Secretele intime ale frumuseții

Secretele intime ale frumuseții. Totul într-o persoană ar trebui să fie frumos, așa cum a spus Anton Pavlovich Cehov. În completarea clasicilor, aș dori să observ că cuvântul „totul” înseamnă chiar (mai ales!) Ce se ascunde sub haine. Să vorbim despre secretele de frumusețe intime?

Zona intimă a unui bikini adânc nu este doar cea mai delicată parte a pielii noastre, ci și cea mai vulnerabilă parte a corpului feminin din punct de vedere al sănătății. Zonele intime sunt un habitat excelent pentru multe bacterii cauzatoare de boli. Din acest motiv, este mai bine să aveți încredere în frumusețea acestor zone numai profesioniștilor, pentru a evita diverse probleme minore și chiar boli grave.

În primul rând, acordați atenție faptului că ar trebui să vi se sublinieze toate contraindicațiile posibile ale procedurii de epilare chiar și în etapa de stabilire a unei întâlniri cu un specialist. De asemenea, ar trebui să fiți avertizat că, cu câteva zile înainte de procedură, nu puteți face plajă, mergeți la baie și vizitați piscina. Acest lucru este, de asemenea, legat de problemele asepsiei și antisepticelor în timpul epilării.

Când te poți simți în siguranță?  

Deci, puteți fi sigur de siguranța procedurii în următoarele cazuri:

  1. Specialistul și-a pus mănuși medicale de unică folosință. Unii nu fac acest lucru deoarece, din punctul lor de vedere, interferează cu munca lor. Această abordare mi se pare neprofesionistă și inacceptabilă.
  2. Maestrul v-a dezinfectat pielea. Pentru aceasta, de regulă, meșterii folosesc produse speciale cu extracte din plante, diferite uleiuri și alcool salicilic indispensabil. Aceste componente curăță efectiv pielea înainte de procedură și îndepărtează reziduurile produselor de îngrijire, grăsimilor, transpirației, etc.
  3. Înainte de procedură, specialistul poate folosi un aparat de tuns pentru a face firele de păr prea scurte. Lungimea optimă a părului pentru procedură este de aproximativ 5-7 mm.

Dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite, riscați să aveți diverse boli inflamatorii ale pielii, care, printre altele, sunt dificil de tratat.

Tehnica de epilare eficientă.

Pentru a epila zona adâncă a bikiniului pentru a fi eficientă, nedureroasă și sigură, procedura trebuie efectuată în următoarea ordine:

  1. Aplicați un ulei special pe piele înainte de a începe procedura. Uleiul are un efect de înmuiere foarte vizibil, previne o situație neplăcută atunci când ceara se lipeste de piele și face procedura mai puțin dureroasă și neplăcută.
  2. Aplicați direct ceară depilatoare. Acest lucru trebuie făcut fără greș cu ajutorul instrumentelor de unică folosință (spatule), făcând mișcări din exterior în interior și urmând creșterea părului. Uneori, un specialist ia o decizie și aplică ceara împotriva creșterii părului. Acest lucru este necesar atunci când firele de păr sunt prea mici și este necesară o anumită aderență cu ceară. Vă rugăm să rețineți că ceara trebuie să îndeplinească și anumite cerințe, în special în ceea ce privește temperatura sa. Ceara prea fierbinte, care, printre altele, se aplică incorect de mai multe ori pe aceeași zonă a pielii, duce la arsuri destul de severe.
  3. Îndepărtați ceara. Dacă ceara este groasă, atunci maestrul o îndepărtează manual și, dacă este lichidă, atunci în acest scop se obișnuiește să se utilizeze benzi speciale de țesătură nețesută.
  4. Dacă rămân fire de păr simple, acestea trebuie îndepărtate cu o pensetă.
  5. Procedura se încheie cu un „tratament final” al pielii cu o loțiune demachiantă și cu utilizarea unor produse speciale care hidratează pielea și previn firele de păr încarnate.

Acum, că știți cum ar trebui efectuată în mod ideal procedura de epilare a zonei bikini adânci, nu numai că puteți aprecia munca maestrului, dar vă puteți proteja și de mâinile „vandalilor” de cosmetologie. Amintiți-vă că nerespectarea „tehnologiei” poate duce la consecințe foarte neplăcute.

Alte Articole Elmio:

Metalul magic este Argintul!

Coralul este cea mai la modă piatră a anului.

De unde vine Argintul? Afla acum lucruri interesante.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
6 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] *^* Secretele intime ale frumuseții. […]

trackback

[…] Secretele intime ale frumuseții; […]

trackback

[…] Secretele intime ale frumuseții. […]

trackback

[…] Secretele intime ale frumuseții; […]

trackback

[…] *^* Secretele intime ale frumuseții. […]

trackback

[…] Secretele intime ale frumuseții; […]