Bine ai venit pe blogul Elmio!

Conferinta video de acasa

CUM SĂ ARĂȚI MAI PROFESIONIST ÎN CONFERINȚA VIDEO

CUM SĂ ARĂȚI MAI PROFESIONIST ÎN CONFERINȚA VIDEO. DACĂ AVEȚI O ÎNTÂLNIRE VIDEO IMPORTANTĂ ȘI NU SUNTEȚI SIGUR DE CE SĂ PURTAȚI, CONSULTAȚI ACEST GHID. VĂ VA SPUNE TOTUL DESPRE CUM SĂ ARĂTAȚI PROFESIONIST LA UN APEL VIDEO.

Video conferinta de acasa
Conferinta

Munca de acasă necesită în continuare un anumit nivel de profesionalism. Acest lucru este adevărat, în special, dacă aveți aspirații ambițioase cu privire la viitorul carierei dumneavoastre in echipa Elmio. Chiar și experții recunosc valoarea relațiilor profesionale din acest motiv. 

Totuși, lucrul de acasă prezintă unele provocări atunci când vine vorba de menținerea acelor relații interumane. Poate că toată interacțiunea pe care o aveți cu supervizorii sau colegii dvs. este digitală. Singura șansă pe care ați putea să o impresionați pe oricare dintre ele este printr-un apel video programat. 

Dacă acesta este cazul, este esențial să profitați de timpul respectiv pentru apelul video. Lucrul bun este că ați ajuns în locul potrivit pentru a învăța cum să impresionați pe oricine la conferințele dvs. video legate de afaceri. Citiți în continuare pentru cinci moduri cheie de a arăta mai profesionist în timpul unui apel video. 

1. NU SUBESTIMAȚI IMPORTANȚA ILUMINĂRII ADECVATE

Este de înțeles să fii tentat să fii mai dezinvolt atunci când lucrezi acasă. Cu toate acestea, în timpul acestor apeluri video conferință, oamenii au șansa să vadă cât de serios vă luați munca. Dacă calitatea videoclipului dvs. este scăzută sau vă distrage atenția, profesionalismul dvs. va lipsi. 

Dacă aveți un sentiment de ambiție profesională, trebuie să faceți tot ce este necesar pentru a rămâne înaintea jocului. Profitați de munca de acasă, menținând acel spirit antreprenorial. La urma urmei, studiile arată că lucrand de acasa vă poate câștiga mai mulți bani pe termen lung. 

Dacă doriți ca spațiul dvs. de lucru de acasă să fie unul impresionant, iluminarea adecvată este esențială. În primul rând, evitați utilizarea iluminatului fluorescent deoarece distorsionează fețele într-un mod neatrăgător.

În plus, asigurați-vă că sursa de iluminare se află în spatele camerei atunci când efectuați apelul video. Acest lucru vă va lumina trăsăturile faciale într-un mod mai atractiv. 

2. PURTAȚI ÎMBRĂCĂMINTE DE AFACERI SAU CASUAL ÎN TIMPUL ORELOR DE LUCRU

O practică inteligentă de reținut atunci când lucrezi de acasă este să porți îmbrăcăminte profesională ori de câte ori lucrezi. Asta înseamnă că, dacă există vreo șansă de a face un apel video de ultimă oră, veți arăta cât mai bine. 

Poate că sunteți un profesor de facultate care a programat ore de birou virtuale regulat săptămânal. De cele mai multe ori, niciun student nu ajunge să pună întrebări. De exemplu, când cineva dorește să aibă un chat video despre un test, vei putea să te prezinți ca profesionist cu încredere?

3. FOLOSIȚI ACCESORII MODERNE PENTRU A VĂ COMPLETA DULAPUL PROFESIONAL

Este adevărat că nu trebuie să vă îmbrăcați în cel mai bun mod absolut atunci când lucrați de acasă. Puteți menține în continuare un nivel de confort în timp ce prezentați o estetică profesională. Faceți acest lucru investind în haine de culoare neutră și evitând, de exemplu, tricourile grafice. 

S-ar putea să credeți că garderoba profesională la locul de muncă este plictisitoare. Dacă da, nu vă fie teamă să-l împroșcați cu niște bijuterii și alte accesorii. Puteți găsi bijuterii accesibile, dar luxoase, dacă știți unde să căutați. 

De exemplu, luați în considerare investițiile în unele noi Coliere moderne care ar putea ieși în evidență într-un apel video. Apoi, puteți găsi chiar și unele Cercei stilati pentru a completa acele piese pentru o estetică coezivă. 

Amintiți-vă, merită investiția pentru a cumpăra Bijuterii de înaltă calitate, care vor rezista testului timpului. Nu există nimic care să spună că nu poți purta aceleași coliere și brățări pentru o noapte în oraș! Dacă face ca următorul apel video legat de afaceri să fie mai sofisticat, este chiar mai bine.

4. PĂSTRAȚI FUNDALUL NEUTRU ȘI ORGANIZAT

Indiferent de modul în care vă prezentați stilul profesional, mediul dvs. de fundal este un factor cheie și în timpul apelurilor video. Este prea ușor ca participanții la apeluri video să se distragă de dezordine sau de alte persoane din cameră.

De exemplu, nu permiteți animale de companie sau copii în cameră în timpul apelului video, dacă este posibil. Deși este nobil că jonglezi cu părinții și cu viața ta profesională, vezi dacă le poți reduce la minimum distragerea atenției. Asociații dvs. profesioniști vor înțelege în continuare prioritățile dvs. dacă demonstrați că munca dvs. este o prioritate pentru dvs.

Dacă doriți o colaborare mai eficientă la locul de muncă, chiar și de acasă, trebuie să păstrați zona îngrijită și ordonată. În plus, alegeți un perete care nu are o tonă de decorațiuni pe el. Cu cât mai mulți spectatori sunt încurajați să își concentreze atenția asupra dvs. și ceea ce aveți de spus, cu atât mai bine. 

5. FIȚI DISPUS SĂ INVESTIȚI ÎN CELE MAI BUNE ECHIPAMENTE

Ultimul lucru pe care trebuie să-l acordați prioritate în timpul unui apel profesional de afaceri este cel al echipamentului pe care îl utilizați. Dacă camera dvs., microfonul sau viteza Internetului sunt slabe, colegii și clienții dvs. ar putea evita deloc să lucreze practic cu dvs. 

În multe cazuri, este posibil ca angajatorul să furnizeze echipamentul de telecomunicații necesar. Colaborați cu șeful dvs. pentru a vedea dacă el sau ea ar fi dispus să compenseze orice tehnologie în care investiți având în vedere acest obiectiv. În acest fel, aveți o șansă mai bună de a prezenta un aspect sofisticat la un moment dat. 

INVESTIȚI ÎN PIESELE DE GARDEROBĂ POTRIVITE PENTRU UN APEL VIDEO PROFESIONAL

Până acum, sunteți pregătit să vă îmbrăcați cât mai bine pentru următorul dvs. apel video legat de afaceri. Vei face tot ce este nevoie pentru a-ți impresiona supervizorii și colegii de serviciu fiecare șansă pe care o ai – chiar și lucrând de acasă. De aceea, veți lua în considerare sugestiile de mai sus. 

În plus, merită să investești doar într-o garderobă de lucru de acasă, care rezistă testului timpului. Doriți să vă asigurați că aveți piese de înaltă calitate, care nu par ieftine sau care se rup ușor. Când vine vorba de bijuterii pe care le cumpărați pentru ținuta de lucru la distanță, nu există nicio excepție. 

De fapt, acolo putem intra în joc. Prioritizăm să aducem clienților ca dvs. cele mai fiabile și accesibile bijuterii de lux de pe piață. Vrem să vă ajutăm să vă îmbrăcați pentru succes chiar și în timp ce lucrați într-un mediu îndepărtat. 

Din acest motiv, vă încurajăm să parcurgeți produsele noastre de pe site-ul nostru web pentru a vedea ce vă poate plăcea. Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni accesibile, consultați Bijuterii de înaltă calitate Elmio

CUM SĂ ARĂȚI MAI PROFESIONIST ÎN CONFERINȚA VIDEO.


Alte Articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
EnglishItalianRomanian