Solstițiul – un motiv pentru a cumpăra un talisman

Bijuterii Elmio – solstitiu vara

Solstițiul – un motiv pentru a cumpăra un talisman.

Dragi iubitori de bijuterii etnice, sincer, în adâncul sufletului, mulți dintre voi vă simțiți un pic ca vrăjitoarele? Sunt sigur că, dacă înțelegi multe despre Bijuteriile „ vii ”, atunci poți, în general, să simți subtil energiile. 

Sunteți cei care înțelegeți și iubiți simbolismul, apreciați frumusețea naturală, simțiți puterea tradițiilor, vă inspirați din natură, simțiți vibrațiile secrete ale universului. 

Vine una dintre cele mai energice zile puternice ale anului – solstițiul de vară. Perioada din jurul acestui eveniment se numește „Zile din abundență”. Și acesta este un moment foarte bun pentru a atrage prosperitatea în viața ta. Pentru a face acest lucru, trebuie să creați o intenție puternică adecvată:

Să aruncați gunoiul din casă, să puneți lucrurile în ordine și să aranjați o sărbătoare abundentă cu familia și prietenii. Plănuiți să aruncați o privire pe site-ul nostru de Bijuterii din ArgintElmio.ro

Solstițiul – un motiv pentru a cumpăra un talisman.

Ar fi o idee bună să îți cumperi zilnic o bijuterie de talisman și să o încarci cu intenția ta, în cele mai puternice energii ascendente ale coroanei verii. Ornamentele cu simbolism solar, precum și mandale care personifică armonia universală și bijuteriile cu citrin – piatra soarelui și a abundenței, sunt cele mai potrivite pentru acest rol.

Baza desenului oricărei Mandale de Lumină seamănă cu o floare: un simbol al înfloririi, cel mai înalt por de armonii. Mandala Luminii armonizează câmpurile energetice din jurul unei persoane Stabilește o legătură între conștiință și energie ne umple de un flux de dragoste și de capacitatea de a auzi clar vocea noastră interioară, ceea ce ne determină să existe Bine pentru noi.

Intra pe site-ul de Bijuterii si comanda acum, Ai Livrare Rapida in toata Romania. Coletul iti poate ajunge la tine acasa in 24 – 48 h!


Descopera:

*^* Cadori bijuterii

*^* Martisoare argint

*^* Alege sa cumperi bijuterii de pe un magazin online.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
5 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Solstițiul – un motiv pentru a cumpăra un talisman. […]

trackback

[…] Solstițiul – un motiv pentru a cumpăra un talisman. […]

trackback

[…] *^* Solstițiul – un motiv pentru a cumpăra un talisman; […]

trackback

[…] Solstițiul – un motiv pentru a cumpăra un talisman; […]

trackback

[…] *^* Solstițiul – un motiv pentru a cumpăra un talisman; […]