Bijuterii

SELECȚIA CORECTĂ A ACCESORIILOR

SELECȚIA CORECTĂ A ACCESORIILOR. Mărgele, pandantive, brățări, ceasuri, cleme pentru eșarfe, broșe, curele, șaluri și eșarfe – toate aceste instrumente sunt utilizate în mod activ de stilisti în formarea de imagini de diferite stiluri. Chiar și un costum clasic strict poate fi asortat cu detaliile corespunzătoare. Principalul lucru nu este să nu vă fie frică să lăsați un element nou, care va deveni apoi un decor preferat.

Pentru a dovedi dreptul accesoriilor la un loc de cinste în cutia dvs. de bijuterii, enumerăm sarcinile de frumusețe cu care mărgelele, ceasurile și eșarfele au succes:
 • Un element de legătură între detaliile garderobei în diferite stiluri. Dacă doriți să diluați un aspect de afaceri cu o cămașă în stil casual, dar sunteți confuz de combinația dintre un stil prea strict al unei fuste și o nuanță bogată a vârfului, lăsați o eșarfă de gât în ​​Look, în care vor fi combinate două tonuri: negru și contrast puternic. Sau alegeți o centură care să se potrivească fustei în textură și culoare – se va combina armonios cu cămașa, va deveni o tranziție lină între partea de jos și partea de sus.
*^* Transformarea imaginii. *^*
 • Accesoriile vă permit să vă schimbați aspectul fără a schimba hainele. După muncă, mergi la o petrecere, dar nu este suficient timp pentru a opri acasă și a-ți schimba ținuta – pune în geantă mărgele voluminoase sau un pandantiv spectaculos, o brățară (sinonim cu bijuterii la gât) și un mic clutch. Ruj strălucitor, parfum, călcâi. Voila … O imagine de afaceri se transformă într-una de seară.
SELECȚIA CORECTĂ A ACCESORIILOR. Mărgele, pandantive, brățări, ceasuri, cleme pentru eșarfe, broșe, curele, șaluri și eșarfe - toate aceste instrumente sunt utilizate în mod activ de stilisti în formarea de imagini de diferite stiluri.
Accesorii

 • Accent schimbător. Cu un ceas, colier, curea, puteți evidenția virtuțile figurii. Punând un colier spectaculos în jurul gâtului, atenția se concentrează pe decolteu și pe umeri. Ceasurile, brățările, inelele subliniază liniile mâinilor și ale degetelor. Centurile pun în evidență talia, făcând reliefarea figurii mai expresivă, siluetă.
 • Aceleași lucruri arată diferit. Imaginați-vă două opțiuni în aceeași ținută: blugi albaștri și o cămașă albă. Primul aspect este o pălărie de in, o eșarfă albastră de viscoză, o centură subțire de culoare albastru deschis și un ceas cu curea albă. A doua este o bandă largă de păr întinsă (albastru închis sau albastru deschis), mărgele mari stacojii și o centură într-o nuanță calmă de roșu. Imaginile s-au dovedit a fi diferite, calme și temperamentale – puteți alege pentru orice dispoziție.
SELECȚIA CORECTĂ A ACCESORIILOR. Mărgele, pandantive, brățări, ceasuri, cleme pentru eșarfe, broșe, curele, șaluri și eșarfe - toate aceste instrumente sunt utilizate în mod activ de stilisti în formarea de imagini de diferite stiluri.
Invata cum sa porti accesoriile corect
 • Accesoriile ajută la exprimarea individualității. Dacă vrei să le spui altora despre tine și în același timp să nu spui niciun cuvânt, pentru a clarifica ceea ce trăiești, ce te inspiră – completează ținuta cu elemente decorative. Brățările, inelele, pandantivele pot avea semnificație, exprimă o viziune asupra lumii, religie, implicare într-o subcultură.
 • O ocazie de a te declara eficient. Cu ajutorul unor accesorii interesante, combinate armonios, puteți asambla o imagine elegantă, respectabilă. Dacă doriți să vă alăturați numărului de fashioniste care sunt mereu în centrul atenției – iubiți accesoriile și aflați cum să le folosiți.
SELECȚIA CORECTĂ A ACCESORIILOR. Mărgele, pandantive, brățări, ceasuri, cleme pentru eșarfe, broșe, curele, șaluri și eșarfe - toate aceste instrumente sunt utilizate în mod activ de stilisti în formarea de imagini de diferite stiluri.
Accesorii Elmio

Alegerea accesoriilor este la fel de importantă ca îmbrăcarea corectă. Și trebuie să fii foarte atent, deoarece accesoriile pot completa atât un costum, cât și invers, strică-ți imaginea.

Toate aceste lucruri ajută la crearea nenumăratelor opțiuni pentru look-uri dintr-o ținută.

SELECTIA CORECTA A ACCESORIILOR. Accesorii Elmio - Bijuterii cu sentimente
Accesoriile preferate ale unei femei – Bijuteriile Elmio
Atunci când alegeți accesorii, trebuie să urmați câteva instrucțiuni simple:
 1. Alege accesorii în același stil. Acestea ar trebui să se potrivească atât între ele, cât și cu hainele tale.
 2. Luați în considerare dimensiunea corpului. Accesoriile masive sunt potrivite pentru persoanele cu un fizic mare, mici – pentru cele mici.
 3. Accesoriile trebuie să fie în armonie cu textura.
 4. Selecția corectă a accesoriilor depinde adesea de anotimpurile în schimbare.
 5. Încercați să combinați nu mai mult de trei culori într-un ansamblu.
 6. Nu uitați că alegerea accesoriilor depinde în mare măsură de locul și evenimentul în care mergeți.
 7. Alegeți accesorii din aceeași gamă de prețuri pentru haine scumpe de lux. 

Alte Articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] SELECȚIA CORECTĂ A ACCESORIILOR; […]

trackback

[…] SELECȚIA CORECTĂ A ACCESORIILOR. […]