Bine ai venit pe blogul Elmio!

Reguli de selecție a accesoriilor

Reguli de selecție a accesoriilor. Pentru a face aspectul „ca o copertă”, fără a trece peste detaliile și strălucirea pretențioasă, stilistii recomandă să respectați următoarele 7 reguli:

Punem accente pe Bijuterii Elmio. 

 • Aici vorbim despre punctele focale la care se oprește privirea persoanei. Nu ar trebui să fie mulți dintre ei. Maxim două, ideal una. Dacă decideți să echilibrați imaginea și să puneți accentele ori de câte ori este posibil, aspectul se va dovedi suprasaturat, vulgar, fără gust. Amintiți-vă, pentru a evidenția un lucru, nu trebuie să confundați atenția asupra altor elemente. Pot exista mai multe accesorii, dar unul luminos. De exemplu, într-un trio de colier, curea și ceas, elementul de mijloc (centura) ar trebui să completeze ansamblul, inelul să repete culoarea rochiei, iar colierul să atragă privirea.
Observăm proporțiile.
 • Accesoriile pot sublinia caracteristicile figurii. Domnișoarele de construcție densă nu ar trebui să completeze imaginea cu un ambreiaj în miniatură (figura va părea și mai voluminoasă). Este mai bine ca fetele cu statură mică să refuze pălăriile, în special cele cu boruri largi – cu excepția cazului în care, desigur, alegeți un accesoriu pentru un costum de ciuperci. Stiliștii recomandă fetelor înalte să acorde preferință genților rotunjite, să nu lase în imagine detalii cu arhitectură verticală.
Combinații de nuanțe.
 • Culoarea joacă un rol foarte important în modelarea imaginii, completând-o cu accesorii. Dacă doriți să mențineți armonia, fiți aproape de gama principală, diluând aspectul cu detalii de culori sinonime. Eșarfe de gât, eșarfe, stole, curele, genți, ceasuri, benzi și benzi pentru cap – toate acestea pot fi asortate cu o discrepanță de unul sau două tonuri cu ținuta, sau invers, în contrast. Am decis să facem imaginea strălucitoare și să ne jucăm cu culoarea – aveți grijă la combinații și urmați tabelul de culori.
Regula celor trei.
 • Stiliștii respectă două reguli din trei: în selecția culorilor, despre care am vorbit mai sus, și accesoriile în zona feței. În ansamblul pălărie-cercel-colier, un lucru ar trebui să fie expresiv, celelalte două elemente sunt folosite ca un adaos armonios.
Reguli de selecție a accesoriilor. Pentru a face aspectul „ca o copertă”, fără a trece peste detaliile și strălucirea pretențioasă, stilistii recomandă să respectați anumite reguli.
Accesoriile tale
Combinatie cu textura. 
 • Nu ar trebui să existe conflicte în textura detaliilor din imagine. Dacă porți o jachetă de lână și pantaloni din țesătură groasă, alege bijuterii din metal, piele, piele de căprioară. Lucrurile din sifon aerisit, mătase, in, viscoză subțire adoră aceleași texturi ușoare: lemn, lanțuri, pietre și margele multicolore, elemente din lemn. Și nu uitați să fiți situaționali. Pietrele mari într-o tăietură strălucitoare sunt potrivite pentru petreceri și ocazii speciale. Forme restrânse fără strălucire inutilă și configurații complexe se vor potrivi unei imagini de afaceri.

Alegerea culorii colanților. 

 • Să începem cu cele mai grave greșeli care vă murdăresc reputația. Dacă vrei să arăți ca o adevărată doamnă, cu simțul gustului și fără maniere burgheze, urmează trei reguli importante:
 • Colanți strâns negri și întunecați – numai pentru sezonul rece. Vara, primăvara fierbinte și începutul toamnei sunt perioada colanților nud, cât mai aproape de culoarea naturală a pielii.
 • Colanții pot și trebuie purtați numai cu pantofi închiși și în niciun caz cu sandale. Excepția sunt imaginile îndrăznețe, extravagante, selectate cu atenție pentru o temă și un stil specific. 
 • Dacă ochiul este solid. Ciorapii și colanții din plasă neagră sunt o opțiune pentru întâlnirile private.
Umbra ramelor și a ochelarilor. 
 • De asemenea, are propriile reguli. Pentru ca accesoriul să nu pară străin, stilistii recomandă alegerea de rame și ochelari nu mai întunecate sau mai deschise decât elementele de culoare ale ținutei. 

Urmați aceste sfaturi simple și accesoriile vă pot ajuta să vă evidențiați punctele forte și să ascundeți punctele slabe.

Mituri accesorii 

Aurul și argintul nu sunt permise, geanta și pantofii să fie de aceeași culoare, bijuteriile trebuie să fie scumpe – nu este adevărat! Distrugem miturile, deschidem vălul utilizării competente și relevante a accesoriilor.  

Stil: Argintiu-auriu. – Argint & Aur.
 • Doamnele care iubesc atât argintul, cât și aurul se pot relaxa și combina ambele metale într-o imagine. Dovadă – prezentări de modă, colecții de case de bijuterii celebre, articole noi ale popularului brand Pandora printre fashionistele moderne. Noua linie de produse include chiar inele multi-straturi, brățări, cercei și pandantive cu detalii argintii și aurii. Bijuterii Elmio.ro.
 • Foarte bogat. Nu este necesar să cheltuiți mulți bani pe bijuterii; accesoriile cumpărate pentru 1000, 500 și chiar 300 de ron. pot părea, de asemenea, demne și prezentabile. principalul lucru este să alegeți culoarea, forma și textura care se potrivește stilului, figurii și situației dvs.
 • Geanta și pantofii sunt de aceeași culoare. Dacă tot alergi prin magazine în căutarea unor pantofi sinonimi cu o nuanță ambreiaj, îți spunem „oprește-te!” Vedeți modelele defilând pe pistă la Prada, Gucci, Armani, Dolce și Gabbana. Contraste și adesea nu există nicio referință de culoare între ele între aceste accesorii. Principalul lucru este că nu există disonanță. Alegeți în conformitate cu liniile directoare pentru garderoba dvs., astfel încât detaliile din imaginea generală să fie organice. De exemplu, o geantă – cu centură, pantofi – cu bluză.

Descopera acum si alte Articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Reguli de selecție a accesoriilor. […]

trackback

[…] Reguli de selecție a accesoriilor; […]

trackback

[…] Reguli de selecție a accesoriilor; […]

trackback

[…] Reguli de selecție a accesoriilor; […]

EnglishItalianRomanian