Picioarele frumoase sunt ușoare & irezistibile!

Picioarele frumoase sunt ușoare. Nu este un secret faptul că frumusețea picioarelor femeilor îi înnebunește pe toți, fără excepție, reprezentanții jumătății puternice a umanității. De asemenea, fiecare fată știe că picioarele frumoase nu sunt o sarcină ușoară care necesită mult efort. Și nimeni nu va nega faptul că picioarele frumoase pot fi numai dacă sunt sănătoase. Majoritatea problemelor care apar în legătură cu aceasta sunt asociate în primul rând cu tulburări circulatorii.

Astfel de tulburări duc la faptul că pielea picioarelor capătă un aspect nesănătos, apar varice și apare edem. Ritmul nostru zilnic de viață joacă un rol important în acest sens. Este greu, în primul rând, pentru aceia dintre noi care, de serviciu, trebuie să meargă mai mult de o oră cu tocuri înalte, ceea ce este foarte dăunător pentru sănătatea picioarelor noastre, petrecem multe ore în poziție în picioare sau, dimpotrivă, ne mișcăm puțin și ne așezăm constant într-o poziție. Acest lucru este greșit, dar inevitabil pentru multe moduri de viață, ceea ce duce la faptul că, la sfârșitul zilei, picioarele se umflă și obosesc. Ce sa fac?

Există câteva sfaturi simple care vă vor ajuta să scăpați de edem și de acele consecințe negative care pot fi cauzate de afectarea circulației sângelui la nivelul extremităților inferioare:

1. O parte foarte importantă a acestei „terapii” este consumul de lichide suficiente. Când nu este suficient, sângele devine gros, presiunea crește și există riscul apariției varicelor. Dimpotrivă, excesul de lichid din organism duce și la apariția umflăturilor. Astfel, ar trebui să învățăm cum să ne potolim setea în mod corespunzător. Ar trebui să beți cel puțin 2 litri de lichid, dar este bine dacă acesta nu este sifonul obișnuit, ci ceai verde fără zahăr, ci cu lămâie. Această băutură tonifică, potolește setea perfect și este foarte utilă pentru corp.

2. Un stil de viață activ. Ar trebui să mergi mai mult și, în mod ideal, să începi să alergi puțin. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci trebuie să încercați să stați pe degetele de la picioare cel puțin o dată la 1 oră, și apoi pe tocuri timp de 2-3 minute. În acest caz, ar trebui să simțiți o tensiune puternică în mușchii gambei.

3. Apa rece este un „tonic” excelent pentru picioare. Dacă dezvoltați umflături, vă puteți oferi picioarelor un duș de contrast ca terapie sau puteți înota în mare sau piscină, dacă este posibil. Diferența de temperatură va duce la o accelerare a proceselor de circulație a sângelui.

4. Un bun bonus pentru toate cele de mai sus sunt colanții speciali de compresie care mențin piciorul pe un ton mic, dar constant, care are un efect foarte benefic asupra „bunăstării generale” a acestora.

Utilizați aceste sfaturi în fiecare zi și vi se oferă picioare frumoase, din care ventilatoarele sunt stivuite de unul singur.

Alte Articole Elmio:

*^* Top 3 motive pentru înnegrirea aurului.

*^* Cum se păstrează bijuteriile.

*^* Cum să alegi Cercei potriviți pentru tipul tău de față.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
5 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Picioarele frumoase sunt ușoare & irezistibile! […]

trackback

[…] Picioarele frumoase sunt ușoare & irezistibile! […]

trackback

[…] Picioarele frumoase sunt ușoare & irezistibile!; […]

trackback

[…] Picioarele frumoase sunt ușoare & irezistibile! […]

trackback

[…] Picioarele frumoase sunt ușoare & irezistibile!; […]