Martisoare - Idei si recomandari

Idei de Cadouri Prețioase 1 – 8 Martie

Idei de cadouri prețioase pentru 1 – 8 martie. 8 martie este singura zi a anului în care fiecare femeie se simte ca o adevărată regină a sărbătorii. Pentru a consolida acest sentiment, fiecare regină ar trebui să primească un cadou demn. Ce obișnuia să primească sexul mai frumos în această zi? Buchete de flori, parfum, uneori dulciuri scumpe și poate doar produse cosmetice. Banal, păcălit, plictisitor.

Martisoare pentru vedete

Ce își doresc cu adevărat femeile ca și cadou? Bijuterii #Elmio: Cercei, Pandantive, Coliere, Bratari, Seturi, Lantisoare, un Inel sau un Medalion pentru Poza, Cercei Creole, Brose, sunt cele mai dorite Cadouri, pentru că ne amintim cu toții cu cine femeile preferă să aibă „prietenie” (indiciu: cu Bijuterii Elmio, desigur!). Lumea bijuteriilor pentru majoritatea bărbaților pare uriașă și de neînțeles. Sortimentul larg este complet confuz, dar vă vom ajuta să alegeți cel mai bun cadou pentru fiecare femeie specială din viața voastră.

CINE SĂ DEA ȘI CUM SĂ
AFLE DESPRE GUSTURI

Bărbații oferă cadouri iubitelor, mamelor, surorilor și prietenilor buni. Întrucât acești reprezentanți ai sexului mai slab au un interval de vârstă prea mare, pur și simplu nu există un cadou universal care să se potrivească atât iubitei tale, cât și bunicii dragi. Pentru a lovi cu ochiul, trebuie să afli ce îi place exact unei anumite femei. Pot fi utilizate mai multe trucuri complicate și metode de câștig-câștig:

Martie este ziua femeii!

1. Aflați despre gusturile ei de la cei apropiați. De obicei, alte doamne, adică prietenele ei, știu despre preferințele femeii. Ei trebuie torturați cu întrebări.

2. Studiază în detaliu ce fel de bijuterii poartă deja. Va trebui să efectuăm o inspecție și o analiză amănunțită a cutiei cu decorațiunile acesteia. Puteți chiar să faceți fotografii de spionaj, care ar trebui arătate ulterior consultanților dintr-un salon de bijuterii. 

3. Invitați-o să fie testată cu întrebări simple despre preferințe. Pentru ca o femeie să nu ghicească exact ce i se va da, trebuie să fie complet confuză. Puteți adăuga o mulțime de întrebări pe listă: despre culorile preferate, cea mai bună marcă de produse cosmetice sau parfumuri.

Dacă vrei cu adevărat să faci pe placul unei femei, va trebui să treci prin acest test dificil, deoarece pregătirea potrivită este cheia victoriei.

SELECTĂM BIJUTERIILE
DUPĂ VÂRSTĂ

8 Martie este ziua mamei

Pe lângă gusturile femeii însăși, alegerea bijuteriilor este influențată și de categoria de vârstă căreia îi aparține. Deși există excepții, doamnele în vârstă preferă bijuteriile tradiționale, clasice. Deoarece brațele și gâtul sunt primele care dezvăluie vârsta unei femei, despre care ar prefera să rămână tăcută, bijuteriile ar trebui să fie o distragere a atenției.

Femeile mai în vârstă preferă bijuteriile de statut, Bijuterii cu Pietre Semipretioase: granat, rubin, ametist, smarald, diamant, safir, opal, piatra lunii, cubic zirconiu, howlit, peridot, coral, abalone, citrin, malachit, topaz, chihlimbar, jad, turcoaz, tanzanit, perle, cuart, sunt potrivite pentru ele. De exemplu, cercei eleganți cu perle sau cu pietre semipretioase, un lanț lung cu un pandantiv mare se vor potrivi unei astfel de doamne. 

Fetele tinere, cel mai probabil, urmează tendințele modei, așa că le vor plăcea Bijuteriile originale Elmio:

1 Martie este ziua femeii

Una sau mai multe dintre cele mai subțiri brățări minimaliste care înfășoară grațios mâna unei fete.

Un pandantiv îngrijit cu o bază în formă de cerc, decorat cu copacul vieții și pietre mici plimbărețe

O atenție deosebită ar trebui acordată tendinței modei – animalismul în arta bijuteriilor. De exemplu, unei tinere curajoase îi vor plăcea cerceii neobișnuiți în care cercelul (cârligul introdus în ureche) ia forma unui cap de vulpe, iar partea suspendată imită o coadă pufoasă.

O broșă în formă de veveriță elegantă incrustată cu pietre mici va fi, de asemenea, acceptată cu încântare.

Pentru a mulțumi o tânără fashionistă, este suficient să vă familiarizați cu ultimele tendințe.
Idei de cadouri prețioase 1 – 8 martie

Alte Articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Idei de Cadouri Prețioase 1 – 8 Martie; […]

trackback

[…] Idei de Cadouri Prețioase 1 – 8 Martie; […]

trackback

[…] Idei de Cadouri Prețioase 1 – 8 Martie; […]

trackback

[…] Idei de Cadouri Prețioase 1 – 8 Martie; […]