BIJUTERII ELMIO

CE SUNT BIJUTERIILE DEMI-FINE?

CE SUNT BIJUTERIILE DEMI-FINE? ÎN ZILELE NOASTRE, ESTE OBIȘNUIT SĂ AUZIȚI TERMENUL „DEMI-FIN” PENTRU A DESCRIE BIJUTERIILE, DAR CE ÎNSEAMNĂ? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTIȚI DESPRE BIJUTERIILE DEMI-FINE REALE.

Ce trebuie să facă o fată atunci când pur și simplu nu poate justifica o bijuterie fină de 1.200 de dolari de la o marcă de lux, dar chiar i-ar plăcea să se delecteze cu ceva drăguț? 

Ei bine, ieșirea și cumpărarea de bijuterii costumate mai ieftine nu este soluția. Într-o noapte fierbinte de vară pe ringul de dans și acea bijuterie poate să-și întoarcă degetul, gâtul sau încheietura mâinii!

Deci, care este o alternativă fericită? Răspunsul este bijuteriile demi-fine. Este locul dulce al industriei de bijuterii și cel mai fericit dintre medii. Să luăm un moment pentru a aduce un omagiu acestei minunate bijuterii de gamă medie. 

BIJUTERII DEMI-FINE

Demi-amendă este un termen folosit de mărcile de bijuterii pentru a descrie bijuteriile de calitate superioară, care se pot atinge, dar care se situează între bijuterii costum ieftine și bijuterii costisitoare. Secretul se află în echilibrul metalelor folosite la fabricarea pieselor de bijuterii demi-fine. Cu un miez solid de argint și un strat gros de vermeil de aur de 18k, bijuteriile demi-fine folosesc metale pure pentru a obține prețuri atractive (de obicei sub 400 USD) fără a sacrifica calitatea sau luxul. 

Dacă optați pentru piese aurii demi-fine, acestea sunt frecvent asociate și cu pietre prețioase. (Acesta este modul în care totul devine instantaneu accesibil în timp ce oprește spectacolul.)

AVANTAJELE BIJUTERIILOR DEMI-FINE

Demi-fine vă oferă cele mai bune din ambele lumi. Vă puteți bucura de argint sau aur adevărat (doar la un karat inferior). Sau, vă puteți bucura de tonuri argintii sau placate cu aur care vin cu pietre prețioase reale, crescând astfel puțin ante-ul.

Alegerea este a ta. Doriți ceva mai mult aur sau argint solid? Sau, ați dori câteva pietre prețioase noi în rotație? Indiferent de cursul dvs., aceste bijuterii frumoase vor fi livrate.  

De asemenea, ce se întâmplă dacă aveți chef de o mică acțiune de stratificare, dar nu sunteți exact Kylie Jenner și nu vă puteți permite să vă strângeți o duzină de brățări Cartier pe încheietura mâinii? (Ei bine, cel puțin încă nu, oricum.) 

Apoi, demi-fine este calea de urmat. Veți avea piese accesibile și accesibile, toate în intervalul dvs. de preț. Și, din nou, unele dintre ele pot fi adevărate aur sau argint. Alternativ, altele pot fi placate. Dar, în acest caz, sunt sigur că vor putea purta o piatră semiprețioasă sau două.

CINE POARTĂ DEMI-FINE? 

Doar pentru că stelele sunt în centrul atenției nu înseamnă că nu pot coborî din când în când pe terenul nostru de joc. S-a știut că fermecătoarea Meghan Markle se împodobește în piese demi-fine, precum și fiica model a lui Cindy Crawford, Kaia Gerber. 

Ne place în special faptul că Meghan Markle ar purta demi-fin, având în vedere accesul pe care l-a avut odată pentru a încorona bijuteriile! Ne-a plăcut întotdeauna cum ar arunca ea piese accesibile, cum ar fi pantofii lui Rothy, geantele Everlane sau câteva piese aurii demi-fine.

Totuși, Millenials și Gen Z se bucură de această tendință. Din nou, nu rupe banca și îi lasă cu multe opțiuni în cutiile lor de bijuterii.  

EXEMPLU DE PIESE DEMI-FINE

Bijuterii DEMI-FINE

Cum ar putea arăta o colecție demi-fină așa cum este afișată în cutia dvs. de bijuterii? Ei bine, din nou, având în vedere strălucirea sa accesibilă, ați putea începe cu câteva coliere stivuibile. 

COLIERE

Un lucru de care poate beneficia fiecare doamnă este abilitatea de a se amesteca și de a se potrivi. Deci, vă sugerăm să începeți cu un colier de aur reglabil. Această frumusețe este un lanț reglabil cu răsucire italiană de 24 de inci din argint 925 și aur de 18k.

Este splendid în toată gloria demi-fină și poate fi ajustat oriunde de la 14 inci la 24 de inci, în funcție de ținuta ta. Cu un preț accesibil demi-fin, aceasta este partea în care începeți stivuirea. 

Adăugarea unui alt lanț de răsucire cu un pandantiv de picătură va aduce toată strălucirea și strălucirea necesară la următorul aspect. Acest genial colier pandantiv este, de asemenea, realizat din argint 925 cu o acoperire de aur de 18k. Acesta este punctul culminant al măiestriei demi-fine, ceea ce înseamnă că este uimitor, accesibil și de lungă durată. 

BRĂȚĂRI

Dacă ești ca noi, uneori pur și simplu nu poți decide dacă vrei să împerechezi argint sau aur cu aspectul tău. În acest caz, faceți ambele! Iată un argint și aur frumos texturate brățară cu mărgele.

Ne place această piesă pentru că este reglabilă. Aici veți găsi din nou argint 925 de lungă durată cu acoperire de aur. 

Având în vedere cât de fină este brățara cu margele de argint și aur, ne-ar plăcea să o împerechem cu ceva mai substanțial. Pentru ceva pământesc, dar elegant, am merge pentru asta Brățară David Beck Bali cu detaliu de frunze. 

Este sterlină solidă, cu un finisaj de oxidare frecat manual. Împreună cu detaliul ornamentat care dă din cap către Bali, acesta are, de asemenea, o clemă de blocare cu țeavă, pe care o adorăm absolut. 

INELE

Rămânând cu tema balineză, iată un inel demi-fin care merge mână în mână cu acea brățară David Beck. Acesta este un vârtej Bali inel din argint cu detaliu din aur de 18k. 

Este complicat; este detaliat; este 925 de lire sterline cu o acoperire de aur de 18k. Acesta este un alt spectacol care îi permite femeii indecise să aibă totul, argint, aur și conversații pentru zile întregi. 

Dacă ați dorit vreodată să introduceți câteva perle clasice în rotație (dar au fost oprite de etichetele lor de preț semi-prețioase), atunci demi-fine este soluția dvs. 

Ne place acest demi-fin perla de apă dulce inel de frunze. Este un chibrit făcut în rai pentru brățara balineză de mai sus. Este proiectat și setat în argint 925, cu o perlă strălucitoare de apă dulce ca element central. 

BIJUTERII STRĂLUCITOARE PENTRU VEACURI

Și iată-l! Dacă toate problemele vieții ar fi atât de ușor de rezolvat! Dacă vă place să amestecați, să potriviți, să stratificați și să uimiți, atunci demi-fine vă va permite să aveți totul. 

Fie că vizezi aur solid sau câteva pietre prețioase noi, bijuteriile demi-fine vor putea oferi tot ceea ce visezi noaptea. 

Aici, la Roma Designer Jewelry, căutăm pe glob pentru a vă aduce toate cele mai bune piese. Unele dintre preferatele noastre provin din Paris, Milano, Tokyo, Bali și Israel. 

Bucurați-vă de ghid cadou pentru a avea acces la unele dintre cele mai exclusive colecții ale noastre. Veți străluci ca un cristal, veți face semn pe străzile clasice din Milano și veți orbi în Marcasite. Și, până ne întâlnim din nou, cumpărături fericite!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE:

Î: CE ESTE BIJUTERIA DEMI-FINE?

R: Bijuteriile demi-fine combină materiale de calitate superioară (aur de 18k, argint, pietre prețioase și semiprețioase) cu designuri moderne, dar atemporale, la prețuri care nu afectează banca. 

Cele mai multe piese demi-fine pot fi găsite între 100 și 400 de dolari, marcând locul dulce dintre bijuteriile ieftine de modă rapidă și bijuteriile aspiraționale, dar deseori de neatins. 

Î: PENTRU CARE ESTE BIJUTERIA DEMI-FINE?

R: Această tendință în evoluție a bijuteriilor oferă cumpărătorilor cu discernământ asigurarea pieselor luxoase și de înaltă calitate, fără etichetele de preț puternice asociate în mod tradițional cu bijuteriile fine. Pentru cei care caută luxul la un preț mai ușor de realizat, bijuteriile demi-fine oferă soluția perfectă.

Î: ESTE BIJUTERIA DE BUNĂ CALITATE?

R: Din nou, nu vă faceți griji – nu veți compromite calitatea. Vă puteți construi cu încredere colecția de bijuterii cu piese demi-fine, știind că fiecare piesă este realizată numai din cele mai fine materiale – pietre prețioase și semiprețioase și aur real de 18k peste argint pur. 

Î: Bijuteriile demi-fine sunt ieftine?

A: Aterizând frumos între  bijuteriile fine scumpe și bijuteriile costumate ieftine,   piesele de bijuterii fine Demi sunt realizate cu metale prețioase, inclusiv vermeil de aur, argint sterlin solid și pietre prețioase semiprețioase. Ce înseamnă asta pentru consumatori? Luxul realizabil cu modele poate fi purtat zilnic fără grija aurului solid sau riscul pierderii sau deteriorării unei pietre prețioase.

Î: Ce este Demi Gold?

R: Bijuterii demi-aur și termenul mai mare bijuterii demi-fine este un termen folosit pentru a descrie piesele realizabile care au fost realizate folosind metale prețioase și tehnici avansate, cum ar fi placarea cu vermeil de aur, care are ca rezultat o placare de aur groasă deasupra unei baze solide din argint.


Alte Articole ELMIO:
0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] CE SUNT BIJUTERIILE DEMI-FINE?; […]

trackback

[…] CE SUNT BIJUTERIILE DEMI-FINE?; […]