Bine ai venit pe blogul Elmio!

Cum să scoateți un inel de pe un deget umflat

Acest moment incomod: Cum să scoateți un inel de pe un deget umflat, i se poate întâmpla oricui – într-o zi, un inel iubit devine brusc mic și strânge un deget, astfel încât chiar și o privire este suficientă pentru a înțelege: nu poate fi îndepărtat atât de ușor.

Nu te grăbi să disperi și să-ți iei adio de la bijuteria scumpa si iubita! Iată câteva metode care vă vor ajuta să scoateți un inel dintr-un deget umflat.

DE CE SE UMFLĂ DEGETELE

Înainte de a spune cum să scoateți inelul dintr-un deget, permiteți-ne să enumerăm motivele pentru care degetele se transformă în „cârnați”.

  1. Bând multe lichide
  2. În timpul sarcinii
  3. Consumul necontrolat de alimente sărate
  4. Creștere în greutate
  5. Stres
  6. Boală de rinichi
  7. Vânătaie sau tăietură

De asemenea, inelul se poate bloca pe deget datorită dimensiunii greșite a bijuteriilor. Purtând o bucată mică cu scârțâit, dar poți. Dar eliminarea acestuia este o sarcină mai dificilă. Dar dacă inelul este blocat, nu este nevoie să trageți și să trageți când încercați să-l scoateți. Degetul se va umfla și mai mult și, din cauza mișcărilor bruște, vă puteți câștiga o dislocare.

CUM SE SCOATE UN INEL DINTR-UN DEGET UMFLAT

Aici poti afla rapid cum poti scoate un inel de pe degetul umflat.

Cum scoateti inelul dintr-un deget umflat:

Metoda numărul 1: Ulei de țesătură și floarea soarelui

Luăm o bucată mică de pânză și ulei de floarea-soarelui (poate fi înlocuit cu săpun lichid, unguent gras, șampon). Trebuie să lubrifiați bine degetul cu ulei, dacă este posibil, apoi sub inel. Luați o bucată de țesătură în cealaltă mână și scoateți bijuteriile din mână, derulând în sensul acelor de ceasornic.

Metoda numărul 2: Ac și fir

Firul poate fi oricare (până la firul dentar), dar pentru senzații mai puțin dureroase este mai bine să luați o mătase lungă de 75 cm. Cu un ac, cu grijă, fără a zgâria pielea, infilați marginea firului prin inel. Înfășurați a doua margine strâns în jurul degetului: de la produs până la capătul falangei. Pentru a glisa cu ușurință inelul de pe deget, trebuie să trageți de marginea firului filetat prin inel. Degetul strâns cu un fir se va micșora, iar inelul poate fi scos din deget fără probleme.

Metoda numărul 3: Apă

Puteți ameliora umflarea sub apă rece. Trebuie să țineți mâna sub apă timp de câteva minute, apoi ridicați-o deasupra capului. Sângele se va scurge din mână, iar degetul umflat va deveni mai subțire. Acum puteți încerca să scoateți inelul.

O altă opțiune: dizolvați sarea în apă rece și scufundați mâna în lichid timp de cinci minute.

Metoda numărul 4: Gheață

Sfatul anterior poate să nu funcționeze dacă metalul se micșorează cu degetul atunci când este expus la apă rece. Pentru a preveni acest lucru, este mai bine să folosiți o bucată de gheață în loc de apă. Trebuie să treacă peste degetul umflat, dar să nu atingă inelele.

Metoda numărul 5: ajutați un prieten

Se întâmplă ca pliurile pielii de pe articulație să interfereze cu îndepărtarea inelului. Pentru a îndepărta bijuteriile, roagă pe cineva să tragă pliurile în jos, în timp ce tu însuți derulezi încet inelul, împingându-l treptat prin articulație.

CÂND SĂ VEDEȚI UN MEDIC

Un deget albastru spre vanat si foarte umflat este un motiv pentru a trage alarma și pentru a contacta un specialist. Cu greu veți putea salva decorul, dar nu ar trebui să regretați – principalul lucru este să vă păstrați sănătatea. Sunați la spital. Bijuteria va fi tăiata rapid fără a afecta degetele. Dar nu trebuie să încercați să taiați singur inelul. Vă puteți răni grav, ceea ce va agrava și mai mult situația.

Speram sa fie pe placul dumneavoastra urmatorul articol: Argint impotriva virusilor: 10 fapte de care poti tine cont.

*^* Descopera eleganta & frumusetea profunda in Bijuteriile Elmio (Bijuterii cu sentimente).


Alte articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Cum să scoateți un inel dintr-un deget umflat; […]

trackback

[…] Cum să scoateți un inel dintr-un deget umflat; […]

EnglishItalianRomanian