O altă viață pentru o Broșă

O altă viață pentru o Broșă. Nu cu mult timp în urmă, când am auzit cuvântul „broșă”, a apărut în imaginația noastră doar o cutie de bijuterii a bunicii … Acest accesoriu a fost uitat pe nedrept de moda modernă de mult timp, dar acest lucru nu și-a pierdut farmecul.

Și astfel, în ultimii ani, broșele au izbucnit din nou în tendințele de top, înlocuind coliere și lanțuri masive. Prin urmare, deschidem cu îndrăzneală cutiile și lăzile bunicii. Brosa si-a luat locul din nou pe reverele paltoanelor și jachetelor, pălăriilor și pălăriilor, paltoanelor și centurilor de blană. Devine evident că nu mai este posibil să ignori acest format de bijuterii. Dar, principala confirmare a relevanței trendului a fost includerea în casă a caselor de bijuterii mari și serioase.

Brosa Argint 925
O altă viață pentru o Broșă

Broșe în spiritul tendințelor pe motive naturale, camee, combinate cu îndrăzneală cu lanțuri și cristale. Broșele tematice, de exemplu: Brosa Libelula sau Brosa Cheia Sol, sunt perfecte pentru iubitorii de călătorii și vă vor aduce întotdeauna amintiri plăcute.

Tema tradițională florală, căreia i s-au alăturat motive abstracte, precum și o varietate de modele neobișnuite – amuzante, ironice și uneori șocante, rămâne relevantă. Toate acestea, astăzi, oferă o imensă libertate de alegere pentru orice gust, chiar și pentru cel mai neobișnuit. 

Dacă vrei să arăți la modă, decorează-ți look-ul cu o broșă mare, cristale sau un animal neobișnuit. Broșele sunt create din pietre prețioase, țesături, metal și alte materiale diverse.

Broșa nu este doar un decor frumos – este o expresie a individualității gazdei și a punctului culminant al întregii imagini. Broșa face posibil să te joci neobișnuit cu lucrul tău preferat, pe care nu îl poți refuza; un indicator al statutului, aparținând unui cerc unic – doamne celebre, șefi de stat, femeile politice poartă aceste bijuterii cu plăcere.

A fost odată, broșa avea o funcție practică și importantă. Mantiile și pelerinele erau fixate cu o broșă. Astăzi, broșa a devenit un adevărat atribut „Must-have” al fiecărei doamne elegante.

Scoateți din garderobă o blugă sau o cămașă confortabilă și decorați-vă hainele de sezon cu o broșă frumoasă. Cu siguranță veți iubi aceste schimbări!

Brose Elmio

Descopera si alte articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] O altă viață pentru o Broșă; […]

trackback

[…] O altă viață pentru o Broșă. […]

trackback

[…] O altă viață pentru o Broșă; […]