Bine ai venit pe blogul Elmio!

Daruieste

Ce Bijuterii ar trebui să-i ofer mamei mele?

„Ce bijuterii ar trebui să-i ofer mamei mele?” – fiecare dintre noi se confruntă cu această întrebare înainte de a alege un cadou pentru o vacanță. În acest articol, vom încerca să vă oferim recomandările noastre pentru alegerea cadoului potrivit pentru acea femeie care va fi importantă pentru dvs. de-a lungul vieții sale.

Bijuterii pentru mama

De ce bijuteriile sunt cel mai bun Cadou pentru mama?

Mama. Acest cuvânt este atât de cald, blând, dulce. Poartă numai bunătate și confort, cele mai strălucite amintiri. Și când vin sărbătorile, fiecare dintre noi „își creionează creierul”, ce să oferim celei mai dragi persoane de pe pământ – mama.

Cadourile banale, simple, standard, inutile nu sunt demne de această persoană. Vrei mereu să prezinți o surpriză specială și valoroasă care să te încânte mulți ani.

Desigur, un cadou practic este bun. Un aragaz lent, un filtru de pâine, un prăjitor de pâine sau un mixer, o pătură nouă sau mănuși – toate acestea vor fi apreciate. Dar! Bijuteriile pentru mama vor fi un cadou de sărbătoare, un cadou de memorie, un cadou de bucurie. Un moment emoționant va fi amintit o viață întreagă! Să încercăm să ne dăm seama ce fel de bijuterii poate fi și dacă poate fi de argint.

Sfaturi despre Bijuterii pentru femei | Elmio.

Ce bijuterii ar trebui să-i ofer mamei mele.

Bijuteriile pentru mama trebuie alese cu grijă deosebită. Există mulți factori de luat în considerare:

  • vârstă;
  • relevanţă;
  • stilul hainelor;
  • Caracteristici fizice.

Vârstă. Cu cât o femeie devine mai în vârstă, cu atât îi este mai dificil să selecteze articole de argint. Multe femei după 55 de ani abandonează complet brățările și colierele. De ce? Mâinile și decolteul care dau cel mai adesea vârsta – sunt acoperite cu aceleași riduri perfide. Prin urmare, o brățară sau un pandantiv colorat pe un lanț ar putea să nu arate bine.

Relevanţă. Dacă ai 18 ani – poți purta orice vrei și va arăta armonios. Cu cât o femeie devine mai în vârstă, cu atât are nevoie mai atentă pentru a alege produsele. La 40 de ani, inelele de falang sau manșetele pentru urechi, de exemplu, nu vor mai arăta atât de bine. La 50 de ani, femeile trebuie să acorde mai multă atenție tendintelor Bijuterii cu Pietre Semipretioase.

Bijuteriile Elmio pot fi pe gustul tau. Eleganta si Rafinament.

Ele luminează pielea și fac o femeie nobilă. Dar după 70-75 este mai bine să refuzați produsele cu pietre strălucitoare (atât cu diamante, cât și cu zirconiu cubic).

Stilul hainelor. Asigurați-vă că analizați ce fel de haine predomină în garderoba ei înainte de a cumpăra un astfel de cadou pentru mama ta. Dacă îi place stilul casual, atunci alege produse simple și concise. Dacă majoritatea hainelor sunt fuste și rochii, atunci filigranul, argintul cu pietre naturale sunt o alegere excelentă. Dacă mama ta iubește stilul clasic, atunci produsele stricte și tradiționale cu pietre mici care nu au o nuanță strălucitoare.

Caracteristici fizice. La ce ne referim? Inelul este ușor de cumpărat. Trebuie doar să știți dimensiunea exactă. Să vorbim despre cercei. Odată cu înaintarea în vârstă, multe femei au lobi urechi foarte subțiri. Gaura este întinsă. Prin urmare, nu vă recomandăm să cumpărați cercei grei și cercei cu pietre mari. Vor întârzia lobul și nu vor arăta frumos.

Dar! Acestea sunt doar îndrumări generale. Nu îți va fi greu să alegi bijuterii pentru mama ta, pentru că ai cunoscut-o toată viața. Diferite femei la diferite vârste arată diferit. Cineva la 70 de ani arată 35 … Cineva devine și mai feminin și mai atractiv odată cu vârsta. Ne dorim fiecărei femei ca vârsta ei să fie doar cu fața!

Bijuterii din Argint sunt cadoul perfect pentru orice mamă

Care sunt cele mai bune Bijuterii pe care mama le poate alege? Ce să alegi? Este important designul sau prețul? Ce metal să alegi? Deci, primele 5 cadouri perfecte pentru mama:

  • un lanț de argint și un pandantiv frumos;
  • pandantive pentru poză;
  • colier sau margele de perle;
  • brosa de argint cu filigran;
  • cercei pe cârlig.

Și nu uitați, nu aveți nevoie de un motiv pentru a vă bucura mama. Pregătiți o surpriză într-un moment în care nu este de așteptat. Să nu fie un pandantiv scump cu diamante, nu o brățară mare de aur. Această bijuterie drăguță din argint cu semnificație este un cadou emoționant care va menține mama caldă în serile reci de iarnă.

Si alte articole interesante pentru voi:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ce Bijuterii ar trebui să-i ofer mamei mele?; […]

trackback

[…] Ce Bijuterii ar trebui să-i ofer mamei mele?; […]

trackback

[…] Ce Bijuterii ar trebui să-i ofer mamei mele?; […]

trackback

[…] *^* Ce Bijuterii ar trebui să-i ofer mamei mele? […]

EnglishItalianRomanian