Bine ai venit pe blogul Elmio!

Pictură artistică masivă pe iarba versanților

Pictură masivă de 3000 de metri pătrați pe iarbă.

Artistul francez Guillaume Legros, a creat o nouă lucrare pe versanții Chaux-de-Mont din Valea Leysin din Elveția. Pictură artistică masivă pe iarba versanților. Cei mai buni 3.000 de metri pătrați BEYOND CRISIS sunt priviți cel mai bine din aer.

Înfățișează o fetiță înconjurată de bărbați desenați manual. „În timpul unei pandemii, cea mai mare parte a populației lumii este restricționată în mișcare. Deși această problemă ne-a afectat pe toți, cu toții ne confruntăm cu probleme diferite și am decis să pictez această pictură murală numită „Dincolo de criză” lângă casă pentru a vă împărtăși un mesaj optimist și o gură de aer proaspăt ”, a scris artista pe Instagram.

Pictură artistică masivă pe iarba versanților

Artistul a început să picteze pe iarbă în 2015 ca o modalitate de a-și combina înclinația spre land art și graffiti. Saype folosește vopsele din materiale naturale, cum ar fi cărbunele și creta, în proiectele sale la scară largă.

Este minunat sa poti picta astfel de dimensiuni pe iarba versantilor. Artistul francez Guillaume Legros este un adevarat artist.


Alte Articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Pictură artistică masivă pe iarba versanților. […]

trackback

[…] *^* Pictură artistică masivă pe iarba versanților; […]

trackback

[…] *^* Pictură artistică masivă pe iarba versanților; […]

trackback

[…] Pictură artistică masivă pe iarba versanților; […]

EnglishItalianRomanian