Bine ai venit pe blogul Elmio!

Crucea pentru botezul unui copil: sfaturi

Crucea pentru botezul unui copil: sfaturi. Botezul┬áeste unul dintre sacramentele principale ├«n via╚Ťa fiec─ârei persoane.┬áCrucea pentru botezul unui copil: sfaturi pentru alegere. Se crede c─â superba cruce pectoral─â, care se mai nume╚Öte ╚Öi vesta, va ajuta la ├«ndurarea greut─â╚Ťilor vie╚Ťii, la ameliorarea bolilor ╚Öi la protejarea ├«n situa╚Ťii dificile.┬áPrin tradi╚Ťie, na╚Öul cump─âr─â o cruce pentru un copil, dar foarte des atunci c├ónd alege o cruce pentru un copil pentru botez, se pune ├«ntrebarea care ar trebui s─â fie.

Cruciulite Argint 925

Urmând recomandările noastre, nașii vor putea pregăti și alege crucea corectă pentru botez:

  • Crucea pectoral─â poate avea patru, ╚Öase sau opt puncte. Acesta din urm─â este cel mai frecvent ├«n cultura noastr─â, de╚Öi acest lucru nu este esen╚Ťial – biserica nu dicteaz─â reguli speciale cu privire la form─â.
  • Atunci c├ónd alege╚Ťi o cruce, re╚Ťine╚Ťi c─â nu ar trebui s─â aib─â col╚Ťuri ascu╚Ťite care pot r─âni pielea bebelu╚Öului. De asemenea, este important s─â ╚Ťine╚Ťi cont de dimensiunea crucii pentru copil: bebelu╚Öul va fi confortabil cu o cruce mic─â, deoarece o poart─â f─âr─â a o scoate.
  • Crucea botezului nu trebuie s─â fie decorativ─â. Biserica recomand─â alegerea cruciulitelor.
  • Crucea de botez poate fi de Argint sau Aur. Metalul pe care ├«l alege╚Ťi depinde doar de preferin╚Ťele dvs. ╚Öi joac─â un rol secundar.
  • Copiii mici sunt foarte mobili, deci principalul lucru este c─â lan╚Ťul nu se rupe. Pentru crucea unui copil mic, pute╚Ťi alege ╚Öi o dantel─â durabil─â din material natural.

Interesant: Vezi beneficiile Argintului impotriva virusilor

Intra pe site-ul de Bijuterii din Argint 925 – www.Elmio.ro. (Livrare Gratuita in toata Romania.)

Alte articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Descopera idei interesante: Crucea pentru botezul unui copil: sfaturi pentru alegere. […]

trackback

[…] Crucea pentru botezul unui copil: sfaturi pentru alegere. […]

trackback

[…] Crucea pentru botezul unui copil: sfaturi pentru alegere; […]

EnglishItalianRomanian