Bine ai venit pe blogul Elmio!

Cum să alegi Cercei potriviți pentru tipul tău de față

Cum să alegi cercei potriviți pentru tipul tău de față. Cercei, sunt bijuterii care pot completa aspectele de zi cu zi și seara. Multe femei aleg aceste Bijuterii Elmio pentru gustul lor personal. Sunt mai preocupați de metalul și culoarea cerceilor și de modul în care se potrivesc cu ținuta aleasă.

Din păcate, femeile uită să ia în considerare cât de bine se potrivesc cerceii cu forma feței lor. Între timp, această nuanță vă permite să alegeți o bijuterie care să sublinieze laturile benefice ale fiecărei femei.

Alege dimensiunea potrivita tie:

Cercei Elmio

CUM SE DETERMINĂ TIPUL FEȚEI?

Există șapte forme de față:

  • oval
  • triunghiular
  • în formă de diamant
  • rundă
  • pătrat
  • alungită
  • trapezoidal

Puteți stabili tipul de față folosind o oglindă și un stilou cu pâslă (sau un tub inutil de ruj). Legați-vă coada, mergeți la oglindă și conturați reflectarea feței. Evitați părul și urechile. Încercați să urmăriți cu grijă fără a vă deplasa în fața oglinzii. Comparați conturul rezultat cu lista existentă de forme ale feței.

Pentru a doua metodă, veți avea nevoie de un centimetru, o frunză și un stilou. Măsurați-vă fața în trei locații: frunte, pomeți și maxilar. Notați rezultatul, apoi adăugați o altă măsurătoare: lungimea feței pe verticală de la bărbie la frunte. Scrieți acest rezultat și analizați ce parte a feței este cea mai largă, cum se corelează lungimea acesteia pe verticală și orizontală etc.

CE CERCEI SĂ ALEGI DUPĂ TIPUL FEȚEI

Cum să alegi cercei potriviți pentru tipul tău de față.

Cercei cu față rotundă

Această formă se caracterizează prin pomeți largi. Prin urmare, sarcina cu ajutorul cerceilor este de a întinde fața și de a compensa proporția lipsă. Acest lucru se poate face prin cercei sau cercei fara insertii de forma ovala.

Evitați să alegeți cercei rotunzi sau în formă de disc. Vor face vizual fața și mai largă.

Cercei ovali pentru fata

Această formă a feței este considerată o referință. Se lărgește în jurul pomeților și se îngustează uniform spre frunte și bărbie. Aproape orice cercei sunt în armonie cu acesta. Acestea pot fi știfturi sau cercei Congo. Dar există bijuterii care pot accentua și mai mult liniile moi ale feței. De exemplu, cercei ovali sau bijuterii cu elemente de această formă. Ovalul feței este accentuat favorabil de cerceii în formă de picătură.

Cercei alungiti pentru fata

O față în formă de oval alungit necesită mai multă atenție decât un oval clasic. Are aceeași lățime a frunții și bărbie. Atunci când alegeți bijuterii, trebuie să vă concentrați asupra celor care întind pomeții. Acestea sunt cercei sub formă de forme geometrice: un triunghi (cu un unghi ascendent), un pătrat sau un cerc. Acestea reduc fața și îi conferă o formă mai regulată prin creșterea pomeților. Cerceii cu șuruburi arată neutru Acestea creează un ușor accent în zona obrazului fără a schimba vizual forma feței.

Cerceii lungi trebuie lăsați în trecut: întind fața și mai mult.

Cercei pentru față pătrată

Fața în formă pătrată are o bărbie masivă și aceeași lățime a frunții și a maxilarului. Prin urmare, o femeie se confruntă cu sarcina de a face liniile mai moi și de a oferi feței mai multă sofisticare. În acest scop, inelele și cerceii lungi cu elemente rotunde sunt ideale. În acest caz, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la dimensiunea bijuteriilor. Chiar și inelele sergy foarte mari vor fi combinate armonios cu o față pătrată. Reduc vizual fața și netezesc conturul acesteia. Cerceii triunghiulari, cerceii lungi cu un design simplu Cercei in forma de lacrima.

Dar nu ar trebui să vă opriți pe ornamente pătrate sau ascuțite.

Cercei pentru o față triunghiulară

O frunte largă se distinge printr-o formă triunghiulară a feței. Se gradează treptat, terminându-se cu o bărbie ascuțită în miniatură. Cerceii rotunzi mari, pandantivele, candelabrele sau produsele în formă de lacrimă vor ajuta la plasarea corectă a accentelor pe o față triunghiulară.

Cercei pentru o fata diamant

Această formă se distinge prin pomeți largi, astfel încât sarcina principală a cerceilor este de a netezi trăsăturile ascuțite ale feței. Pentru a face acest lucru, ar trebui să alegeți mici bijuterii ovale sau rotunde, precum și manșete pentru urechi. Fetele cu această formă a feței trebuie să renunțe la știfturi și lanțuri lungi subțiri.

Cercei pentru față trapezoidali

Obrajii și bărbia pronunțați au o formă trapezoidală a feței. Uneori se mai numește și în formă de pară. Această formă a feței nu necesită un accent special pe urechi; dimpotrivă, astfel de fete ar trebui să aleagă cercei rotunzi mici sau pandantive lungi subțiri. De asemenea, în centrul atenției fetelor cu față trapezoidală, există cercei triunghiulari cu vârful îndreptat în jos. Ele înmoaie trăsăturile feței, făcând maxilarul mai îngust.

CUM SĂ ALEGI CERCEII PENTRU TRĂSĂTURILE TALE FACIALE?

Desigur, toate aceste recomandări sunt teoretice. Bijuteriile identice pentru femeile cu același tip de față, dar cu caracteristici diferite, vor arăta complet diferite. Iată câteva instrucțiuni despre cum să alegi cerceii pentru fața ta:

  • pentru fetele cu nas cizelat, buze și ochi mici, cerceii în miniatură în stilul minimalismului sunt potrivite;
  • pentru buzele pline, nasul larg și ochii mari, merită să ridici bijuterii masive;
  • bijuteriile de orice dimensiune sunt potrivite pentru fetele cu caracteristici medii.

DE UNDE SĂ CUMPĂRAȚI CERCEI DIN ARGINT / AUR?

Veți găsi un imens sortiment de cercei „Epoca de Aur” în magazinul nostru online incepand cu 2021. Fiecare fată va alege bijuterii pe placul ei pentru tipul ei de față. 

Cercei Creole 40 mm

Comandați din magazinul nostru de Bijuterii din Argint 925 pentru a fi mereu irezistibila.

Alege intotdeauna Bijuteriile Elmio si te vei simti irezistibil de minunat. Comanda acum si ai Livrare Gratuita in 24 – 48 h.

Descopera lucruri interesante in acest articol: Cercei argint.


Alte articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Cum să alegi Cercei potriviți pentru tipul tău de față […]

trackback

[…] *^* Cum să alegi Cercei potriviți pentru tipul tău de față. […]

trackback

[…] Cum să alegi Cercei potriviți pentru tipul tău de față; […]

EnglishItalianRomanian