CUM SĂ ALEGI UN INEL DE LOGODNĂ?

CUM SĂ ALEGI UN INEL DE LOGODNĂ?. Un inel de logodnă este un simbol de mare importanță. Această bijuterie prețioasă și propunerea de căsătorie în sine vor fi amintite o viață întreagă. Astfel de inele devin o moștenire care se transmite din generație în generație. Acesta este motivul pentru care este foarte important să acordați o atenție specială selecției inelului dvs. de logodnă.

Cum să alegi un inel?

În primul rând, decideți suma pentru care sunteți gata să achiziționați un inel de logodnă. În țările europene, este general acceptat faptul că acest accesoriu ar trebui să coste un salariu lunar și jumătate sau chiar două salarii lunare pentru un bărbat. Dorința de a oferi iubitei tale un inel scump și exclusiv este destul de înțeleasă. Nu uitați de costurile nunții și a lunii de miere, vă stau în față. Alegeți Bijuterii pe care vi le puteți permite fără a vă compromite bugetul nunții.

Dacă decideți să achiziționați un inel de logodnă, atunci trebuie să începeți prin a afla dimensiunea exactă a acestuia. Aici poți cere ajutor unui prieten al iubitei tale sau o poți consulta pe mama viitoarei mirese. Sarcina este mult mai ușoară dacă prietena ta poartă inele. Împrumutați una dintre acestea și aduceți-o la un magazin de bijuterii. Amintiți-vă, aveți nevoie de inelul pe care îl poartă pe degetul inelar al mâinii drepte. Dimensiunea inelului de la același deget al mâinii stângi poate fi mai mică cu 0,3 mm.

Alege ceva special

Când alegeți un Inel de logodnă, gândiți-vă la iubita ta. Un inel cu diamante este o opțiune clasică. Culoarea aurului poate fi oricare: roșu, alb, galben. Puteți alege un inel de logodnă cu o piatră prețioasă diferită. Cu toate acestea, diamantele sunt un fel de simbol al iubirii veșnice, așa că majoritatea bărbaților le aleg.


Alte Articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
6 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] CUM SĂ ALEGI UN INEL DE LOGODNĂ?; […]

trackback

[…] CUM SĂ ALEGI UN INEL DE LOGODNĂ?; […]

trackback

[…] CUM SĂ ALEGI UN INEL DE LOGODNĂ?; […]

trackback

[…] CUM SĂ ALEGI UN INEL DE LOGODNĂ?. […]

trackback

[…] CUM SĂ ALEGI UN INEL DE LOGODNĂ?; […]

trackback

[…] CUM SĂ ALEGI UN INEL DE LOGODNĂ?; […]