Bine ai venit pe blogul Elmio!

Bijuterii UNICAT

ÎNGRIJIREA ARGINTULUI

ÎNGRIJIREA ARGINTULUI: 5 SFATURI PENTRU BIJUTERIILE DE LUNGĂ DURATĂ. ÎNGRIJIREA OBIȘNUITĂ A ARGINTULUI STERLIN ESTE O NECESITATE DACĂ DORIȚI SĂ VĂ PĂSTRAȚI BIJUTERIILE CU ASPECTUL CEL MAI BUN. IATĂ 5 SFATURI DE EXPERȚI PENTRU BIJUTERII SUPERBE, DE LUNGĂ DURATĂ.

Ești la fel de obsedat de argint veritabil cât suntem noi? Ești totul despre strălucirea sa strălucitoare, aspectul incredibil de versatil și pur și simplu glamour? 

Fie că sunteți un fan atemporal al bijuteriilor sau că țineți pasul cu cele mai tari tendințe , suntem la fel de sălbatici în privința accesoriilor uimitoare ca și tine. 

În timp ce cumpărarea de bijuterii frumoase este distractivă și captivantă, nimic nu strică mai mult starea de spirit decât un șubred lipsit de lumină. Din acest motiv, majoritatea dintre noi se tem de procesul de curățare și se tem că argintul nostru va fi distrus pentru totdeauna.

Dar, să nu vă faceți griji! Suntem aici pentru a vă arăta că îngrijirea cu argint este ușoară, rapidă și convenabilă. Trebuie doar să cunoașteți trucurile și tehnicile potrivite. 

Hai să ajungem la asta! 

1. CUNOAȘTEȚI BIJUTERIILE

Bijuterii
Bijuterii ELMIO

 

Acestea Bijuterii din Argint , ne referim! 

Iată o regulă generală bună. Dacă mărfurile dvs. au un rating de .950, au nevoie de o lustruire constantă. Dacă au un rating de .925, materialul este mai robust și nu are nevoie de atâta curățare. Toate bijuteriile de Argint din România sunt 0,925 și ar trebui să necesite un pic mai puțin de lucru decât argintul pe care l-ați cumpărat în altă parte. 

Dacă nu sunteți sigur sau nu aveți nicio etichetă vizualizată, consultați bijutierul. Acesta este unul dintre motivele pentru care susținem cu tărie verificarea cifrelor. Garantează argint legitim (și, din păcate, există o mulțime de bijuterii false acolo). 

Amintiți-vă, cu o îngrijire adecvată și cunoașterea bijuteriilor, piesa dvs. poate dura o viață și nu numai. Cel mai bine este să fii absolut sigur că primești produse reale  și de încredere  .

2. SILVER SILVER ESTE HAPPY SILVER

Argint 925 Elmio

Fapt interesant: apa pură de la sine nu dăunează argintului sterlin, dar cea mai mare parte a apei la care suntem expuși în viața noastră de zi cu zi nu este purificată. Substanțele chimice și contaminanții din apă pot avea ca rezultat argint murdar și cu aspect plictisitor, deci este mai bine să știți ce se întâmplă atunci când vine vorba de apă. 

 • Duș. Nu este o idee grozavă să te duci cu bijuteriile pe tine, dar din când în când nu va face nici o pagubă de durată. Doar asigurați-vă că îl uscați după. 
 • Piscină. Scoate-ți argintul. Clorul este o substanță chimică destul de dură, așa că, dacă uitați accidental să scoateți bijuteriile de argint înainte de a intra, asigurați-vă că le clătiți și le curățați după aceea.  
 • Cadă.  Aceeași idee ca și piscina, dar există și mai mult clor în cada cu hidromasaj, iar căldura poate accelera reacția chimică. 
 • Primaveri calduroase.  Sulful din izvoarele termale naturale va face ravagii asupra argintului tău. Cu excepția cazului în care doriți să arătați acel aspect „întunecat oxidat”, evitați cu orice preț. 
 • Sfat bonus:  Produsele chimice din loțiuni și parfumuri pot, de asemenea, să vă murdărească bijuteriile. Aplicați-le mai întâi, lăsați-le să se usuce și apoi puneți-vă bijuteriile. Numai acest lucru poate face o diferență enormă în strălucirea argintului tău. 

3. MENȚINEȚI O DEPOZITARE ADECVATĂ

Dacă lăsați o mașină de lux în ploaie, ce se întâmplă? Se murdareste! Un principiu similar se aplică îngrijirii cu argint. Aveți nevoie de depozitare adecvată pentru piesele dvs. uimitoare. Și trebuie să fiți sârguincios în ceea ce privește întreținerea. 

Expunerea la aer poate face ravagii pătând argintul delicat. Nu lăsați-l doar întins pe noptieră sau într-un cufer de bijuterii deschis. Și, nu lăsați-l doar în poșetă sau sertar! 

Cel mai bine este să depozitați argintul în pungi individuale etanșe cu proprietăți anti-șters. Aceste tipuri de pungi mențin expunerea la aer și păstrează strălucirea și strălucirea intacte.

Desfaceți și desfaceți bijuteriile pentru a evita potențialele zgârieturi. NU strângeți mai multe bucăți în aceeași geantă pentru a economisi timp sau spațiu. Acest lucru poate crea încurcături, zgârieturi, întunecare, și exact asta încercăm să evităm aici! 

Pentru eforturi preventive suplimentare, pachetele de silicagel oferă protecție anti-șters. Aruncați câte una în fiecare geantă pentru îngrijire suplimentară. 

În cele din urmă, dacă călătoriți cu bijuteriile dvs. (pentru că știm că doriți să arătați plin de farmec când sunteți în paradis), asigurați-vă că utilizați o carcasă specială pentru protecție! Ultimul număr cu care doriți să vă ocupați în vacanță este bijuteriile zgâriată, nu? 

4. ȘTIȚI CÂND SĂ VĂ SCOATEȚI BIJUTERIILE

Colier din argint 925

Da, știm cât de mult vă place inelul sau brățara superbă. Și știm că poate fi greu să îi luați și să plecați din nou. Dar, este critic și iată de ce.

Produsele chimice puternice, sulful și transpirația, clorul și lumina soarelui dură pot murdări și coroda strălucirea strălucitoare pe care o iubești în argintul tău.

Nu-ți risca. Îngrijirea preventivă este semnificativ mai ușoară decât tratarea bijuteriilor deteriorate! 

Este optim să scoateți bijuteriile în următoarele perioade: 

 • Treburile casnice, cum ar fi vesela, rufele și când utilizați produse de curățare
 • Când faceți mișcare, la sală sau practicați sporturi de contact
 • La duș sau baie 
 • Înot, căzi cu hidromasaj sau saune
 • Locuri foarte fierbinți (cum ar fi când stai întins pe plajă sau la piscină)
 • Când vă pregătiți (de exemplu: îmbrăcați loțiune, machiaj, produse pentru păr)
 • Pregătirea, gătitul sau consumul de alimente care conțin sulf (inclusiv ouă și maioneză). 
 • În afara sarcinilor sau sarcinilor, cum ar fi grădinăritul 

Îngrijirea preventivă este întotdeauna mai ușoară decât îngrijirea ulterioară! 

5. LUSTRUIEȘTE DESTUL 

Argintul este delicat și, în ciuda eforturilor noastre, se poate murdări. Din fericire, îngrijirea argintului sterlin poate fi la fel de ușoară ca o frecare rapidă. 

Pentru a face acest lucru, utilizați un simplu pânză din microfibră sau cârpă specială pentru bijuterii (nu prosoape de hârtie sau hârtie igienică) pentru a vă curăța bunurile. 

Concentrați-vă pe menținerea loviturilor lungi în sus și în jos pentru a curăța bijuteriile. Asigurați-vă că utilizați diferite părți ale pânzei pentru a evita împrăștierea oricărui lucru. Nu utilizați mișcări circulare aici, deoarece de fapt poate înrăutăți murdăria. Asigurați-vă că evitați lustruirea oricărei părți a bijuteriilor care este oxidată în mod intenționat. 

Pentru zone mai complexe sau mai strânse, detaliate, mergeți cu un Q-tip. Va intra în toate colțurile de care aveți nevoie. Si asta e! Ușor, nu? 

BONUS: ASIGURAȚI-VĂ PROPRIUL PRODUS DE CURĂȚAT DIY 

Vă păstrați bijuteriile corect și le lustruiți, dar totuși căutați o strălucire mai mare? Ai nevoie de ceva mai multă strălucire? Consultați câteva dintre metodele noastre preferate, încercate și adevărate de curățare.

Notă: acestea sunt metode naturale de curățare, deoarece substanțele chimice dure din produsele profesionale de curățare pot impune incredibil bijuteriile dvs.

METODA APEI ȘI BICARBONATULUI DE SODIU

Veți avea nevoie de 2 părți de apă pentru 1 parte de bicarbonat de sodiu (folosiți puțină apă mai mult dacă bijuteriile au caracteristici delicate). Se amestecă într-o pastă. Folosiți o periuță de dinți veche sau o baghetă de curățat pentru a aplica acest produs de curățat DIY cu mișcări și mișcări ușoare. 

VAS LICHID ȘI APĂ

Nu sunt necesare metode de curățare fanteziste pentru această opțiune. Pur și simplu clătiți bijuteriile în același mod în care v-ați curăța propriile mâini. 

METODA APEI SĂRATE

Tapetați o tigaie sau o farfurie mare pentru cină cu o foaie de folie de aluminiu. Așezați fiecare bijuterie direct pe folie. 

Combinați 1 cană de apă clocotită cu 1 lingură de sare și 1 lingură de bicarbonat de sodiu împreună. Se toarnă amestecul în tigaie sau în farfuria mare. Adăugați 1/2 cană de oțet în amestec. 

Bulele vor ieși la suprafață! Lăsați amestecul să stea timp de aproximativ 10 minute (folosiți o lingură dacă este necesar pentru a amesteca). Clătiți în apă rece și uscați-o cu o cârpă din microfibră.

ULTIMUL GÂND – CUMPĂRAȚI ARGINT 925 DE CALITATE

Bijuterii de LUX

O îngrijire și o întreținere adecvate sunt necesare pentru orice bijuterie fină. 

Dacă urmați aceste sfaturi recomandate, îngrijirea argintului sterling este incredibil de ușoară! Aceste metode vă vor ajuta să prelungiți longevitatea (și frumusețea) dvs.cercei din argint, coliere sau inele pentru anii ce vor veni!

Asigurați-vă că verificați frumoasa și atemporala noastră colecții azi! 


Alte Articole Elmio:
0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ÎNGRIJIREA ARGINTULUI; […]

trackback

[…] ÎNGRIJIREA ARGINTULUI; […]

trackback

[…] ÎNGRIJIREA ARGINTULUI; […]

EnglishItalianRomanian