Atrage Bani in viata ta

Atrage bogăția datorită Bijuteriilor Elmio

Atrage bogăția datorită Bijuteriilor Elmio.ro Orice s-ar spune, în viața de zi cu zi nu poți face nimic fără bani. Deși înțelepciunea populară spune că fericirea nu este în bani. Majoritatea dintre noi suntem convinși din propria noastră experiență. Este mult mai plăcut să fii trist și să dai melancolie într-o stațiune din Monaco decât fericit într-o poartă la țară. Desigur, banii nu ar trebui să umbrească adevăratele noastre valori, precum viața umană, sănătatea celor dragi, prietenia, dragostea, familia. Dar trebuie să recunoașteți că o mare parte din grijile noastre de zi cu zi este legată tocmai de creșterea bunăstării noastre interioare.

Oamenii au încercat întotdeauna să se înconjoare de prosperitate, confort și căldură, și chiar lux în ultimul timp, motiv pentru care atât de multe legende, credințe și mituri sunt dedicate atragerii banilor. 

Semne și credințe asociate cu banii.

În folclorul fiecărei națiuni există mituri și auguri asociate cu banii și aurul. Acestea pot fi semne legate de cum să economisiți sau să câștigați mai mulți bani. Legende despre patronii care ajută o familie să se îmbogățească sau chiar culte întregi ale unei zeități care este responsabilă pentru bunăstarea materială.

Oamenii au încercat să observe cele mai nesemnificative lucruri mici, care, după cum li s-au părut, au fost însoțite de noroc în afaceri, comerț sau servicii. Aproape fiecare breaslă medievală, de exemplu, negustori, cămătări, bijutieri, armurieri. Aveau patronii lor și legi nerostite care ajutau la menținerea lucrurilor în ordine și la obținerea unui profit.

Cele mai faimoase semne despre bani includ următoarele:
  • Nu împrumutați bani seara (după apus).
  • Nu aduceți recipiente sau vase goale în casă.
  • Păstrați-vă economiile într-un colț întunecat, nu într-un loc luminos.
  • Nu fluiera in casa. Ia bani cu mâna stângă și dă-i cu mâna dreaptă.
  • Când mâna stângă prezintă mâncărime – veți primi în curând bani.
Patronii oamenilor de afaceri, comercianți, cămătari:

1) Zeul grec Hermes este hramul negustorilor și în mod ciudat, al hoților …

2) Sfântul patron chinez al țăranilor și al negustorilor – Daikoku.

3) Printre slavii antici, Rodogost era considerat sfântul patron al negustorilor și al străinilor.

4) Creștinii au primit recent propriul mijlocitor care este responsabil pentru a ajuta în afaceri – acesta este Iosif, un făcător de minuni.

5) Sfântul catolic Bernardin de Feltrsky este hramul bancherilor și al creditorilor de bani. Și un sfânt catolic precum Amand de la Maastricht este considerat patronul negustorilor de vin.

6) Sfântul Homobon este hramul afacerilor și al comerțului.

7) Printre hinduși, Genesha este principalul zeu patron al abundenței și bogăției. Cele mai populare simboluri ale bogăției. Există, de asemenea, o listă imensă de simboluri care pot atrage bogăția în viața ta. Printre acestea se numără un trifoi cu patru frunze, numărul „7”, zaruri, un elefant, o broască, un copac de bani, un șoarece, o lopată, simboluri în dolari, potcoavă și multe altele.

Amulete pentru creșterea prosperității.

Pentru a atrage bogăția în viața lor, oamenii au încercat întotdeauna să aibă la îndemână sau în camera în care a avut loc comerțul oricare dintre simbolurile care contribuie la fluxul de bani. Adesea astfel de simboluri erau plasate sub formă de mici figurine, gravuri, desene și chiar broderii. Cu toate acestea, cel mai eficient a fost purtarea constantă a unui astfel de simbol. Din acest motiv, au apărut o varietate de pandantive, brelocuri sub formă de amulete de bani. De exemplu, în China se consideră de bun augur purtarea a trei yuani pe un fir roșu de mătase ca garanție a norocului monetar. Este obișnuit ca mulți europeni să poarte în portofel o monedă care nu poate fi schimbată, slavii au convingerea despre un șoarece de poșetă, care, ca și în vizuină, va purta bani în portofel.

Ce metal este mai bun de ales pentru un talisman de bani? Fără îndoială, Argint și Aur este un simbol al banilor și este considerat cel mai potrivit pentru a atrage energia bogăției în viața ta.

Cu toate acestea, simbolurile tradiționale care vă permit să atrageți succes financiar la destinul dvs. sunt suficient de puternice în sine și nu necesită reîncărcare suplimentară cu energia aurului. Principala condiție pentru munca eficientă a unei amulete de a strânge bani. Este o reproducere exactă a simbolului și a mesajului energetic necesar pe care îl puneți în amuletă. Dacă crezi în norocul tău și în puterea acestei amulete, precum și depui toate eforturile pentru a-ți atinge obiectivul. Atunci rezultatul nu va întârzia să apară.

Cine poate purta un talisman pentru a atrage bani?

Există multe amulete care îndeplinesc scopuri specifice: de exemplu, amulete pentru războinici, amulete pentru creșterea energiei feminine, amulete pentru creșterea potențialului magic și așa mai departe – astfel de lucruri ar trebui să aparțină numai persoanelor cu cunoștințe care sunt capabile să dispună în mod competent de puterea conținută în aceste Bijuterii. În ceea ce privește amuletele pentru a atrage norocul și bogăția, acestea pot fi purtate de orice bărbat sau femeie care este asociat cu comerțul, finanțele, asigurările și afacerile.

Ce fel de bijuterii pot fi folosite ca talisman pentru noroc și bogăție? Magazinul nostru online oferă o gamă largă de bijuterii care vă vor ajuta să atrageți bani și noroc în viața voastră. Printre acestea, puteți găsi cu ușurință un Cercei sau Pandantive cu simboluri care să aducă noroc. Foarte populare sunt:


Alte Articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
7 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Atrage bogăția datorită Bijuteriilor Elmio; […]

trackback

[…] Atrage bogăția datorită Bijuteriilor Elmio; […]

trackback

[…] Atrage bogăția datorită Bijuteriilor Elmio; […]

trackback

[…] Atrage bogăția datorită Bijuteriilor Elmio; […]

trackback

[…] Atrage bogăția datorită Bijuteriilor Elmio; […]

trackback

[…] Atrage bogăția datorită Bijuteriilor Elmio; […]

trackback

[…] Atrage bogăția datorită Bijuteriilor Elmio; […]