Bijuterii cadou. Ofera Dragostea ta cu o Bijuterie Elmio

Bijuterii cadou. Credin╚Ťele diferitelor na╚Ťiuni sus╚Ťin c─â se stabile╚Öte o leg─âtur─â misterioas─â ├«ntre d─ât─âtorul ╚Öi destinatarul darului, ├«nc─ârcat de emo╚Ťiile cu care a fost f─âcut acest dar.

Cadouri Elmio.ro

De exemplu, ├«n Romania, un cadou a ocupat un loc semnificativ ├«n s─ârb─âtorile de familie. Cea mai generoas─â perioada de potrivire, c├ónd viitorii so╚Ťi ╚Öi so╚Ťii, ne╚Ötiindu-se reciproc, au preg─âtit Cadouri.

 ╚śi dac─â mireasa a cusut cadouri mirelui ei cu propriile m├óini, atunci le-a luat. ╚śi ├«ntruc├ót cantitatea ╚Öi calitatea lor au caracterizat generozitatea sa, mirele a ├«ncercat s─â g─âseasc─â cele mai uimitoare ╚Öi valoroase lucruri.

Alege Bijuteriile Elmio potrivite.

G─âsirea unei bijuterii de aur rafinate pentru mireasa ta a fost considerat─â cel mai mare merit. Toat─â lumea cunoa╚Öte capacitatea pietrelor pretioase de a vindeca si proteja proprietarul. Prin urmare, o dorin╚Ť─â sincer─â de a surprinde cu un cadou, ├«n cazul bijuteriilor, este combinat─â cu dorin╚Ťa de a proteja o persoan─â. 

B─ârba╚Ťii moderni sunt noroco╚Öi – au posibilitatea de a cump─âra o bijuterie f─âr─â a cheltui at├ót de mult timp ╚Öi energie pe ea ca ├«n timpurile str─âvechi.

Bijuterii cadou.

Cadoul pe care l-a╚Ťi ales va fi extrem de apreciat ca un semn de aten╚Ťie special─â, dac─â alege╚Ťi o bijuterie cu o piatr─â, concentr├óndu-v─â pe tr─âs─âturile acesteia, potrivite individual femeii care o va purta.

Puteti alege o Bijuterie Elmio dupa semnul dumneavoastra zodiacal. Este posibil prin culoarea părului și a ochilor.

V─â pute╚Ťi concentra asupra s─ân─ât─â╚Ťii dvs., ceea ce este important ├«n alegerea unui cadou pentru p─ârin╚Ťii iubi╚Ťi. De asemenea, este posibil s─â alege╚Ťi o piatr─â dup─â nume sau chiar dupa grupa sanguina.

Dar uneori se ├«nt├ómpl─â ca un cadou s─â tr─âiasc─â mai mult dec├ót o rela╚Ťie bun─â cu persoana care l-a prezentat.  

╚śi dac─â motivul separ─ârii a provocat o ran─â inimii, atunci apare o ├«ntrebare corect─â, ce s─â facem cu bijuteriile prezentate care amintesc de trecut? Vor interfera cu restabilirea lini╚Ötii sufletesti?

Bijuterii cadou.

O bijuterie prezentat─â unei femei din m├óinile unui b─ârbat este adesea un semn al dorin╚Ťei de a poseda. Chiar prezentat ca ├«nt├ómpl─âtor, este un pas c─âtre cucerire. Prin urmare, este prudent s─â respecta╚Ťi o anumit─â re╚Ťinere atunci c├ónd primi╚Ťi un cadou de la un b─ârbat al c─ârui farmec ╚Öi atractivitate nu l-a╚Ťi apreciat.

Dar dac─â, cu toate acestea, perseveren╚Ťa ╚Öi generozitatea domnului au predominat ╚Öi ai devenit proprietarul unui Inel scump  sau al unui Pandantiv rafinat, atunci din punctul de vedere al schimbului de energie, rela╚Ťia ta se va dezvolta.

Legatura partenerilor de viata.

 Se crede c─â partenerii se leag─â reciproc prin daruri, mai ales dac─â acestea sunt lucruri simbolice precum pietre pre╚Ťioase ╚Öi aur. Prin urmare, este logic s─â returna╚Ťi bijuteriile primite dup─â desp─âr╚Ťire. Pentru a ├«ntrerupe conexiunea, este necesar s─â ÔÇ× arde╚Ťi podurileÔÇŁ.

Bijuteriile, cum ar fi inelele ╚Öi Bratarile cu o form─â ├«nchis─â perfect rotund─â, au o for╚Ť─â de legare deosebit de puternic─â  . Nu degeaba ├«n majoritatea culturilor lumii sunt folosite ├«n timpul ceremoniilor de c─âs─âtorie, ca simbol al leg─âturilor conjugale. ╚śi pune╚Ťi-v─â de acord s─â v─â apar╚Ťine╚Ťi unul altuia.

Inten╚Ťia donatorului determin─â puterea bijuteriilor, deoarece pietrele pre╚Ťioase ╚Öi metalele stocheaz─â informa╚Ťiile ritualului, care este ├«n esen╚Ť─â un cadou.

Dac─â bijuteriile v─â ├«mpiedic─â s─â v─â recupera╚Ťi fondul emo╚Ťional dup─â ╚Öocul asociat cu persoana care le-a dat, atunci cu siguran╚Ť─â sc─âpa╚Ťi de ele va aduce u╚Öurare.  

Nu este necesar s─â returna╚Ťi bijuteriile – pute╚Ťi s─â le vinde╚Ťi, s─â le arunca╚Ťi ├«n mare sau s─â le ├«ngropa╚Ťi chiar s─â le topi╚Ťi.

Bijuterii casatorie

Cum se cur─â╚Ť─â bijuteriile

Exist─â ╚Öi alte metode de creare a unui mediu favorabil schimb─ârii – cur─â╚Ťarea energetic─â a bijuteriilor. Pot fi ├«nmuiate ├«n ap─â de mare sau lapte, puse ├«ntr-un borcan, ├«ngropate sau fumate cu t─âm├óie.

V─â pute╚Ťi descurca cu o cur─â╚Ťare general─â de c─âtre un bijutier. Este valabil ├«n unele culturi, unde o femeie care nu lucreaz─â p─âstreaz─â toate bijuteriile donate de so╚Ťul ei dup─â divor╚Ť.

Cu toate acestea, sper─âm c─â nu va trebui s─â recurge╚Ťi niciodat─â la astfel de m─âsuri. ╚śi toate bijuteriile pe care le-ai primit cadou nu vor aduce dec├ót emo╚Ťii pl─âcute ╚Öi amintiri fericite pentru mul╚Ťi ani. 

V─â dorim c├ót mai des posibil s─â primi╚Ťi ├«n dar Bijuterii Elmio. Pline de dragoste ╚Öi cu cea mai bun─â ╚Öi sincer─â motiva╚Ťie. Astfel de bijuterii vor deveni adev─ârate amulete ale fericirii ╚Öi rela╚Ťiilor tale. 


Descopera alte articole Elmio:

*^* Bijuterii argint

*^* Lantisoare argint

*^* Pandantive argint

*^* Cercei argint

*^* Cum se curata argintul.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
6 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Descopera: Bijuterii cadou. Ofera Dragostea ta cu o Bijuterie Elmio. […]

trackback

[…] Bijuterii cadou. Ofera Dragostea ta cu o Bijuterie Elmio. […]

trackback

[…] *^* Bijuterii cadou. Ofera Dragostea ta cu o Bijuterie Elmio. […]

trackback

[…] *^* Bijuterii cadou. Ofera Dragostea ta cu o Bijuterie Elmio; […]

trackback

[…] *^* Bijuterii cadou. Ofera Dragostea ta cu o Bijuterie Elmio; […]

trackback

[…] Bijuterii cadou. Ofera Dragostea ta cu o Bijuterie Elmio; […]