Bine ai venit pe blogul Elmio!

Perle si pietre semipretioase

Cum să alegi Mărgele potrivite pentru femei

Cum să alegi Mărgele potrivite pentru femei. Fiecare femeie (ne referim la femeile cu majuscule, doamnele adevărate) știe că bijuteriile ajută nu numai să arate original, ci și să-și schimbe și să completeze imaginea în fiecare zi, făcându-l special. Bijuteriile din aur și argint, bijuterii neobișnuite ajută la crearea de imagini luminoase, suculente, non-standard. Desigur, este mai dificil cu obiectele din aur – nu în fiecare zi putem cumpăra lucruri atât de scumpe. Dar Argintul 925 Elmio ne oferă ocazia să mergem chiar și la cele mai îndrăznețe experimente.

Coliere cu perle

Dar în acest articol vrem să vă spunem nu despre bijuteriile simple din argint, ci despre produsele care au o semnificație profundă. Ele subliniază feminitatea, nobilimea unei femei, gustul ei delicat. În plus, vă permit să diluați chiar și ținuta cea mai „cenușie” … Vorbim despre mărgele din pietre naturale , care au intrat din nou în modă și au început să decoreze cele mai la modă ședințe foto, spectacole, reclame în reviste lucioase și la televizor.

Moda pentru margele

Margele Elmio

Desigur, nu se poate spune că s-au demodat … Margelele au demonstrat în orice moment celor din jurul statutul unei femei, apartenența ei la înalta societate. Cum vă puteți imagina o persoană din familia regală fără margele de perle pe gât? Sau soția unui diplomat fără Mărgele rafinate din coral delicat? Doar „formele” se schimbă în timp. Fie margele lungi legate într-un nod precum anii 30 sunt la modă, acum margele mici cu mai multe straturi din anii 60 … Creatorii de modă își amintesc periodic aceste bijuterii uimitoare și fac baza colecțiilor lor.

Astăzi, bijutierii, designerii, designerii de modă „strigă” din nou că a venit un nou val de „busomanie”! Numai de data asta, fără plastic, lut, pietre artificiale! Numai materiale naturale, scumpe, care vor adăuga rafinament și feminitate oricărei fete. Margelele trebuie să fie, de asemenea, în metale nobile de bijuterii – argint sau aur. Rubin și granat, perle și corali, lapis lazuli și malachit, cuarț trandafir și jasp, serpentină și piatră de lună, fluorit și acvamarin – pietre care arată la modă, elegante și sofisticate în mărgele.

Cum să alegi mărgele?

În ciuda tendințelor modei, mărgelele ar trebui să ți se potrivească cu siguranță. Atunci când alegeți Perle de apa dulce, trebuie să acordați atenție nu numai metalului, lungimii, formei și dimensiunii mărgelelor, ci și culorii Pietrei. Câteva sfaturi de la experții noștri despre cum să alegeți mărgelele potrivite cu argint.

– Dacă sunteți un norocos proprietar al unui gât lung, nu ar trebui să alegeți un Colier de Perle lung. Este mai bine să optați pentru un Colier de Perle mai scurt care se potrivește în jurul gâtului. În plus, mărgelele în sine nu trebuie să fie mici, rotunjite – astfel de pietre vor extinde ușor gâtul.

– Dacă ești scund și gâtul nu este atât de lung, optează pentru Mărgele alungite. Astfel de bijuterii vor întinde vizual gâtul și vor accentua decolteul. Acordați atenție și colierelor, care au un centru mai lat și margini subțiri. Astfel de Bijuterii de Argint cu Pietre naturale Elmio va vor adăuga, de asemenea, armonie imaginii.

– Dacă o fată are o bărbie masivă, trebuie să alegeți margele cu mai multe straturi care să „atragă” atenția asupra dvs.

– Perlele sunt o bijuterie versatilă care se pot potrivi cu codul vestimentar la locul de muncă și pentru o seară de neuitat. Prin urmare, atunci când cumpărați mărgele, acordați atenție mărimii mărgelelor – pietrele prea mari nu corespund întotdeauna stilului de birou.

– Desigur, pietrele naturale din mărgele pot avea o mare varietate de nuanțe și culori.

– Joacă în contrast! De exemplu, sub o rochie verde, cumpără margele de argint cu coral roșu aprins sau rubin.

– Alegeți mărgele numai pe o broască de argint sau aur, deoarece blocarea bijuteriilor se deteriorează în timp, iar piatra naturală poate rămâne timp de secole. Nu aruncați bijuteriile din cauza accesoriilor de calitate scăzută?

– Dacă puneți mărgele, selectați cu atenție Bijuterii suplimentare pentru ele. Mai bine – nu mai mult de unul. De exemplu, dacă îți pui o mărgele de rodie, adaugă doar un inel cu aceeași piatră.

Cel mai bun cadou pentru o femeie sunt mărgelele!?

Desigur, se poate argumenta cu această întrebare-afirmație. Dar! Dacă credeți în Magia Pietrelor Semiprețioase, efectul lor asupra unei persoane, proprietățile lor vindecătoare, credeți-mă, mărgelele ca dar pentru o femeie nu vor fi doar un Cadou frumos din punct de vedere estetic, ci și utile. 

Ce Perle ar trebui să cumperi mai întâi?

Desigur, fiecare fată ar trebui să aibă margele de Perle cu Argint sau Aur! Perle care vor împodobi atât podeaua de afaceri, cât și o rochie de seară luxoasă. Perlele sunt un indicator al bogăției și bunului gust. 

Perlele sunt feminitate și înțelepciune.

În multe țări se crede că perlele ajuta să facă față oricăror alergii și să lupte împotriva inflamațiilor. Ei bine, mulți oameni cred că mărgăritarele din Argint 925 oferă femeii o forță, o „educă”, îi fac personajul mai puternic.

Margelele cu alte Pietre naturale trebuie selectate în conformitate cu temperamentul fetei, semnul zodiacal, culoarea pielii, părul, ochii. De exemplu, brunetele să-și îndrepte atenția asupra Mărgele cu Argint sau rubin, rodie, coral. Blondele pot alege nuanțe moi de Pietreacvamarin, piatra lunii

Pietrele semiprețioase au fost și vor fi mereu la modă! Prin urmare, adăugând aspectului Perle sau Pietre Semiprețioase, vei arăta nu numai original, ci și la modă!


Alte Articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
8 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Cum să alegi Mărgele potrivite pentru femei; […]

trackback

[…] Cum să alegi Mărgele potrivite pentru femei; […]

trackback

[…] Cum să alegi Mărgele potrivite pentru femei. […]

trackback

[…] Cum să alegi Mărgele potrivite pentru femei; […]

trackback

[…] Cum să alegi Mărgele potrivite pentru femei; […]

trackback

[…] Cum să alegi Mărgele potrivite pentru femei; […]

trackback

[…] Cum să alegi Mărgele potrivite pentru femei; […]

trackback

[…] Cum să alegi Mărgele potrivite pentru femei. […]

EnglishItalianRomanian