Bine ai venit pe blogul Elmio!

Secretele machiajului perfect

Secretele machiajului perfect. Machiaj corect – Toată lumea vrea să aibă acest lucru: perfect, subtil, aproape invizibil, dar făcându-ne irezistibili. Cu toate acestea, nu toată lumea reușește să obțină rezultatul perfect fără a recurge la ajutorul specialiștilor. De ce? Da, pentru că nu am învățat încă cum să facem machiajul corect și să tratăm această chestiune cu deplină responsabilitate. 

Secretele machiajului perfect.

Iată câteva linii directoare pentru a vă ajuta să evitați cele mai frecvente greșeli:

1. Acordați mai multă atenție produselor de îngrijire. Pielea sănătoasă bine hidratată este o bază excelentă pentru machiajul impecabil. Acordați atenție îngrijirii de noapte – este mai intensă și oferă rezultate uimitoare.

2. Nu ratați noutățile de frumusețe, nu vă fie teamă de nou și necunoscut, pentru că astăzi se nasc în fiecare zi noi tehnologii care uneori pot face minuni. Desigur, nu ar trebui să vă grăbiți în piscină cu capul în sus, cumpărând toate articolele noi fără discriminare. Este necesar să se studieze compoziția și principiul acțiunii acestui sau acelui remediu. De asemenea, puteți solicita consultantului dvs. o sondă pentru a vedea cum reacționează pielea la aceasta.

Fără față plată! 

3. Acest efect se obține dacă utilizați numai fond de ten, în plus, dens. Deghizați toate defectele și, odată cu ele, toate umbrele și reliefurile erau neclare. Prin urmare, merită să adăugați un corector de diferite nuanțe pentru a sculpta fața, cu ajutorul acestuia puteți obține o față mai tânără și tonifiată în doar câteva minute. 

Aplicați o nuanță mai deschisă pe părțile proeminente, o nuanță mai închisă pe zona T și înroșiți sau bronzați direct pe pomeți. Poți să te joci puțin obraznic și să aplici fard de obraz sub sprâncene pentru a le ridica vizual. Principalul lucru nu este să exagerați.

4. Nu vă fie frică de ascunsori, dar nici nu vă lăsați purtați. Dacă problema ta este de cercurile întunecate de sub ochi, atunci ai nevoie de un anticearcan cu un ton galben care neutralizează albastrul. Și dacă aveți nevoie să ascundeți petele de vârstă, violetul va face acest lucru. Niciun anticearcan verde care să acopere acneea? Nicio problemă – folosiți un fard de ochi cremos de aceeași nuanță. Și nu uitați de umbrire.

5. Uită de sprâncenele „naturale” neglijent. Astăzi sunt la modă forme clare și, prin urmare, merită să contactați profesioniștii pentru corectare și să învățați cum să faceți machiajul corect al sprâncenelor. Cea mai ușoară cale este de a aplica un creion de-a lungul liniei sprâncenelor și de a se amesteca cu o perie specială.

Urmând aceste reguli simple, puteți crea cu ușurință „fața perfectă” fără ajutorul artiștilor profesioniști în machiaj și a altor experți în frumusețe.


Alege si alte Articole uimitoare:

*^* Secretele intime ale frumuseții.

*^* Cum să faci buzele să pară mai pline.

*^* VERIGHETA – UN SIMBOL AL IUBIRII ETERNE.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
8 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Secretele machiajului perfect. […]

trackback

[…] *^* Secretele machiajului perfect. […]

trackback

[…] *** Secretele machiajului perfect. […]

trackback

[…] Secretele machiajului perfect; […]

trackback
1 year ago

[…] Secretele machiajului perfect; […]

trackback

[…] *^* Secretele machiajului perfect. […]

trackback

[…] *^* Secretele machiajului perfect. […]

trackback

[…] Secretele machiajului perfect; […]

EnglishItalianRomanian