Bine ai venit pe blogul Elmio!

Bijuterii Silver

Care sunt numele detaliilor diferitelor Bijuterii

CERCEI

Care sunt numele detaliilor diferitelor Bijuterii. Diferen╚Ťa esen╚Ťial─â dintre aceste Bijuterii: tipul de cleme sau ├«nchiz─âtori. Ast─âzi, cele mai populare dintre acestea sunt ├«nchiz─âtori italiene, ├«nchiz─âtoare englezeasc─â, ├«nchiz─âtoare fran╚Ťuzeasc─â, capse, balamale, elemente de fixare speciale pentru ╚Ötifturi. 

Designul unui cercel este format de obicei din urm─âtoarele elemente:

 • C├órligul se nume╚Öte partea mobil─â sau fix─â ÔÇőÔÇőa cercelului. ├Än ├«ncuietorile franceze, acest element este introdus direct ├«n ureche. Castelul englezesc sugereaz─â o utilizare u╚Öor diferit─â a detaliilor. Cercelul ├«nchide lobul pe partea din spate, astfel ├«nc├ót cercelul s─â fie fixat pe ureche. 
 • St├ólpul este partea produsului care se introduce direct ├«n ureche. Singura excep╚Ťie este castelul francez, care a fost deja men╚Ťionat mai sus.
 • O inser╚Ťie este o piatr─â care ├«mpodobe╚Öte baza.
 • Cast – cadru. Aceast─â parte ├«ndepline╚Öte acelea╚Öi func╚Ťii ca ╚Öi inelul.
 • Baza – suprafa╚Ťa decorului, pe care sunt instalate caste ╚Öi inser╚Ťii.
 • Pandantivul este un element decorativ al cercelului.

COLIERE | CHOKER

Nu vom vorbi prea mult despre Lan╚Ťuri. De╚Öi aceste Bijuterii dep─â╚Öesc de obicei inelele ╚Öi cerceii ├«n greutate, au un design destul de simplu, const├ónd doar din dou─â elemente:

 • Blocare inel bobin─â. Aceasta este clema care leag─â ├«n siguran╚Ť─â cele dou─â capete ale lan╚Ťului.
 • Link-uri conectate ├«ntre ele. Pot fi de opt tipuri. 

Mul╚Ťi oameni cred c─â un colier ╚Öi un choker sunt sinonime, dar, de fapt, bijuteriile au o serie de diferen╚Ťe. Dup─â ce au fost puse pe g├ót, ambele produse au aceea╚Öi form─â, dar modelele lor sunt diferite. Colierul poate fi numit o versiune mai complex─â a unui lan╚Ť obi╚Önuit, care este decorat suplimentar cu Pandantive. Designul colierului este mult mai complicat. Baza acestui produs const─â dintr-un lan╚Ť ╚Öi un cerc flexibil cu piese ├«ncrustate cu pietre. Colierul este decorat cu elemente de diferite forme pe toat─â lungimea sa, care se ├«mpletesc ├«ntre ele, form├ónd o structur─â foarte complex─â. 

PANDANTIVE

Modelele de Pandantive sunt practic acelea╚Öi. Aceste Bijuterii pot fi numite identice ├«n orice, cu excep╚Ťia modului de purtare. Pandantivele sunt ag─â╚Ťate de un lan╚Ť ╚Öi purtate doar la g├ót. Se folose╚Öte un singur produs! Pandantivele pot fi combinate dup─â gustul dvs., utiliza╚Ťi mai multe bijuterii simultan ╚Öi fileta╚Ťi-le nu numai ├«n lan╚Ťuri, ci ╚Öi ├«n br─â╚Ť─âri. Ambele bijuterii sunt compuse din cinci elemente de baz─â:

 • Un ochi ag─â╚Ťat este o parte mobil─â prin care se fileteaz─â un lan╚Ť.
 • Prindere de conectare – elementul care leag─â baza ╚Öi prinderea suspendat─â. 
 • Baza este suprafa╚Ťa produsului. Castele ╚Öi inser╚Ťiile sunt instalate pe acesta.
 • Cadru turnat pentru inser╚Ťii.
 • Inser╚Ťiile sunt pietre (pre╚Ťioase sau semipre╚Ťioase).

Pandantive pentru PozaPandantive Photo Frame.

Medalion pentru poza – un tip special de pandantiv. Caracteristica sa cheie este prezen╚Ťa unui caz special ├«n care pute╚Ťi stoca o fotografie a unei persoane dragi sau o ╚Öuvi╚Ť─â de p─âr, a╚Öa cum se f─âcea ├«nainte.

BRĂȚĂRI

Br─â╚Ť─ârile, nu se disting practic de lan╚Ťuri, cu excep╚Ťia lungimii. Majoritatea au, de asemenea, cleme, de╚Öi exist─â modele f─âr─â ele. Designul se bazeaz─â pe link-uri, care se mai numesc ╚Öi plane. 

BRO╚śE

Bro╚Öele sunt bijuterii destul de complexe, care constau din ╚Öapte elemente:

 • Distribu╚Ťie.
 • Welt.
 • Piatra (insert).
 • Baza.
 • Fixa╚Ťi ╚Öi bloca╚Ťi.

CLEME DE LEG─éTUR─é ╚śI BUTONI

Butonii  sunt o bijuterie masculin─â care poate fi utilizat─â doar pe c─âm─â╚Öile cu manset─â dubl─â. Designul produsului include trei p─âr╚Ťi: partea superioar─â, elementul de fixare, elementele de fixare. 

╚śi, ├«n cele din urm─â, cea mai simpl─â, dar nu mai pu╚Ťin elegant─â bijuterie este o clem─â de cravat─â . Produsul are un design primitiv ╚Öi const─â doar dintr-un corp ╚Öi o clem─â. 

REZUM├éND …

Care sunt numele detaliilor diferitelor Bijuterii.

Acum putem spune cu siguran╚Ť─â c─â sunte╚Ťi cu un mic pas mai aproape de a ├«n╚Ťelege lumea fascinant─â ╚Öi incredibil de interesant─â a Bijuteriilor Elmio. Acum pute╚Ťi s─â v─â ar─âta╚Ťi cuno╚Ötin╚Ťele ├«n fa╚Ťa prietenilor dvs., iar procesul de descriere a meritelor noilor dvs. bijuterii nu v─â va mai provoca jen─â.


Alte Articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Care sunt numele detaliilor diferitelor Bijuterii. […]

trackback

[…] Care sunt numele detaliilor diferitelor Bijuterii; […]

trackback

[…] Care sunt numele detaliilor diferitelor Bijuterii; […]

trackback

[…] Care sunt numele detaliilor diferitelor Bijuterii; […]

EnglishItalianRomanian