La Moscova de sărbători – Anul Nou

La Moscova de sărbători – Anul Nou. Unde vei merge în sărbătorile de Anul Nou, ce să vizitezi la Moscova? – această întrebare îi îngrijorează atât pe moscoviți, cât și pe oaspeții capitalei. Un lucru este clar, nu ar trebui să stai acasă, pentru că de sărbătorile de Anul Nou orașul devine fabulos, strălucește cu lumini și culori colorate.

Piața Roșie în sărbătorile de Anul Nou

Unde se duc în primul rând oaspeții capitalei? Așa este, în Piața Roșie. Sărbătorile de Anul Nou nu fac excepție. Dimpotrivă, este un prilej să ne uităm aici și pe locuitorii metropolei. În primul rând, site-ul central al festivalului Travel to Christmas este situat aici: există o mulțime de concursuri, evenimente și cursuri magistrale. Veți fi învățat cum să pictați decorațiuni de Crăciun, să pictați turtă dulce și să creați cadouri de Anul Nou.

Un târg de Crăciun este situat în Piața Manezhnaya. sunt prezentate produsele din regiunile din Rusia și țările europene. Există, de asemenea, o expoziție interactivă, unde puteți face o călătorie în istorie și puteți compara cadourile de Anul Nou cu cele primite de locuitorii Moscovei la începutul secolului al XX-lea.

Asigurați-vă că mergeți la GUM, vă încălziți și, în același timp, faceți fotografii de vacanță pe fundalul pomilor de Crăciun originali. La urma urmei, liniile centrului comercial din zilele de Anul Nou s-au transformat într-o pădure strălucitoare: aproximativ o sută dintre cei mai eleganți pomi de Crăciun de la partenerii magazinului.

Piata Rosie

Strada Tverskaya

De sărbătorile de Anul Nou, festivalurile populare sunt organizate în mod tradițional pe strada centrală a Moscovei. Vă așteaptă excursii de Anul Nou, spectacole de circ și teatru, musicaluri și concerte, competiții sportive, cursuri de masterat. Apropo, pentru prima dată din cauza evenimentelor festive, traficul pe Tverskaya va fi complet blocat pe 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie.

Piața din fața Teatrului Bolshoi

Iată „Insula sunetelor magice”. Nu puteți viziona doar spectacole, ci puteți deveni și actori ai producțiilor muzicale de basm. Muzeul Glinka își va deschide și sucursala pe piață. Această expoziție va arăta vizitatorilor modul în care funcționează instrumentele muzicale din China, Africa și multe alte țări. Târgul de pe această „insulă” este, de asemenea, tematic. Aici puteți cumpăra o varietate de partituri sau chiar puteți ridica un instrument muzical. Cărțile de istorie a muzicii sau cutiile muzicale neobișnuite sunt cadouri grozave.

VDNKh

Doriți să vizitați un oraș fabulos cu instalații de lumină puternică? Mergeți la VDNKh și bucurați-vă de melodiile de Crăciun interpretate de o fanfară. Există, de asemenea, un târg festiv, a cărui temă este delicatese de iarnă și cadouri de Anul Nou.

Meșteșugari din întreaga lume s-au adunat aici cu o varietate de decorațiuni de Crăciun. De asemenea, puteți aprecia abilitățile celor mai buni cofetari din Moscova și puteți cumpăra turtă dulce și dulciuri pictate manual. În plus, aici vei fi tratat cu ceai natural după rețete tradiționale, sbitn, vin fiert nealcoolic cu aromă de scorțișoară și cafea condimentată de Crăciun.

Cadouri in VDNKH

Parcul de Arte „Muzeon”

În parc, a cărui locație este Valea Krymsky, se pot admira compoziții de gheață.

Un tobogan de gheață de șase metri va fi, de asemenea, aici. Va avea până la trei coborâri, deci nu va exista coadă a celor care vor să călărească. Personajele principale ale Anului Nou sunt Moș Crăciun și Fecioara Zăpezii. Cifrele lor de gheață de peste 4 metri înălțime se vor lumina și vor fi amplasate lângă pante. Bradul de pe acest site va fi, de asemenea, neobișnuit, înghețat. La căderea nopții, frumusețea de cinci metri va fi iluminată în culorile steagului rus.


Descopera alte Articole:

Secretele frumuseții pielii.

Alimente care ne fac să ne simțim obosiți.

Picioarele frumoase sunt ușoare & irezistibile!

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
5 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] La Moscova de sărbători – Anul Nou. […]

trackback

[…] *^* La Moscova de sărbători – Anul Nou. […]

trackback

[…] La Moscova de sărbători – Anul Nou. […]

trackback

[…] *^* La Moscova de sărbători – Anul Nou. […]

trackback

[…] *^* La Moscova de sărbători – Anul Nou. […]