Bine ai venit pe blogul Elmio!

Secretele machiajului perfect în timpul zilei

Secretele machiajului perfect în timpul zilei. Cuvântul neobișnuit „strobare” a stimulat imaginația celor interesați de ultimele tendințe ale frumuseții de câteva luni. Această tehnică de sculptură se bazează pe „evidențierea” zonelor individuale ale feței, ceea ce vă permite să oferiți trăsăturilor feței mai multă expresivitate și relief.

Secretele machiajului perfect în timpul zilei
Machiaj

Principalul produs stroboscopic sunt substanțele cremoase, lichide și praf cu efect radiant. Este nevoie de mult mai puțin timp decât binecunoscutul contur, iar rezultatul pare mai natural. Prin urmare, stroboscopul în sezonul actual este foarte des utilizat la pregătirea prezentărilor de modă.

După ce ați însușit tehnica de strobare, puteți crea cu ușurință un aspect de frumusețe la modă. Acest lucru nu este deloc dificil, nu trebuie să fii un machiaj profesionist pentru asta. 

Este important doar să respectați câteva reguli simple.
  1. Evidențierile se aplică cel mai bine pe pielea îngrijită, numai atunci va străluci frumos și va reflecta lumina. Prin urmare, înainte de strobare, merită să efectuați procedura de peeling și să hidratați calitativ pielea, astfel încât să fie netedă și moale. Și toate erupțiile și roșeața trebuie mascate cu un corector și un fond de ten.
  2. Pentru stroboscop, este mai bine să alegeți produse cosmetice cu o strălucire moale perlată. Sunt aplicate acelor zone ale feței care „prind” razele soarelui. Și anume – pe pomeți, frunte deasupra sprâncenelor, bărbie, „V” deasupra buzei superioare, părți laterale ale frunții, podul nasului și altele.
  3. Este important să amestecați cu atenție marcatorul pentru a crea o strălucire naturală. Nu ar trebui să existe limite și linii clare, deci trebuie să controlați presiunea periei. În acest caz, nimeni nu va ghici chiar că ați folosit produse cosmetice.
  4. Luați în considerare tonul pielii atunci când alegeți produse cosmetice. Pentru o față palidă, luați un marcator roz, pentru pielea închisă la culoare, folosiți o nuanță aurie.
  5. Textura produsului ar trebui să fie confortabilă pentru pielea ta. Pentru pielea uscată, este mai bine să luați un marcator cremos, iar pentru tenul gras este mai bine să folosiți unul praf. Cu pielea combinată, texturile pot fi combinate.
  6. Când utilizați stroboscopul, rețineți că există o diferență uriașă între podium și machiajul de zi cu zi. Prin urmare, „evidențiind” pielea cu evidențieri, este important să nu exagerați, astfel încât fața să nu pară grasă.

Străluciți ca un diamant, dragele mele! Strălucire!


Alte Articole Elmio pentru tine:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Secretele machiajului perfect în timpul zilei; […]

trackback

[…] Secretele machiajului perfect în timpul zilei; […]

EnglishItalianRomanian