Brose Elmio

Cum se poartă astăzi o Broșă?

Cum se poartă astăzi o broșă?. Să fii amintit, să evoci emoții, să demonstrezi creativitatea look-ului … Nici mai mult, nici mai puțin. Dar uneori este atât de important! Nu numai elementele de garderobă sunt capabile de acest lucru, ci și Broșe excepțional de „bogate” în modele originale. „Bogat” înseamnă lux estetic … artizanal …   Care sunt posibilitățile reale ale broșelor moderne din aur și compozițiilor similare din argint? Stilistii spun – imens! În zilele de astăzi nu este o banală bijuterie, pe care mulți sunt obișnuiți să o considere accesoriu „bunica”. În zilele noastre, moda a oferit produsului original o nouă viață și scop.

Dacă sunteți o persoană creativă și fantezia în imagine este acceptabilă și interesantă pentru dvs., vă recomandăm să acordați atenție celor 15 opțiuni elegante pentru a utiliza o broșă de Argint sau Aur ca bijuterie aristocratică sau analogilor acestora în argint nobil. Este dificil să nu fii de acord cu opinia – modelele sunt pline de inventivitate artistică și lux pictural. Fluturi, libelule, pume, flori și multe alte modele și simboluri … – realismul lor cucerește și atrage atenția. Să presupunem că ați achiziționat o bijuterie care vă place. Apare o întrebare logică – cum să o îmbraci și când?

Opțiunea tradițională este un guler, un buzunar pentru o bluză, o cămașă clasică.  

  1. Locul universal este reverul sacoului.
  2. Pulover – o compoziție fără pietre sub forma unui animal sau a unei plante „se potrivește” perfect.
  3. Rochie: o broșă practică de închidere poate fi atașată la partea superioară sau inferioară a decolteului, la linia centurii. Fustă. Blugi – centură, buzunar față și spate, șold.
  4. Cardigan – o broșă este utilizată nu numai ca element decorativ, ci și ca element de fixare extraordinar.
  5. Șal, furat, eșarfă. Șapcă, pălărie, beretă.  
  6. Încălțăminte – pantofi, cizme – arată deosebit de creativ și strălucitor pe modelele din piele întoarsă înaltă.
  7. Portofele, ambreiaje, genți.  
  8. Curele.  
  9. Mănuși.  
  10. Coafuri.

O, cât de sofisticat și atrăgător arată o broșă de libelule în bucle răsucite! Omul apreciază uimirea rolului tău!  

Ca un pandantiv pe lanț.

Dacă luăm în considerare situațiile, există și privilegii aici. Ieșirea necesită o abordare festivă. În acest caz, modelele rafinate care se încadrează armonios în ansamblul general ies la iveală. O broșă de argint sau, de același fel, una de aur – totul este individual. O întâlnire romantică va fi amintită pentru totdeauna dacă … Îți completezi coafura cu o soluție creativă, indiferent de estetica acesteia. Vacanță de familie – o broșă delicată, grațioasă cu flori va fi un plus delicat și vă va reaminti senzualitatea, bunătatea … Imagine de afaceri.

Animalele sunt potrivite aici (simboluri de succes, determinare, caracter îndrăzneț), precum și forme geometrice într-un stil conservator. Broșele de argint într-un halou elegant arată perfect. Petrecere cu prietenii … Este nevoie doar de compoziții luminoase, exotice și de fluturare ușoară – de exemplu, broșe libelule. Cu toate acestea, trebuie să vă concentrați inițial pe stilul de îmbrăcăminte și apoi să selectați un produs aristocrat.

Cum se poartă astăzi o broșă?


Alte Articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Cum se poartă astăzi o Broșă?; […]

trackback

[…] Cum se poartă astăzi o Broșă?; […]

trackback

[…] Cum se poartă astăzi o Broșă?; […]