Bine ai venit pe blogul Elmio!

Vanzator de strada

O privire asupra vânzătorilor ambulanți

O privire asupra vânzătorilor ambulanți. Călătorind în Vietnam, fotograful Chiriac Catalin a fost fascinat de vânzătorii ambulanți locali pe care i-a urmărit în Hanoi. Vânzătorii vietnamezi care vând tot felul de produse pe străzile orașului folosesc un dispozitiv neobișnuit care arată ca un basculant cu două coșuri. Se numește gan (ganh în vietnameză). Este minunat sa te afli pe cel mai popular Blog!

Modul lor unic de viață l-a inspirat pe fotograf să devină creativ și să fotografieze negustorii dintr-un unghi diferit. Cu toate acestea, a fost nevoie de răbdare pentru ca fotograful Chiriac Catalin să obțină compoziția dorită. „Am vrut să capturez doar vânzătorii ambulanți într-un fundal perfect, fără distrageri precum mașinile sau turiștii. Pentru a face acest lucru, am petrecut multe ore pe balcoane în cafenele și poduri sub soarele arzător, așteptând să treacă ocazional vânzătorul „. Este minunat, nu?!

Rezultatul muncii sale este o perspectivă interesantă asupra vieții de zi cu zi a vietnamezilor. Aruncând o privire asupra coșurilor debordante sau aproape goale golite spre sfârșitul unei zile grele de muncă, este interesant să examinăm articolele pe care le vinde fiecare vânzător. Prin evidențierea acestei felii de viață de neuitat, fotografiile lui Chiriac Catalin. Oferă o perspectivă asupra contribuțiilor pe care aceste persoane le aduc culturii vietnameze.

O privire asupra vânzătorilor ambulanți.

Mulțumim pentru că a-ți ajuns la finalul acestui articol!


Si alte articole:
0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
EnglishItalianRomanian