Alege Pietre Semipretioase in functie de grupa sanguina

Pietre Semipretioase in functie de grupa sanguina. Un sistem foarte interesant de selectare a pietrelor pe grupe sanguine a fost creat de naturistul James D’Adamo, al cărui fiu și-a dezvoltat ulterior ideile și a dezvoltat o dietă bine cunoscută bazată pe același principiu.

Pietre Semipretioase Elmio

Bijuterii Pietre Semipretioase in functie de grupa sanguina:

Prim grup:
Persoanele cu un astfel de grup de sânge au nevoie de o lumină plăcută de nuanțe calde, astfel încât pietrele galbene, portocalii și roșii au un efect benefic asupra lor: citrin, cornalină, chihlimbar, jasp, ochi de tigru, rubin, rodie, coral, turmalină etc. perle roz.

Al doilea grup:
Acest grup îl obligă pe proprietar să stimuleze procesele interne, pentru care pietrele albastre și verzi sunt perfecte: smarald, jad, opal, jasp, agat, safir, lapis lazuli, turcoaz.

Al treilea grup:
Oamenii cu acest grup sunt mai norocoși decât alții – au cea mai bogată alegere. Pentru o dispoziție romantică, ametistul, aventurina sau charoitul li se vor potrivi . Pentru a stimula activitatea fizică – pietre roșii. Și verde-albastru – pentru calmare. Cea mai potrivită piatră pentru ei este opal, capabilă să emită toate culorile spectrului.

Al patrulea grup:
Pentru acești oameni, precum și pentru proprietarii celui de-al doilea grup, tonurile de verde și albastru sunt bune. De exemplu, topaz albastru, crisolit, turmalina crisoprazică, malachit, vor fi utile pentru ei . Pietrele violete, de exemplu: ametist, îi vor ajuta să găsească pace și armonie.

Descopera: Bijuterii cadou. Ofera Dragostea ta cu o Bijuterie Elmio.


Alte articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
6 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Alege Pietre Semipretioase in functie de grupa sanguina. […]

trackback

[…] *^* Alege Pietre Semipretioase in functie de grupa sanguina. […]

trackback

[…] Alege Pietre Semipretioase in functie de grupa sanguina. […]

trackback

[…] Alege Pietre Semipretioase in functie de grupa sanguina; […]

trackback

[…] *^* Alege Pietre Semipretioase in functie de grupa sanguina; […]

trackback

[…] Alege Pietre Semipretioase in functie de grupa sanguina; […]