Horoscop chinezesc anul 2021

Horoscop chinezesc pentru anul 2021

Horoscop chinezesc pentru anul 2021: ce așteaptă fiecare semn al calendarului estic. Anul acesta sa dovedit a fi foarte instabil și, probabil, toată lumea are mari speranțe în următoarele 12 luni. Aș vrea să cred că anul White Metal Bull ne va aduce o pauză și noi oportunități. Se vor împlini așteptările noastre?

Horoscop chinezesc pentru anul 2021

„Baza succesului în noul an va fi stabilitatea emoțională, munca grea și abilitatea de a-ți îmbunătăți în mod constant abilitățile. Chiar dacă ai obținut rezultate excelente”, spune Natalia Guryanova, fondatoarea școlii de astrologie chineză. „Tema creativității, oferirea și decorarea lumii în diferite moduri va fi deosebit de relevantă. Sfera frumuseții va fi una dintre cele mai dominante.”

Să aruncăm o privire la ce așteaptă fiecare dintre semnele calendarului chinez în anul viitor 2021.

Şobolan

Șobolanii din anul următor pot primi dividende bune din activitățile lor, în special în domeniul finanțelor și al carierei. Norocul vă va însoți în probleme de proprietate, extinzându-vă mediul și influența.

Cu toate acestea, ar trebui să acordați o atenție deosebită sănătății – tulpina poate fi asociată exact cu sfera de afaceri. Nu vă exersați prea mult și nu vă angajați în prevenirea bolilor, în special în domeniul tractului digestiv și îngrășarea în exces.

Anul nu va fi previzibil și de înțeles. Îndoielile te vor însoți, dar dacă poți să te asculți și să faci pașii corecți, atunci există șanse mari de succes în orice afacere.

Într-o relație, puteți deveni mai stabil și stabiliți. Dar acest lucru se va întâmpla numai dacă lucrați corect asupra dvs.

Taur

Anul tău vine și poartă energii de dăruire, idei, creativitate și artă. Învață să te bucuri și să creezi, incluzând singurătatea de învățare și contemplarea calmă, spre deosebire de natura ta uneori prea agitată.

Obținerea de rezultate din acțiunile anterioare și atingerea obiectivelor carierei este posibilă prin muncă grea. Evaluează cu atenție potențialele oportunități – va fi benefic pentru cineva să schimbe angajarea într-o afacere pentru a obține rezultate financiare mai bune.

Este minunat ca femeile să se angajeze în stabilirea unor relații de dragoste, mai ales în ceea ce privește lucrul asupra lor. În caz contrar, poți deveni foarte îndepărtat de partenerul tău sau chiar distruge relația. Este important să nu puneți copiii pe primul loc în familie, să combinați armonios toate sferele vieții, astfel încât să nu creați distorsiuni.

Horoscop 2021

Tigru

În viața dvs. personală, vi se va părea că nu sunteți înțeles – îmbunătățiți-vă abilitățile de comunicare, în ciuda faptului că veți dori mai ales singurătatea. Energiile anului vă vor oferi oportunități uimitoare de a crea noi sau de a duce relația dvs. actuală la nivelul următor.

Este favorabil ca tigrii să iasă în societate, să-și realizeze potențialul, mai ales în domeniul publicității, realizările lor. Păstrați-vă atenția asupra ambiției de a fi un lider – orice este posibil în 2021, cu toate acestea, va fi nevoie de mult efort din partea dvs.

Iepure

După un 2020 ocupat, în toate sensurile 2020, o gură de aer proaspăt te așteaptă în majoritatea domeniilor vieții.

Se așteaptă un flux de diverse propuneri – de la muncă și afaceri la propuneri de căsătorie. Dar fii atent și nu ceda emoțiilor trecătoare. Cântărește cu atenție noile oportunități din viața ta – nu toate vor fi demne de atenția ta, mai ales în ceea ce privește viața ta personală. Anul este plin de flirt, romantism, ușurință, dar nu toate relațiile se vor încheia cu o nuntă.

Mai ales anul îi va favoriza pe iepurii care sunt angajați în domeniul educației și transferului de cunoștințe în vreun fel. Dacă ai vrut să înveți ceva, atunci nu este un moment mai bun decât 2021.

Dragonul

Un an de puternică turbulență și instabilitate vine pentru tine – emoționalitatea vine în prim plan, care trebuie rezolvată.

2021 va fi ca un roller coaster care aduce surprize la fiecare pas. Munca spirituală – meditații, practicarea diferitelor practici – este ceea ce vă poate salva de epuizare și greșeli făcute într-un acces de pasiune.

Oportunități strălucitoare îți vor veni, dar destul de costisitoare pentru tine – va trebui să plătești nu atât cu bani, cât cu responsabilitate, timp și pot fi categorii și mai valoroase pentru tine.

Pentru a minimiza furtunile de pasiuni din anul următor, se arată că este angajat în reparații, lucrări de construcții, precum și pentru a organiza călătorii și excursii pentru dvs. și familia dvs., chiar dacă va fi doar o vacanță într-un oraș mic din apropiere.

Şarpe

Creativitate Șerpi în 2021 la înălțime! Simțul frumuseții ar trebui exprimat în orice – stil, spirit de lucru, hobby.

Apreciază și protejează-ți spațiul personal, lucrează la limitele personale. Nu uitați că, dacă vă confruntați cu presiuni din partea rudelor sau colegilor, înseamnă că încercați să controlați prea mult pe cineva.

Cariera și finanțele vă vor oferi oportunități importante care nu trebuie ratate. Prin colaborarea cu alte persoane se pot deschide perspective de succes – extinderea mediului.

Sănătatea poate crește în sfera respirației, a sistemelor musculare și scheletice – se angajează în prevenire, metodele netradiționale sunt mai potrivite – masaj, osteopatie, yoga și qigong.

Cal

Tot ceea ce ține de formare și educație va fi util pentru cai: cunoștințe noi, disertații de scriere, predare, formare avansată. Cei mai de succes cai vor fi cei care își dezvoltă activ abilitățile și nu vor sta liniștiți. Mișcarea și mișcarea vă sunt cele mai utile în orice domeniu al vieții.

Anul este bun pentru descoperiri profesionale, dar nu și pentru viața personală. Vă puteți supraîncălzi atunci când aveți relații cu cei dragi, deci fie lucrați la natura dvs. explozivă, fie păstrați distanțe rezonabile pentru a nu jigni pe nimeni.

Succesul în multe eforturi este pur și simplu garantat pentru dvs., principalul lucru este să nu zăboviți pe o singură opțiune și să încercați moduri și metode diferite.

Capră

Vine un an dificil pentru tine, pentru că istoric Capra și Taurul sunt în contradicție. Dar dacă subiectul mutării este relevant pentru dvs., atunci 2021 este perfect pentru asta.

Evitați orice activitate extremă și care pune viața în pericol și cu siguranță ar trebui să stați departe de zonele montane. Fii atent și atent în timp ce conduci.

În 2021, este nefavorabil să vă asumați riscuri în toate sensurile, în special sănătatea și banii. Deși tot timpul va exista dorința de a concura și de a demonstra altora exclusivitatea și corectitudinea sa. Este mai bine să concurezi cu tine sau să planifici să participi la competiții sau competiții sportive – șansele de a câștiga vor fi mari.

Ceartele, scandalurile, intrigile te pot înconjura și pe tine și pe cei dragi – nu ceda provocărilor și atunci totul va fi numai spre binele tău. Un an poate aduce schimbări dramatice în viață și chiar o schimbare puternică a mediului.

În ceea ce privește sănătatea, tractul gastro-intestinal va fi slab, astfel încât subiectul unui stil de viață sănătos și al unei nutriții adecvate ar trebui să domine în 2021.

Noul horoscop chinezesc 2021

O maimuta

În 2021, îți vine un subiect spiritual – se arată orice creștere spirituală, autocunoaștere și aprofundare a cunoștințelor în diferite domenii.

Finalizați în anul următor toate procesele care vă trag înapoi – depuneți eforturi pentru autonomie. Libertatea ar trebui să fie principala valoare a vieții tale – poți începe totul de la zero sau poți păstra și crește valorile pe care le ai, dacă nu te atașezi prea mult de ea.

Cocoş

2021 te întâmpină cu noroc monetar! Vă va oferi oportunități uimitoare de a câștiga bani și totul va depinde de capacitatea dvs. financiară. Cineva poate câștiga milioane, iar cineva va câștiga 100 de ruble la loterie. Dezvoltă abilitatea de a delega și de a-ți pompa conștiința financiară pentru a-ți atinge jackpotul în anul următor.

Situațiile conflictuale și dorința de a controla totul vor interfera cu construirea unor relații armonioase cu ceilalți. Luați doar decizii în cunoștință de cauză, nu tăiați de pe umăr, mai ales în relațiile cu familia și prietenii.

Câine

Nu este cel mai inventiv an în domeniul sănătății dvs. – aveți grijă, vă puteți confrunta cu accidente și răni.

Sunt așteptate cheltuieli financiare – țineți-vă cu atenție bugetul, țineți evidența bunurilor mobile și imobile și delegați exact deciziile financiare persoanelor competente. În 2021, este important pentru dvs. să faceți lucrări de caritate și să încercați să faceți toate investițiile mari înainte de noul an. 

Este util să studiezi științele netradiționale, să dezvolți abilități de comunicare. O soluție excelentă ar fi orele de vorbire în public și canto. Pe un cal vor fi cei care se pot relaxa, au încredere în Univers și nu mai controlează totul în viața lor, pentru că orice situație vine întotdeauna în binele nostru.

Afla despre noul horoscop chinezesc

Porc

Ai un an de investiții în tine, în proprietatea ta și în dezvoltarea ta. De asemenea, acesta este momentul să ne gândim la sublim – căutarea sensului vieții va fi relevantă.

2021 va fi remarcabil pentru dvs., deoarece veți putea obține rezultatele pe care le meritați din activitățile anterioare, iar rezultatele pot fi foarte diferite.

Nu este cel mai bun an pentru a vă angaja în noi proiecte sau afaceri, este mai bine să creați o fundație pentru întreprinderi deja la sfârșitul anului 2020 – o strategie uniformă și calmă pentru anul este cea mai potrivită aici. În același timp, puteți primi cu ușurință sprijin și ajutor de la diferite persoane și, în general, circumstanțele se vor dezvolta în favoarea dvs. – trebuie doar să doriți să faceți un pas către ele.


Alte Articole interesante:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
9 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Horoscop chinezesc pentru anul 2021; […]

trackback

[…] Horoscop chinezesc pentru anul 2021; […]

trackback

[…] Horoscop chinezesc pentru anul 2021; […]

trackback

[…] Horoscop chinezesc pentru anul 2021; […]

trackback

[…] Horoscop chinezesc pentru anul 2021; […]

trackback

[…] Horoscop chinezesc pentru anul 2021. […]

trackback

[…] Horoscop chinezesc pentru anul 2021; […]

trackback

[…] Horoscop chinezesc pentru anul 2021; […]

trackback

[…] Horoscop chinezesc pentru anul 2021; […]