Bijuterii cu Piatra Abalone

ABALONUL ESTE O PIATRĂ A SUFLETULUI OCEANULUI CARE ESTE ÎNTOTDEAUNA CU TINE.

Pandantiv din Argint cu Abalone

 Bijuterii cu Piatra Abalone. Majoritatea inserțiilor din bijuteriile noastre sunt minerale donate de intestinele pământului. Dar în lumea bijuteriilor există și comori de origine organică – cele create de natura vie. Probabil că sunteți foarte familiarizați cu astfel de perle, coral, chihlimbar. Mai puțin faimos, dar nu mai puțin frumos – Abalone este povestea mea despre el.

Culorile misterioase albastru-liliac și pâlpâirea mistică sunt trăsăturile sale distinctive. Nu degeaba poartă numele consonant cu numele misterioasei insule a zânelor din legendele britanice – Avalon. Acest mineral poate fi găsit și sub denumiri precum galliotis sau opal de mare.

Dar, în realitate, este doar un fel de sidef, dar foarte rar și valoros. Din cele mai vechi timpuri, această coajă de scoică a fost folosită pentru a încrusta diverse accesorii.

Inel cu Piatra Abalone

Rusinele fiecărei cochilii sunt unice, precum amprentele umane, ceea ce face ca fiecare bijuterie cu un abalon să fie unică.

Iar aborigenii folosesc aceste scoici în ritualuri mistice, ca vase pentru jertfe a zeilor și tămâie.

Vindecătorii moderni atribuie Pietrei Abalon următoarele proprietăți:

– crește eficiența și imunitatea

– protejează inima

– stimulează dezvoltarea

– ameliorează stresul

– îmbunătățește absorbția nutrienților

Bijuterii cu Piatra Abalone.

Abalon se va potrivi unei persoane de orice semn zodiacal care va simți simpatie pentru această „piatră” neobișnuită . Dar merită în special să-i acordați atenție peștilor, raci, greutăți și vărsător.

În general, abalonul este întruchiparea elementului de apă și, ca talisman, poartă toate calitățile sale pozitive: sensibilitate, netezime, fluiditate, rezistență, plasticitate, capacitatea de adaptare.

Personal, m-am îndrăgostit de el tocmai pentru asta – întrucât marea este marea mea pasiune. Și abalon este o bucată din sufletul oceanului care este întotdeauna cu mine.

În Japonia, abalon este considerat un talisman al fericirii familiei și, prin urmare, este obișnuit să oferiți bijuterii cu ea la o nuntă. 

Și vă recomand să dați abalone „ romanticilor simpli ” – celor care nu au viață fără vânt în păr, spray cu sare, calea lactee deasupra capului și întinderi nesfârșite până la orizont. Asemenea Bijuterii le vor plăcea cu siguranță. 

Abalon se va potrivi unei persoane de orice semn zodiacal care va simți simpatie pentru această „piatră” neobișnuită . Dar merită în special să-i acordați atenție peștilor, raci, greutăți și vărsător.

În magazinul nostru, puteți găsi acest tip de sidef într-o varietate de bijuterii balineze. Căutați-le după eticheta „Abalone ”, sau accesati acest link: Abalone.

Alte Articole Elmio:

*^* Puterea vindecătoare a Pietrelor;

*^* Alege Pietre Semipretioase in functie de grupa sanguina;

*^* Cum să descurci un lanț înnodat: metode simple și practice;

*^* BRATARA TENNIS: SEMNIFICATIE SI CARACTERISTICI;

*^* 5 motive pentru a incepe sa cumparati bijuterii din argint;

*^* Cautati bijuterii din argint 925? Aflati aici tot ce trebuie sa stiti despre bijuteriile din argint 925: cum le recunoastem pe cele autentice, intretinerea si durabilitatea lor, cat de buna este o investitie in bijuterii din argint si 4 tendinte actuale pe care nu trebuie sa le ratati!;

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
5 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Bijuterii cu Piatra Abalone. […]

trackback

[…] Bijuterii cu Piatra Abalone; […]

trackback

[…] Bijuterii cu Piatra Abalone; […]

trackback

[…] Bijuterii cu Piatra Abalone; […]

trackback

[…] *^* Bijuterii cu Piatra Abalone. […]