Ce sa faci cu un Inel dupa divort. Sfaturi de la Elmio.ro

Verighete Elmio

Ce s─â faci cu un inel dup─â divor╚Ť

Recenzie articol care ofer─â 5 sfaturi despre Ce sa faci cu un Inel dupa divort. ╚śi o recomandare despre cum s─â o p─âstra╚Ťi singur─â. Un ÔÇ×nuÔÇŁ categoric la verighet─â dup─â divor╚Ť

De ├«ndat─â ce speran╚Ťa familiei se pr─âbu╚Öe╚Öte, apar numeroase probleme care necesit─â o solu╚Ťie obligatorie. Acestea includ gospod─âriile ╚Öi bunurile ╚Öi ar trebui coordonate cu c├ót mai repede, cu at├ót mai bine. ╚śi apoi vine r├óndul verighetelor. Nu este recomandat categoric s─â le depozita╚Ťi, deoarece toat─â energia negativ─â a certurilor ╚Öi a nemul╚Ťumirilor reciproce se bazeaz─â pe bijuterii, simboliz├ónd jur─âmintele c─âs─âtoriei.

Dup─â ce a avut loc divor╚Ťul, verigheta devine de prisos ├«n cutia de bijuterii ╚Öi este mai bine s─â sc─âpa╚Ťi de ea. Acest lucru se poate face ├«n mai multe moduri, dar aproape fiecare dintre ele va fi ├«nso╚Ťit de pierderi financiare.

1. Un inel de logodn─â dup─â divor╚Ť poate fi dat unui fost so╚Ť.

Aceast─â op╚Ťiune este bun─â atunci c├ónd situa╚Ťia financiar─â a femeii nu s-a deteriorat din cauza divor╚Ťului. Sau dac─â nu vrea s─â poarte cu ea un singur moment al pr─âbu╚Öirii speran╚Ťelor ei. Uneori acest lucru este f─âcut de cei care au fost foarte jigni╚Ťi. Dar, ├«n orice caz, un astfel de ÔÇ×gestÔÇŁ trebuie luat ├«n considerare cu aten╚Ťie, deoarece urm─âtoarele op╚Ťiuni pot cel pu╚Ťin par╚Ťial, dar s─â ramburseze costul verighetei.

Dac─â verigheta este mo╚Ötenit─â ╚Öi fostul so╚Ť nu are nicio leg─âtur─â cu achizi╚Ťionarea acesteia, atunci va fi corect s─â restituie bijuteria b─âtr├ónului familiei.

2. Un inel de logodn─â poate fi cump─ârat.

Aceast─â procedur─â este foarte rapid─â. Specialistul evalueaz─â bijuteriile, greutatea acestora, fine╚Ťea metalului pre╚Ťios, prezen╚Ťa inser╚Ťiilor de bijuterii ╚Öi apoi preg─âte╚Öte un contract standard, conform c─âruia o anumit─â sum─â de bani este acordat─â femeii, iar verigheta este transferat─â noului proprietar.

├Än unele cazuri, timpul petrecut pentru executarea tranzac╚Ťiei poate fi m─ârit. Acest lucru se ├«nt├ómpl─â atunci c├ónd nu exist─â nici o marc─â corespunz─âtoare pe verigheta, iar speciali╚Ötii trebuie s─â efectueze cercet─âri suplimentare pentru un fals. Este destul de simplu s─â se determine e╚Öantionul ├«n prezen╚Ťa unor reactivi chimici speciali, care sunt disponibili ├«n fiecare amanet ╚Öi o piatr─â de testare. Reactivul se nume╚Öte ÔÇ×aur cu clorÔÇŁ ╚Öi este acid cloroauric.

3. Un inel de logodn─â dup─â divor╚Ť poate fi schimbat cu o alt─â bijuterie.

Multe magazine de bijuterii ofer─â servicii similare, deci dac─â nu dori╚Ťi s─â purta╚Ťi un inel de logodn─â ├«n cump─ârare, atunci v─â pute╚Ťi opri la aceast─â op╚Ťiune. Pre╚Ťul unei verighete de aur este stabilit pe baza cursului de schimb curent pentru metalele pre╚Ťioase. ╚śi dup─â schimb, v─â pute╚Ťi decora ├«n siguran╚Ť─â urechile sau g├ótul cu o bijuterie nou─â.

4. Verigheta poate fi topit─â.

Folosind metalul pre╚Ťios al inelului, pute╚Ťi comanda orice bijuterie realizat─â la comand─â ├«ntr-un atelier de bijuterii. Dup─â o astfel de transformare, nimic nu v─â va aminti de o c─âs─âtorie e╚Öuat─â. ╚śi dac─â cineva se teme de energia negativ─â a verighetei ÔÇ×divor╚ŤateÔÇŁ, atunci nu trebuie s─â se ├«ngrijoreze: dup─â ÔÇ×cur─â╚ŤareaÔÇŁ prin foc, aurul devine energetic pur.

5. Verigheta poate fi donat─â unei biserici sau unei organiza╚Ťii caritabile.

├Än acest caz, femeia nu va primi niciun beneficiu financiar din pre╚Ťioasele bijuterii, dar va c├ó╚Ötiga lini╚Öte sufleteasc─â ╚Öi putere pentru noi aspira╚Ťii.

Dac─â exist─â o dorin╚Ť─â irezistibil─â de a p─âstra verigheta pentru tine, atunci o po╚Ťi purta pe cel─âlalt deget ca pe o bijuterie obi╚Önuit─â. Dar ├«n cazul ├«n care verigheta a fost cump─ârat─â ├«n stil clasic (jant─â aurie), este mai bine s─â o duce╚Ťi la bijutier pentru revizuire. Bijuteria inserat─â va re├«nnoi bijuteria ╚Öi ├«i va oferi un aspect nou.

Descopera noile tendinte cu Bijuteriile de lux Elmio.ro.

Recomandam si alte articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ce sa faci cu un Inel dupa divort. Sfaturi de la Elmio.ro. […]

trackback

[…] Ce sa faci cu un Inel dupa divort. Sfaturi de la Elmio.ro; […]

trackback

[…] Ce sa faci cu un Inel dupa divort. Sfaturi de la Elmio.ro. […]