Bine ai venit pe blogul Elmio!

Laminarea sprâncenelor la domiciliu.

Ce dă laminarea sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor la domiciliu. În primul rând, o astfel de procedură este urmată de dragul de a oferi sprâncenelor forma dorită, adică modelarea. Formulările speciale pot face firele de păr mai grele și mai dense, netezindu-le. Acest efect vă permite să direcționați sprâncenele către orice parte, formând curba dorită. Această tehnică funcționează chiar și cu fire lungi, neregulate!

Puteți adăuga culori la modelarea sprâncenelor incolore, alegând colorantul dorit și amestecându-l cu compoziția principală. Apoi, nu numai că vei da forma dorită, dar vei adăuga și culoare – la urma urmei, multe sprâncene ușoare nu au adesea pigment, care va dura mai mult decât produsele cosmetice obișnuite decorative. 

Un alt factor important datorită căruia procedura a câștigat o popularitate incredibilă este proprietățile de îngrijire ale compușilor de laminare. Acestea adaugă uleiuri utile, vitamine, extracte și minerale care se absorb ușor și au efect vindecător. Problema firelor de sprâncene subțiate este relevantă, deoarece, datorită colorării frecvente cu coloranți agresivi și a efectelor produselor cosmetice, acestea slăbesc foarte repede, își pierd puterea. Combinarea unui aspect îngrijit și efect revitalizant într-o singură procedură este ideală pentru multe fete!

Laminarea sprâncenelor la domiciliu.

Laminarea sprâncenelor la domiciliu.

Indicații pentru procedură

Putem spune că oricui îi pasă de frumusețea și sănătatea sprâncenelor lor ar trebui să facă procedura de laminare a sprâncenelor. O altă întrebare este că există o serie de probleme și imperfecțiuni vizuale care pot fi rezolvate practic numai prin laminare. Acestea includ:

 • pierderea . Puteți alege o compoziție care să oprească căderea părului;
 • finețea firelor de păr . Compoziția învelește fiecare păr, făcându-l mai dens;
 • asimetrie . Forma poate fi formată în așa fel încât toate neregulile și golurile să fie ascunse;
 • pierderea pigmentului colorant . Compoziția vă va ajuta să păstrați culoarea sprâncenelor la alegere pentru o perioadă mai lungă;
 • economisind timp . Tot ce aveți nevoie după procedură este o perie pentru sprâncene. Și fără creioane, ceară, farduri de pleoape sau orice altceva;
 • tatuaj nereușit . Laminarea sprâncenelor poate ascunde defectele și greșelile făcute de maestrul anterior al industriei frumuseții. 

Când poate fi periculoasă laminarea?

Laminarea sprâncenelor la domiciliu.

Nu veți găsi un număr mare de contraindicații, deoarece pielea nu este deteriorată în niciun fel, iar întregul efect se obține pe suprafața pielii și a firelor de păr. Cu toate acestea, există factori în care procedura poate să nu aducă rezultatul dorit și chiar să fie periculoasă. 

La ce trebuie sa fii atenta prima data:

Primul lucru la care ar trebui să fii atent este densitatea și grosimea firelor de păr „native”. Uneori se întâmplă ca laminarea să nu se efectueze din cauza faptului că sprâncenele sunt prea subțiri și rare, ceea ce înseamnă că compoziția pur și simplu nu va avea nimic de remediat. Dacă acest caz este valabil pentru dvs., atunci începeți mai întâi de toate să creșteți firele de păr cu ajutorul unor măști speciale, uleiuri și evitarea pensetelor.

Alergia devine o contraindicație mai gravă. Chiar dacă nu sunteți alergic, este o condiție prealabilă pentru siguranță să testați produsul pe zona pielii înainte de procedura în sine. Chiar dacă auziți de la maestru o poveste despre cât de hipoalergenic este remediul, în niciun caz nu neglijați sfaturile noastre. În caz contrar, dacă există o reacție negativă a corpului, edemul, hiperemia, erupția cutanată și mâncărimea sunt tovarășii dvs. pentru viitorul apropiat.

Deoarece compoziția pentru laminare nu poate fi complet naturală și blândă și conține chimie, trebuie să se asigure că nu există răni, abraziuni, erupții cutanate și alte încălcări ale integrității pielii pe sprâncene. 

Întrebare frecventă: cât de sigură este laminarea sprâncenelor în timpul sarcinii? În ciuda absenței unor interdicții stricte din partea medicilor, maeștrii în domeniul frumuseții nu sfătuiesc femeile în situația de a-și risca sănătatea, deoarece reacția la o compoziție necunoscută organismului poate fi imprevizibilă. S-a observat că unele femei dezvoltă umflături, roșeață și arsuri chiar și din acele produse pe care le-au folosit deja înainte. Uneori se întâmplă chiar ca compoziția să acopere fruntea pe alocuri, creând un efect neglijent. 

Făcând laminare singur acasă.

Laminarea sprâncenelor la domiciliu.

Cumpărați formulări de laminare a sprâncenelor în magazine de încredere cu o bună reputație și încercați, de asemenea, să nu economisiți produsul: cu cât este mai bun, cu atât veți obține un efect mai bun, chiar și în ciuda condițiilor de acasă. După ce ați cumpărat un produs, desigur, ar trebui să citiți imediat instrucțiunile și să studiați toate regulile de lucru cu formulări. Apoi efectuăm teste pe piele (de exemplu, partea din spate a mâinii). 

Dacă totul este în ordine, atunci efectuăm laminarea sprâncenelor în etape:
 1. Ar trebui să începeți cu curățarea feței: îndepărtați machiajul cu un produs special, apoi folosiți un detergent zilnic, toner sau orice altceva preferați pentru a vă curăța pielea. Scopul tău este să-ți degresezi fața, dar să nu folosești produse agresive (de exemplu, pe bază de alcool). 
 2. Apoi, puteți corecta forma sprâncenelor, dacă este necesar. Le pieptănăm cu o perie specială, apoi îndepărtăm părul în exces care iese dincolo de contur cu pensete.  
 3. Pieptănează din nou temeinic sprâncenele. Pe zona din jurul lor, unde nu este necesară compoziția, este necesar să aplicați o cremă de grăsime. Stratul trebuie să fie suficient de gros, astfel încât agentul de laminare să nu pătrundă pe pielea „extra”. Dacă există un adeziv special în compoziția finită pe care ați cumpărat-o, atunci folosiți-o. Ar trebui aplicat pe zona din jurul sprâncenelor timp de 15 minute și apoi îndepărtat cu un tampon de bumbac. 
 4. De obicei, există trei compoziții simultan în pachet, care trebuie aplicate cu respectarea strictă a numerotării. Prima durează 15 minute, după care se spală cu apă.
 5. Acum trebuie să luați o perie curată și să o utilizați pentru a aplica compoziția numărul 2 pe sprâncene – va conține ingrediente utile, printre care se găsește adesea cheratina. O lăsăm 20 de minute, apoi o spălăm.
 6. Următorul element este opțional. Dacă doriți să vă atingeți culoarea sprâncenelor, pentru a o face mai bogată și mai strălucitoare, atunci obținem vopseaua din setul de compoziții. Se aplică cu o perie pentru sprâncene, păstrată strict conform instrucțiunilor, după care se îndepărtează delicat cu un tampon de bumbac.
 7. Ultima sticlă pentru laminare este sticla „de etanșare”. Compoziția sa este responsabilă de asigurarea faptului că părul este complet acoperit cu un film protector, care menține efectul închis. 
Laminarea sprâncenelor la domiciliu.

Îngrijirea sprâncenelor după procedura de laminare.

Laminarea sprâncenelor la domiciliu.

Sprâncenele nu vor necesita îngrijiri speciale, doar în primele 24 de ore va trebui să introduceți o serie de restricții care vor păstra efectul pentru cea mai lungă perioadă posibilă.

 • abținându-se de la contactul firelor de păr cu apa. În prima zi va trebui să vă curățați fața cu șervețele, evitând zona sprâncenelor;
 • refuzul cojilor, scrubs și chiar atingeri obișnuite;
 • refuzul de a folosi produse cosmetice decorative;
 • abținerea de la solar și expunerea prelungită la soare, băi, saune, piscine și sală de gimnastică. Orice lucru care poate provoca transpirații excesive vă va afecta sprâncenele.

În timp, vă sfătuim să nu folosiți săpun obișnuit ca mijloc de curățare a pielii – este agresiv, ceea ce înseamnă că poate dizolva compoziția. Doar firele de păr care se extind dincolo de sprâncenele tratate cu conturul laminării trebuie lăsate intacte cu pensete. 

Scăpăm de rezultatul procedurii

Uneori se întâmplă ca rezultatul să nu fie impresionant. Puteți scăpa de efectul de laminare a sprâncenelor cu ajutorul unor manipulări simple, principalul lucru este să o faceți în prima zi după aplicarea formulărilor. Să luăm în considerare cele mai populare moduri:

 1. Loțiune fierbinte cu un tampon de bumbac. Încălziți apa la 40 de grade, înmuiați un tampon de bumbac în el și aplicați-l pe sprâncene până când se răcește complet. Puteți repeta manipularea de câteva ori, apoi cu atenție, fără frecare, scoateți compoziția din sprâncene. 
 2. A doua metodă implică și utilizarea unei loțiuni fierbinți, urmată de o loțiune cu un produs de curățare. Îndepărtăm compoziția lin, fără mișcări bruște. 
 3. Loțiune cu apă cu săpun. Luați un săpun delicat și tamponați un tampon de bumbac peste sprânceană. Așteptați și apoi îndepărtați laminarea în direcția creșterii părului. 

După manipulări, asigurați-vă că aplicați produse de îngrijire: cremă, ulei, loțiune – orice va hrăni și va hidrata pielea.


Laminare de sprâncene de casă cu gelatină

Puteți efectua procedura cu ajutorul instrumentelor disponibile: gelatină, apă și balsam de păr. Stocați și o perie pentru aplicarea compoziției, o a doua perie curată și o pensetă. Instrumentul este destul de simplu de realizat:

 • amestecați o jumătate de linguriță de gelatină și trei lingurițe de apă;
 • adăugați o jumătate de linguriță de balsam sau vitamine lichide (A și E sunt ideale);
 • pune amestecul la frigider timp de 20 de minute și așteaptă până când gelatina se umflă;
 • apoi amestecul este încălzit folosind o baie de apă sau un cuptor cu microunde. Sarcina este de a obține o textură lichidă, fără a aduce compoziția la fierbere;
 • răciți produsul rezultat și începeți procedura de laminare!

Începem procedura cu primele trei puncte, care sunt descrise în articolul de mai sus: aceasta este o etapă pregătitoare și este la fel pentru orice tip de laminare a sprâncenelor. Apoi, aplicați compoziția pe sprâncene cu o perie, respectând forma dorită și așezând firele de păr în direcția dorită cu o perie de sprâncene curată (poate fi utilizată din rimel). Masca poate fi lăsată în zona sprâncenelor timp de 40-60 de minute și trece cu calm la treaba ta. Mai mult, trebuie doar spălat cu apă caldă cât mai ușor posibil, respectând direcția creșterii părului. 

Regulile de îngrijire și contraindicații vor fi aceleași, dar efectul procedurii va dura puțin mai puțin, deoarece compozițiile chimice vor fi întotdeauna mai puternice și mai eficiente. Așteptați două până la trei săptămâni fără machiaj pentru sprâncene!

Laminarea sprâncenelor la domiciliu.

Alte Articole interesante pentru tine:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Laminarea sprâncenelor la domiciliu; […]

trackback

[…] Laminarea sprâncenelor la domiciliu; […]

EnglishItalianRomanian