Bine ai venit pe blogul Elmio!

Ce bauturi se consuma de anul nou

Băuturi populare de Anul Nou

Elmio vă prezinta cateva idei de Băuturi populare de Anul Nou. Fără îndoială, cea mai populară băutură alcoolică de pe masa de Anul Nou este șampania. Undeva, o sticlă deschisă de șampanie înseamnă începutul vacanței și undeva – sfârșitul ei.

Băuturi de anul nou în Polonia

Ei beau și șampanie, dar băutura tradițională de Anul Nou din această țară este vodca. Atitudini neobișnuite față de băuturile alcoolice din India. În această țară, este strict interzis să beți alcool pe stradă, dar în Anul Nou această regulă este neglijată chiar de polițiști.

Băuturi de anul nou în Franța

Sărbătoarea începe cu un pahar de șampanie, iar cu fiecare masă se servește un vin special. În unele case, tradiția este încă păstrată: proprietarul-vinificator trebuie să clincheze pahare cu un butoi de vin, să o felicite pentru vacanță și să bea la următoarea recoltă.

Băuturi de anul nou în Austri si Olanda

Vinul fiert este o altă băutură foarte populară de Anul Nou. Este iubit mai ales în Austria și Olanda.

Austriecii

Mănâncă puțin în noaptea de Revelion, dar nimeni nu refuză vinul fierbinte fierbinte.

Olandezii

În Olanda, sărbătoarea începe cu șampanie, iar la miezul nopții toată lumea iese afară și începe băutura în masă de vin fiert. În această țară, vinul fiert nu este gătit doar de leneși, dar olandezii beau această băutură cu gogoșile lor semnate.

Băuturi de anul nou în Irlanda

În Irlanda, în ajunul Anului Nou, gazdele își deschid porțile și oferă un pahar de vin oricui își dorește să fie oaspeții lor. În același timp, sunt rostite cuvintele: „Pentru pace în această casă și în întreaga lume!”

Băuturi de anul nou în Marea Britanie

În Marea Britanie, dacă cineva sărbătorește Anul Nou, de obicei bea coniac. Belgienii preferă vinul. De asemenea, adoră această băutură din Luxemburg, dar nu o cumpără într-un magazin, ci o beau făcută cu propriile mâini.

Băuturi de anul nou în Italia

Italienii beau vin alb de sărbătoare, iar spaniolii beau sherry. În unele țări, băuturile alcoolice nu se consumă deloc în ajunul Anului Nou.

Băuturi de anul nou în Thailanda

De exemplu, în Thailanda – locuitorii acestei țări se răsfăță doar cu băuturi răcoritoare.

Băuturi de anul nou în Republica Cehă

Deci, în Republica Cehă, sfârșitul Revelionului este un tort de ciocolată cu șampanie.

Alte Articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Băuturi populare de Anul Nou; […]

trackback

[…] Băuturi populare de Anul Nou; […]

EnglishItalianRomanian