Cum să faci buzele să pară mai pline

Metode de mărire a buzelor

Cum să faci buzele să pară mai pline fără intervenție chirurgicală? Alegeți metoda care vi se potrivește.

Femeile moderne visează să-și facă buzele mai pline și plinute. Și asta se datorează faptului că odată cu ele fața devine mai expresivă și mai memorabilă.

Există modalități naturale de a-ți lipi buzele.

Exerciții pentru creșterea volumului buzelor

Un set simplu de exerciții trebuie făcut periodic, iar rezultatul va apărea peste o săptămână:

  1. Ne întindem buzele sub formă de tub și începem să facem mișcări circulare: mai întâi spre dreapta și apoi spre stânga. În ambele cazuri, trebuie să faci 100 de ture fără oprire. În primele șapte zile de exercițiu, nu depășiți această cantitate pentru a nu exagera prea mult mușchii. Faceți acest exercițiu în fiecare dimineață și seară.
  2. Esența acestui exercițiu este comprimarea buzelor sub formă de sărut și apăsarea pe ele cu degetul de cel puțin 200 de ori la rând. Drept urmare, apare rezistență, ceea ce va face ca sângele să circule mai repede și să crească volumul buzelor. Se recomandă repetarea acțiunii dimineața și seara.
  3. Așezăm degetele arătătoare deasupra buzei superioare, iar degetele mari deasupra buzei inferioare. Apoi începem să încet și ușor, fără durere, să tragem buzele înainte, parcă le-am separa de dentiție. Cinci secunde de mișcare – două secunde de odihnă. Și așa de 150 de ori dimineața și seara în fiecare zi.

Exercițiul vă va aduce volum buzelor numai cu antrenamente continue și de calitate.

Îngrijirea buzelor

O mască utilă de casă îți va înmuia buzele.

Veți avea nevoie de 1 lingură de fulgi de ovăz, 1 linguriță de miere și 100 de grame de suc de mere. Toate ingredientele sunt amestecate până la grosime și aplicate timp de 15 minute. Se recomandă efectuarea procedurii de trei ori pe săptămână.

Această metodă este mai puțin eficientă, dar vitaminizează și hidratează bine buzele.

Machiajul corect al buzelor

Antrenamentele și măștile pentru buze, în ciuda beneficiilor lor, în majoritatea cazurilor nu devin un ritual zilnic pentru femei. Buzele cu machiaj sunt o alternativă excelentă la exerciții.

  1. Două rujuri. Una dintre modalitățile dificile de a adăuga volum buzelor tale. Aici este necesară răbdarea și acuratețea. Veți avea nevoie de două rujuri de aceeași culoare, dar de tonuri diferite (deschise și întunecate). Mai întâi, conturează conturul buzelor, apoi aplică rujul întunecat. Cu un șervețel, îndepărtați excesul din primul strat. Pe suprafața pregătită, aplicați subțire ruj ușor. În cele din urmă, este recomandat să amestecați marginile cu un tampon sau o perie de bumbac.
  2. Circuit. Asistentul preferat al artiștilor de machiaj este un creion contur de culoare carne. Cu ajutorul acestuia, puteți obține cel mai natural efect al buzelor pline. Nimeni nu vă va observa viclenia dacă vă retrageți la cel mult 1 mm de margini și desenați un contur. În cele din urmă, vopsiți pe toate buzele și aplicați-le un balsam hidratant.
  3. Luciu de buze. Vă puteți mări vizual buzele cu ajutorul produselor cosmetice care conțin particule de sidef. Ele sunt reflectante și pot face buzele să pară sexy.
  4. Luciu de buze complicat. Cu câțiva ani în urmă, existau produse care cresc fluxul de sânge la buze. Este rapid și ușor să faci buzele plinute în acest fel. După aplicarea luciului, începe o ușoară furnicătură timp de 30 de secunde și apare un frig plăcut. Apoi, buzele cresc treptat în volum și capătă o nuanță stacojie flirty. Atunci când alegeți balsamuri pentru mărirea instantanee a buzelor, ar trebui să acordați preferință mărcilor dovedite.

Avantajele magazinului online de Bijuterii Argint 925.

Clienții noștri sunt întotdeauna mulțumiți de cooperarea cu noi, deoarece oferim Bijuterii de inalta calitate.

Elmio cunoaște cele mai vechi secrete de frumusețe și le împărtășește cu femeile!


Descopera si alte Articole interesante:

*^* ARGINTUL ȘI ALIAJELE SALE;

*^* Chokers. Istoria bijuteriilor la moda;

*^* Manșete pentru urechi – Cercei unici ultra-la modă, neobișnuiți;

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
6 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Cum să faci buzele să pară mai pline. […]

trackback

[…] *^* Cum să faci buzele să pară mai pline; […]

trackback

[…] Cum să faci buzele să pară mai pline; […]

trackback

[…] Cum să faci buzele să pară mai pline; […]

trackback

[…] *^* Cum să faci buzele să pară mai pline; […]

trackback

[…] *^* Cum să faci buzele să pară mai pline. […]