Bine ai venit pe blogul Elmio!

Pictură murală de 1858 metri pătrați

Pictură murală de 1858 metri pătrați. O mare lucrare facuta ca drept multumire pentru cei din domeniul sănătății (cei din linia intai).

Artistul cubano-american Jorge Rodríguez-Gerada a pictat o pictură murală de 1.858 metri pătrați în parcarea Muzeului Queens, New York. Scara imaginii o face vizibilă de la sateliți. Această lucrare este un omagiu adus profesioniștilor din medicina latino-americană care și-au riscat propria viață și siguranță în îngrijirea altora.

Pictură murală de 1858 metri pătrați.
Aceștia sunt oamenii care fac ca orașul nostru să se miște, oamenii cărora le pasă de noi. Aceștia sunt oamenii care aduc contribuții sociale, culturale și economice la țară ... În 2020, când ne uităm la trecut nu putea fi mai clar, este surprinzător pentru mine că trebuie să ne întrebăm în continuare ... cum se întâmplă că minoritățile sunt încă astăzi? suferă de aceleași nedreptăți ca minoritățile din trecut.

Lucrarea, intitulată Somos La Luz sau We Are the Light, este o descriere pe scară largă a doctorului Idelfonso Deco, un medic latino-american care a murit în timp ce se lupta cu coronavirusul din New York. Rodriguez-Gerada speră să atragă atenția asupra numărului disproporționat de cazuri de COVID-19 în rândul hispanilor și negrilor din Statele Unite.

Pictură murală de 1858 metri pătrați.

Locația picturii murale a fost aleasă dintr-un motiv: Queens este una dintre cele mai afectate de virusul din New York. Somos La Luz face parte din parteneriatul Queens Museum cu organizația pentru drepturile omului Make the Road New York și organizația medicală SOMOS Community Care, a cărei membru a fost Dr. Deku. SOMOS este compus în principal din imigranți hispanici si medici chinezi care trateaza afro-americani si comunitatile hispanici.


Alte Articole Elmio:

Cele mai frumoase 44 de locuri.

IDEI PENTRU O MANICHIURĂ FRUMOASĂ.

La Moscova de sărbători – Anul Nou.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Pictură murală de 1858 metri pătrați. […]

trackback

[…] Pictură murală de 1858 metri pătrați. […]

trackback

[…] Pictură murală de 1858 metri pătrați. […]

trackback

[…] *^* Pictură murală de 1858 metri pătrați. […]

EnglishItalianRomanian