Bine ai venit pe blogul Elmio!

Răspunsul mirosului de transpirație în căldura verii

Răspunsul mirosului de transpirație în căldura verii. Principala întrebare care îngrijorează pe fiecare femeie în căldura verii este cum să scapi de mirosul enervant al transpirației? Întrebarea este relevantă și există răspunsuri destul de clare la aceasta. Dacă cunoașteți principiile de bază și abordați corect soluția problemei, atunci puteți ieși definitiv din situația delicată.

Răspunsul mirosului de transpirație în căldura verii.

Motivul principal al mirosului neplăcut, contrar credinței populare, nu este neaparat rezultat al activității glandelor sudoripare în sine, cât bacteriile care se înmulțesc rapid chiar în aceste produse. Din acest motiv, merită învățate câteva principii:

  1. Alegeți remediile potrivite și amintiți-vă: deodorantul și antiperspirantul sunt produse diferite. Deodorant – combate bacteriile și mirosurile, în timp ce antiperspirantul blochează glandele sudoripare și scapă de transpirația însăși. 
  2. Tratamentul calitativ al zonelor afectate este posibil numai cu utilizarea antiperspiranților sub formă de bastoane. Mulți oameni consideră că spray-ul este o opțiune mai convenabilă, dar nu este la fel de eficient.
  3. Este mai bine să utilizați produse ecologice împotriva transpirației, deoarece acestea se bazează pe „ingrediente” mai familiare pentru consumatorul casnic, cum ar fi bicarbonatul de sodiu obișnuit sau argila.
  4. Dacă antiperspirantele convenționale nu ajută, atunci este logic să contactați un dermatolog, care va prescrie medicamente care au un procent mai mare de ingrediente active în comparație cu antiperspirantele convenționale (20-25%).
  5. Merită să folosiți un antiperspirant (atenție!) Înainte de culcare și această procedură nu anulează dușul de dimineață, care nu este capabil să spele protecția. Într-o stare de odihnă, efectul agentului este multiplicat, iar efectul este uimitor.
Foarte interesant:

Mulți mai mulți sunt chinuiți de întrebarea cum să scapi de petele galbene de pe haine după utilizarea antiperspiranților. Probabilitatea de a evita o astfel de soartă tinde la zero, deoarece petele galbene sunt rezultatul unei reacții chimice între transpirație, sebum și deodorant. Cu toate acestea, ar trebui să așteptați până când deodorantul sau antiperspirantul este complet uscat înainte de a vă pune o cămașă sau o rochie. Cu toate acestea, puteți abandona complet lucrurile alb-negru vara și să acordați preferință ținutelor strălucitoare!

Împreună cu antiperspiranții și alți „agenți de mascare”, puteți combate în mod eficient transpirația cu injecții cu Botox, dar, după cum știți, este eficient, dar costisitor și nu este disponibil pentru toată lumea. În plus, această procedură trebuie făcută numai la recomandarea unui medic.

O da! Aproape am uitat! Cercetările efectuate de oamenii de știință nu au găsit nicio legătură între utilizarea antiperspirantelor și cancerul de sân și, prin urmare, nu credeți poveștile!


Alte Articole:

Cele mai bune – măști (fată) de casă.

Alimente care ne fac să ne simțim obosiți.

VERIGHETA – UN SIMBOL AL IUBIRII ETERNE.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Răspunsul mirosului de transpirație în căldura verii. […]

trackback

[…] *^* Răspunsul mirosului de transpirație în căldura verii. […]

EnglishItalianRomanian