămâni.

2.  Lanț scurt de Argint – are un efect pozitiv asupra glandei tiroide.

3. Ceasuri și brățări din Argint – ajută la tratamentul durerilor de cap severe la bărbați.

4. Purtarea unui Colier de Monede de Argint va ajuta la scăderea tensiunii arteriale.

5. Bijuterii mici din Argint- sunt un bun remediu pentru hipertensiune. Amintiți-vă că utilizarea bijuteriilor masive, dimpotrivă, va crește presiunea.

6. Purtarea plăcilor de argint în zona intestinului gros va activa activitatea organului și va îmbunătăți peristaltismul.

7. Pentru tratamentul anumitor afecțiuni, bărbații trebuie să poarte inele de argint pe diferite degete: pentru tahicardie – pe degetul mijlociu, pentru boli de inimă – pe degetul mic, pentru boli ale intestinelor și pentru a îmbunătăți culoarea pielii – pe degetul arătător.

Argintul nu este doar un metal frumos, ci și un medicament eficient care poate fi benefic pentru bărbați în tratamentul multor patologii. Amintiți-vă că cele mai bune rezultate pot fi obținute dacă metalul este aplicat corect. Prin urmare, înainte de a utiliza orice remediu care conține argint, este mai bine ca un bărbat să consulte un specialist.

De unde să cumpărați bijuterii din argint pentru bărbați

Intrați pe site-ul www.Elmio.ro și acolo veți găsi cele mai frumoase Bijuterii din Argint 925. Alege Bijuterii cu Sentimente!


Alte Articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Argintul Elmio pentru bărbați: „Doctorul” prețios; […]

trackback

[…] Argintul Elmio pentru bărbați: „Doctorul” prețios; […]