Bine ai venit pe blogul Elmio!

Secretele frumusetii

Cele mai bune – măști (fată) de casă

Cele mai bune măști (fată) de casă. În ciuda numărului mare de măști de față moderne, încă îmi iubesc propriile măști cu drag. În primul rând, sunt fabricate din produse proaspete și, în al doilea rând, știți cu siguranță compoziția și cu siguranță nu vor exista surprize neplăcute sub formă de componente alergenice necunoscute și, în al treilea rând, există o mică componentă creativă în procesul de creare a măștilor de casă. Astăzi vă voi împărtăși rețete pentru măștile mele nutritive și hidratante preferate.

Mască de smântână și drojdie de bere (hidratantă) pentru a pregăti această mască veți avea nevoie de iaurt natural / smântână (10% grăsime) și drojdie de bere. 

Acestea din urmă pot fi cumpărate de la farmacie sau din magazinele de specialitate (există magazine de unde puteți cumpăra diverse ingrediente pentru a face măști de casă). Luați câteva tablete de drojdie de bere, măcinați-o la o pulbere, adăugați 2 linguri de smântână, amestecați. Aplicați masca pe pielea curată a feței, clătiți-o după zece minute cu apă caldă. Masca hidratează perfect pielea, are efect antibacterian și saturează celulele cu vitamine B, care sunt conținute în drojdia de bere.

Masca de fata *^*
Mască de fulgi de ovăz cu gălbenuș și smântână (hrănitoare)

Luați smântână grasă (10%) ca bază. Separa galbenusul de alb si adauga doar galbenusul. Măcinați fulgi de ovăz la o stare de făină. Se amestecă toate ingredientele: o lingură de smântână, două lingurițe de fulgi de ovăz măcinate și un gălbenuș. Aplicați masca pe pielea curată a feței, clătiți-o cu apă caldă după 10-15 minute. Masca hrănește pielea feței, își mărește elasticitatea datorită lecitinei din gălbenuș. Făina de ovăz conține vitamine B și microelemente utile, în plus, conferă măștii consistența necesară. Iar smântâna conține aminoacizi utili care ajută la hidratarea pielii și la creșterea elasticității acesteia.

Și ultima pe listă, dar nu din punct de vedere al eficacității, este o mască de alginat, care poate fi făcută și din alge marine. Masca foarte rece hidratează, strânge pielea și sporește efectul produselor cosmetice pe care le-ați folosit înainte de a aplica masca. Vă recomand să îl combinați cu serul dvs. preferat. Alginatul (o sare a acidului alginic), extras din algele brune, conține componente utile pentru pielea noastră, cum ar fi acizii D-manuronic și L-guluronic.

Diluați alginatul cu apă aproximativ una până la trei (alginat / 3 părți apă). Trebuie să aplicați masca în timp ce vă aflați într-o poziție orizontală, deci este mai bine să cereți cuiva din familia dvs. să vă ajute. După câteva minute, masca va lua forma feței și se va transforma într-un film care poate fi îndepărtat în 10-15 minute. Este important – trebuie să aplicați masca pe o față relaxată, astfel încât să nu existe cute în piele.


Descopera si alte articole interesante:

*^* Secretele frumuseții pielii.

*^* Secretele machiajului perfect.

*^* Alimente care ne fac să ne simțim obosiți.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
7 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Cele mai bune – măști (fată) de casă. […]

trackback

[…] *** Cele mai bune – măști (fată) de casă. […]

trackback

[…] *^* Cele mai bune – măști (fată) de casă. […]

trackback

[…] Cele mai bune – măști (fată) de casă; […]

trackback

[…] Cele mai bune – măști (fată) de casă. […]

trackback

[…] *** Cele mai bune – măști (fată) de casă. […]

trackback

[…] *^* Cele mai bune – măști (fată) de casă. […]

EnglishItalianRomanian