Ce fel de Bijuterii sa asortati Iarna. Recomandarea noastra!

Ce fel de bijuterii să asortati iarna. Sunt diferite de accesoriile de primăvară sau de vară? Bijuteriile din Argint 925 se potrivesc bine cu hainele voluminoase și calde? Vom încerca să înțelegem aceste probleme și vă vom oferi recomandări în acest articol.

O, înghețurile astea! Ne fac să îmbrăcăm toate hainele pe care le avem în garderobă și să uităm complet de modă. Când este -10 afară, este atât de greu să te gândești la frumusețe și feminitate. Aș vrea să port cel mai cald pulover, cizme ugg confortabile, să mă învelesc într-o pătură de puf și să trag o pălărie imensă din tricot. Dar! Suntem femei cu tine! Chiar și în această vreme, trebuie să arătăm elegant și să nu uităm de detalii.

Ce bijuterii să porți iarna: alcătuirea unui dulap de bază

Dulapul de iarnă constă în principal din articole calde și voluminoase. Le este dificil să aleagă produsele potrivite din metale prețioase, deoarece:

 • este important ca acestea să nu se piardă pe fondul general;
 • nu s-a agățat de gâturile masive ale îmbrăcămintei exterioare;
 • a păstrat stilul ținutelor de sezon;
 • a subliniat eleganța și feminitatea.

Ce fel de Bijuterii sa asortati Iarna, pentru o anumită ținută? Să alcătuim o garderobă de bază pentru Bijuterii Elmio. Deci, lista noastră:

 1. Cercei cu ornament etnic pe închizătoare englezească. Această opțiune va fi un plus excelent pentru aspect, care se bazează pe un pulover simplu tricotat;
 2. Cercei verigă se potrivesc bine cu lanțuri mari (verigi volumetrice) sau coliere masive. Aceste produse trebuie purtate peste îmbrăcăminte;
 3. Dacă îți place ceva clasic – un pulover strâns cu fustă creion, de exemplu, combină în mod ideal cu Coliere scurte mari cu pietre naturale;
 4. Pandantive argint cu tema de iarna (pandantive fulg de nea, pandantiv fulg de zapada);
 5. Ne referim și la decorațiunile de bază pentru iarnă:
 • inele mici de falange;
 • inele de logodna largi pentru degetul mare;
 • inele spiralate subțiri pe degetul mic.

Astfel de bijuterii cu degetele nu vă vor interfera dacă puneți mănuși deasupra. Dar vor fi și accesorii nestandardizate iarna;

5. Dacă sunteți în căutarea cerceilor perfecti pentru a se potrivi cu blana, ar trebui să acordați atenție cerceilor ovali sau rotunzi cu o piatră naturală în centru. Va fi o combinație nobilă și feminină.

Pulovere și bijuterii: cum se potrivesc

Cel mai greu este să asortezi bijuteriile puloverului. Dacă cerceii nu sunt ridicați corect, se vor lipi constant de gâtul puloverului, se vor încurca în fire etc. Prin urmare, merită să renunți:

 • cercei mari de tip candelabru;
 • cercei inele;
 • nici cerceii alungiti nu vor functiona.

Iarna, este mai bine să acordați preferință cerceilor cu ureche cu închizătoare englezească. Forma nu este importantă. Poate fi un fel de cercei fără pietre cu imprimeu activ, cercei cu o suprafață perfect netedă sau bijuterii pentru urechi cu o piatră colorată naturală. Ce cercei să purtați iarna, desigur, depinde de dvs. Dar ține cont de aceste recomandări … La urma urmei, dacă prinzi puternic cercelul de pulover, poți rupe lobul.

Ce haine să purtați cu cercei cerc iarna? Cerceii cerc sunt bijuterii pentru o rochie tricotată iarna. O astfel de rochie va urma contururile corpului și nu va interfera cu accesoriile.

Cum să porți Bijuterii pe gât iarna

Când este răcoros afară, primul lucru pe care vrei să-l încheie este gâtul și gâtul. Puloverele confortabile, gulerele groase ocupă cea mai mare parte a garderobei de iarnă. Dar acest lucru nu înseamnă că decolteul va rămâne fără ornament în acest sezon. Vrem să vă recomandăm mai multe opțiuni de câștig-câștig ușor de combinat:

 • lanțuri de verigi mari. În catalogul nostru puteți găsi bijuterii similare: colier „Rock” sau „Glamour”, lanț argintiu „Mars” sau „Vajra”;
 • colier cu un element central mare. De exemplu, un colier „Machaon” sau „Carmen”.

Astfel de Bijuterii de Argint trebuie purtate cu grijă. În mod ideal, peste un pulover sau jumper. Sperăm că am rezolvat întrebarea „ce să purtăm cu un colier”!

Nu ar trebui să renunți la mărgelele din Pietre Semipretioase iarna. Perlele, ametistul, cristalul de rocă, lapis lazuli și alte pietre prețioase vă vor colora aspectul de iarnă în culori strălucitoare. Apropo, aruncați o privire la secțiunea „ Bijuterii exclusive. ” de pe site-ul nostru Elmio.ro. Există diverse tipuri de Bijuterii mărgele de piatră naturală.

Brățări din Argint

Brățările nu sunt cele mai relevante articole pentru iarnă. În 90% din vremea rece purtăm mâneci lungi, așa că brățările vor fi:

 • sau deloc vizibil;
 • sau se poate agăța de mâneci.

Singura opțiune de brățară care iese în evidență este bijuteriile de la încheietura mâinii dure. De exemplu, o brățară „Shanti” sau „Malta” cu un mozaic de piatră naturală. Aceste brățări pot fi purtate deasupra mânecii.

Ce inele se poartă iarna

Inelele pentru iarnă trebuie selectate fără pietre. De ce?

 1. Cel mai adesea, există o gheară în jurul pietrelor (ceea ce ține piatra). Nu numai că se vor agăța de îmbrăcăminte, dar vor face și indicii asupra acesteia.
 2. Pietrele au adesea o suprafață sferică, adică va fi convex. Dacă îți pui o mănușă pe mână cu un astfel de inel, nu vei fi confortabil.

Mai bine optați pentru inele plate fără pietre. Tipul „logodnă”. Astfel de inele pot fi purtate nu numai pe inel sau degetul mijlociu. Puteți folosi degetul mic sau degetul mare. Va arăta elegant și modern.

Alege Bijuteriile Elmio si ai Livrare Gratuita direct la tine acasa in 24 – 48 h.


Vezi si alte articole interesante:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
6 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Ce fel de Bijuterii sa asortati Iarna. Recomandarea noastra! […]

trackback

[…] Ce fel de Bijuterii sa asortati Iarna. Recomandarea noastra!; […]

trackback

[…] Ce fel de Bijuterii sa asortati Iarna. Recomandarea noastra!; […]

trackback

[…] Ce fel de Bijuterii sa asortati Iarna. Recomandarea noastra!; […]

trackback

[…] Ce fel de Bijuterii sa asortati Iarna. Recomandarea noastra!; […]

trackback

[…] *^* Ce fel de Bijuterii sa asortati Iarna; […]