Bine ai venit pe blogul Elmio!

Dezinfectează corect produsele de înfrumusețare

Dezinfectează corect produsele de înfrumusețare. În arsenalul aproape al fiecarei fete există o cantitate mare de produse cosmetice decorative. Cu ajutorul său, puteți ascunde cu succes defectele în aspect și subliniați avantajele. În același timp, printre proprietarii de produse cosmetice există opinii complet opuse cu privire la modul de stocare adecvată a produselor de înfrumusețare. Unii nu aruncă pulberea timp de câțiva ani și nu spală niciodată bureții, în timp ce alții dezinfectează zilnic blush-ul și bronzele cu un spray special. Ambele au dreptate doar parțial.

Să ne dăm seama cum să depozităm corect produsele cosmetice?

Într-un mediu uscat, bacteriile nu se înmulțesc, ceea ce înseamnă că umbrele uscate, roșeața, pudra pot fi utilizate pentru o perioadă nelimitată de timp. Dacă produsul este gras din cauza unui burete umed, pur și simplu aplicați bandă pe el de mai multe ori și îndepărtați zona cu probleme.

Dar produsele cu smântână sunt un teren excelent de reproducere pentru bacterii și mucegaiuri. Acestea nu trebuie depozitate mai mult de data de expirare tipărită pe ambalaj. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei cu piele sensibilă sau cu probleme.

Se recomandă schimbarea rimelului la fiecare trei luni. Deși puțini oameni respectă această regulă, deoarece nu este întotdeauna posibil să cheltuiți toate fondurile în această perioadă. Rimelul este foarte pretențios în ceea ce privește depozitarea, adesea după câteva săptămâni începe să se îngroașe.

Multe persoane diluează produsul cu picături pentru ochi, demachiant, soluție de lentile de contact sau apă plată. Dar acest lucru este absolut imposibil de făcut! Calitatea carcasei se va înrăutăți doar din această cauză și, în plus, bacteriile încep să se înmulțească în ea. Dacă nu utilizați cerneală des, atunci este mai bine să cumpărați miniaturi. De asemenea, pot fi obținute cadou la achiziționarea produselor cosmetice.

Geanta portabila de sterilizare produse cosmetice cu raze UV

Sterilizare produse cosmetice cu raze UV

Viitorii artiști de machiaj sunt învățați regulile dezinfectării. Dar dacă doar tu însuți folosești conținutul pungii tale cosmetice, atunci nu are rost să folosești dezinfectanți profesioniști. Acestea sunt necesare numai pentru cei care urmează tratament pentru orice boală a pielii.

Dacă sunteți tratat pentru demodicoză sau alte boli de piele, zgâriați fardul de ochi, roșeață sau pulbere pe palmă. Și abia apoi se aplică cu o perie sau burete. Instrumentele sunt tratate cu o soluție dezinfectantă. Acest spray poate fi pulverizat și pe suprafața produsului de înfrumusețare.

Spray dezinfectant

Dezinfectant spray

Nu trebuie să dezinfectați inutil periile și bureții. Alcoolul din aceste produse poate distruge scamele. Amestecatoarele de frumusețe, bureții și periile pentru produse lichide și smântână sunt necesare imediat după fiecare utilizare, perii pentru produse uscate – o dată pe lună. Pentru perii scumpe, este mai bine să cumpărați un șampon special, bureți și perii ieftine, spălați cu o săpun obișnuită. Și clătiți instrumentele bine pentru a îndepărta orice detergent rezidual.


Alte Articole interesante pentru tine:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Dezinfectează corect produsele de înfrumusețare. […]

EnglishItalianRomanian