Bijuterii cu sentimente

SECRETELE GĂSIRII ACCESORIILOR UNICE

STILUL DVS. PERSONAL ESTE ACCENTUAT DE ACCESORII UNICE CARE NU NUMAI CĂ VĂ COMPLIMENTEAZĂ GARDEROBA, CI VĂ ANUNȚĂ SOSIREA.

CUVINTE CHEIE: ACCESORII UNICE

SECRETELE GĂSIRII ACCESORIILOR UNICE. Modul în care te îmbraci este o componentă integrantă a modului de a te pune în valoare. Hainele, părul și stilul general creează o impresie vizuală care vă poate exprima personalitatea, valorile și interesele. 

Chiar și cea mai generică ținută, cum ar fi un tricou și blugi sau un costum profesional, poate fi transformată într-o expresie clară a stilului dvs. individual, cu accesoriile potrivite. De la o brățară indoneziană până la o beretă drăguță, cele mai mici detalii îți vor îmbunătăți aspectul și vor oferi tuturor celor care te văd o previzualizare a ceea ce este în inima ta.

Iată cinci sfaturi despre alegerea accesoriilor unice pentru a scoate în evidență calitățile care te fac diferit de toți ceilalți.

1. EXPRIMĂ-ȚI PASIUNILE

Coliere argint
Colier princess

Hainele, bijuteriile și coafura dvs. fac o declarație, indiferent dacă vă place sau nu. Prin examinarea atentă a modului în care vă împodobiți exteriorul, oferiți oamenilor un adevărat sentiment al ceea ce pot găsi în interior.

O jachetă din piele vegană exprimă fără cuvinte angajamentul tău față de regnul animal. Un dramatic colier din abalone demonstrează respectul față de lumea naturală, în special marea.

Unii aleg o expresie literală a iubirii lor, cum ar fi coliere cu nume (cu numele copiilor lor) sau un inel de logodnă impresionant. Alții pot opta pentru expresii mai subtile, de la un simbol al păcii la o replică a animalelor sau o aluzie la o emisiune TV sau o carte iubită (puteți găsi mulți distribuitori care vând inele, pelerine și pandantive în relief cu „Domnul inelelor” sau „ Referințele Game of Thrones). 

Alegând accesorii care nu se încadrează în categorii clar definite, le arătați altora că îmbrățișați un mod de gândire care nu este tradițional sau ușor „ieșit din cutie”. Acest mod de telegrafiere a atitudinii tale îi va atrage pe oameni cu aceleași gânduri, pe măsură ce sunt atrași de stilul tău individual de exprimare de sine.

2. PREZENTAȚI-VĂ PRIORITĂȚILE 

Colier
Colier

Accesoriile sunt, de asemenea, un mod de a arăta unde alegeți să acordați importanță. Este posibil să aveți o dragoste deosebită pentru propria istorie a familiei și să purtați bijuteriile atemporale ale bunicii dvs. ca un omagiu adus trecutului și strămoșilor voștri. Puteți alege stiluri celtice sau africane pentru a vă onora rădăcinile.

Puteți alege diamante fără conflicte dacă vă opuneți sprijinirii companiilor care dăunează populațiilor sau mediului. 

Dacă v-ați angajat să sprijiniți meșterii locali, puteți alege eșarfe realizate manual de țesătorul de cartier preferat. 

Dacă sunteți în ton cu spiritualitatea voastră și credeți în puterile cristalelor și în alte practici ale new age, puteți purta această credință pe mânecă (așa cum ar fi) alegând bijuterii realizate cu pietre impregnate de puteri speciale.

De exemplu, mulți cred că Bijuterii realizate din chihlimbar poate curăța aura, alinia corpul și mintea și spori creativitatea. Smaraldele conotează dragostea romantică, dar și memoria, credința și clarviziunea.

Desigur, accesoriile dvs. nu trebuie să aibă întotdeauna un mesaj specific. Dacă te uiți la o brățară sau la o pălărie și te gândești: „Acesta sunt eu!”, Ai găsit un articol perfect pentru a te exprima. Motivul pentru care ești atras de el poate fi subconștient sau poate că nici măcar nu contează! 

3. PĂSTRAȚI-L SIMPLU

Colier cu pietre
Colier elmio

Poate fi ușor de îngrămădit pe accesorii. Dacă iubești un anumit chapeau, s-ar putea să dorești să îl porți în fiecare zi! Puteți decide că personalitatea dvs. preferă să amestece și să potrivească o mare varietate de stiluri și piese diferite, toate într-o singură ținută. 

În general, puteți face o declarație mai dramatică cu cât vă păstrați mai simplu alegerile. Ca acea faimoasă pictogramă a modei Coco Chanel ar spune, înainte de a ieși din casă, scoateți un accesoriu. Și aceasta a fost o femeie care și-a adorat accesoriile! 

Dacă acea pălărie de top este piesa dvs. de semnătură, mergeți mai departe și purtați-o în fiecare zi, dar nu este nevoie să o împerecheați cu brățări pe fiecare încheietură și inele pe fiecare deget. Puneți accentul pe o piesă de ancorare care reunește întreaga ținută.

Decideți unde doriți să atrageți atenția oamenilor. Noile tale cizme? Optează pentru o siluetă întunecată cu pantaloni negri sau o fustă, astfel încât să nu distragi atenția de la încălțăminte. 

Dacă doriți să atrageți atenția asupra zonei gâtului sau a pieptului nou îmbunătățite, selectați un lantisor sau un choker atrăgător în jurul gâtului pentru a atrage ochii asupra pielii și curbelor impecabile. 

4. UNUL ESTE MAI BUN DECÂT MULȚI

Colier simplu
Colier de aur

În timp ce unora le-ar plăcea să adune diferite articole, de obicei o ținută beneficiază de un singur plus sau atribut unic, spre deosebire de multe. Dacă aveți un buget, acest adagiu este și mai util. Mai bine să investești într-o singură piesă de semnătură care să însemne mult pentru tine decât să te scufunzi în Bijuterii de costume fără nicio declarație sau calitate clară. 

O Broșă strălucitoare va primi mai multă atenție dacă se evidențiază pe un fundal simplu. Un inel fabulos merită să fie singura podoabă de pe mână: nu-i dilua impactul purtând o mulțime de alte inele și brățări cu el. 

5. NU VĂ FIE FRICĂ DE SCHIMBARE 

Colier cu model
Colier cu model

Poate că ai purtat acel set de perle de zece ani. Poate că părea potrivit pentru slujba ta, prietenii tăi și stilul tău de viață.

Cu toate acestea, pe măsură ce viața noastră evoluează, la fel și gusturile noastre. Nu vă lăsați încadrați într-un singur mod de a arăta.

Dacă te îndrăgostești de o bijuterie dramatică pe care nu ai fi luat-o în considerare până acum, mergi după ea! Este posibil ca stilul dvs. să se schimbe. Așa cum am spus mai sus, chiar dacă nu știi de ce ești atras de o anumită piesă vestimentară, faptul că ești îi conferă semnificație.

Du-te! 

Cu toții suntem oameni cu multe fațete. Nu putem fi definiți de o singură ținută, o dispoziție sau un singur eveniment de viață. Moda ta poate reflecta toate aspectele despre cine ești. 

SECRETELE GĂSIRII ACCESORIILOR UNICE

ACCESORII UNICE: ARĂTAȚI LUMII CALITĂȚILE DVS. SPECIALE PENTRU BIJUTERIILE PREFERATE ELMIO

Accesoriile unice pot prezenta tot ceea ce ne face pe fiecare dintre noi diferiți de toți ceilalți. Indiferent dacă alegeți o bijuterie specială sau gravitați la o varietate de stiluri și selecții, micile atingeri pe care le adăugați la haine vă fac memorabil, diferit și special. De asemenea, te fac să te simți grozav.

Pentru mai multe idei despre alegerea unor atingeri speciale adăugate care vă vor îmbunătăți aspectul. 

SECRETELE GĂSIRII ACCESORIILOR UNICE


Alte Articole Elmio

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] SECRETELE GĂSIRII ACCESORIILOR UNICE; […]

trackback

[…] SECRETELE GĂSIRII ACCESORIILOR UNICE; […]

trackback

[…] SECRETELE GĂSIRII ACCESORIILOR UNICE; […]

trackback

[…] SECRETELE GĂSIRII ACCESORIILOR UNICE; […]