Bine ai venit pe blogul Elmio!

Simbolismul în Bijuterii Elmio – Oferim emoții

Bijuterii cu Sentimente.

Simbolismul în Bijuterii Elmio. Oferim emoții O femeie este o muză. Totul uimitor și perfect ecouri în el într-un mod special. De dragul ei, au avut loc dueluri, i s-au dedicat poezii. Cele mai frumoase bijuterii i-au fost create. Toată lumea la picioarele ei. Emoțiile sunt foarte importante pentru o femeie, făcând o achiziție, își dorește o vacanță! Iar sarcina noastră cu dvs. este să oferim impresii vii, astfel încât bijuteriile să nu fie doar un cadou mult așteptat, ci o sursă eternă de bucurie!

Femeile moderne privesc mereu înainte, descoperă lucruri noi și încearcă necunoscutul. Ei prețuiesc nu doar frumusețea bijuteriilor, ci și emoțiile pe care le trăiesc deținând o bijuterie. Acesta este un sentiment de fericire și plăcere! Femeile aleg sentimente de uimire, încântare și priviri admirative. Oferiți unei femei o furtună de emoții și o experiență de neuitat!

Cum să o facă? Vă propun unul dintre instrumentele din vânzări care vă permite să creșteți emoțiile în domeniul comunicării cu clientul – aceasta este descrierea bijuteriilor printr-un simbol.

Moda bijuteriilor s-a îndrăgostit de mult de animalism și simbolism în bijuterii. În astfel de modele, trăiește energia și fantezia artistului-bijutier. 

Simbolismul în bijuterii Elmio – Oferim emoții:

În acest articol, voi putea revizui mai multe simboluri care se găsesc cel mai adesea în magazinele de bijuterii. Lumea simbolurilor este nelimitată, cunoașteți-o, încântându-vă clienții!

Istoria simbolurilor este la fel de veche ca lumea însăși, deoarece acestea au apărut imediat ce a apărut o persoană. Simbolurile ne înconjoară peste tot – pe stradă (mărci de mașini, sigle pe afișe publicitare etc.), acasă (cărți, modele pe vase etc.), în haine, accesorii și, desigur, bijuterii. Simbolul poate fi disponibil și poate ascuns – în lucruri și fenomene, și chiar în nume. Simbolurile joacă un rol decisiv în ritualuri și tradiții (căsătorie, logodnă, cadou de sărbătoare), conțin un sens nesfârșit, conținând imagini, semne și gesturi.

Simbolismul în bijuterii Elmio – Oferim emoții:

Potcoavă

Potcoava este unul dintre cele mai faimoase și venerate simboluri ale norocului. Astăzi, aproape nimeni nu poate spune cu certitudine cum și de ce acest obiect simplu s-a transformat într-un talisman puternic, dar rămâne faptul că astăzi oamenii, ca acum câteva secole, continuă să-l folosească în decorarea caselor lor pentru a atrage bunăstarea și fericire.

Bijuteriile cu simbol de potcoavă sunt o „armă” la fel de eficientă. O brățară cu farmec sau, de exemplu, un Pandantiv potcoava dat din suflet unei persoane dragi, va căpăta o semnificație și mai mare și, prin urmare, putere.

Trifoi

Fiecare dintre noi este familiarizat cu această plantă, care crește din abundență în câmpuri și pajiști mici, este puțin probabil să vă uimească cu aspectul sau aroma subțire, cu toate acestea, trifoiul se găsește în legendele și poveștile antice din multe țări.

Dacă vorbim despre trifoi tocmai ca un talisman, atunci parazitele rare au cea mai mare putere – potrivit statisticilor, există 10.000 de trifoi pe plantă. Găsirea unuia este o adevărată raritate! Cu toate acestea, meșterii de bijuterii ne-au ușurat-o și au creat bijuterii al căror design repetă complet aspectul unei plante adevărate. Inele, cercei, brățări sau Pandantive Trifoi își vor încânta proprietarul și, bineînțeles, vor aduce noroc în fiecare zi!

https://www.elmio.ro/pandantive-mari/pandantiv-trifoi-din-argint-1p-325.html

Gărgăriță

Numele acestei insecte cu spatele roșu aprins sună neobișnuit nu numai în țara noastră, de exemplu, în statele catolice, gărgărița este numită în mod similar – bug-ul Maicii Domnului. Respectul pentru „ceresc” este asociat cu un fel de tradiție – se credea că insecta este un intermediar între oameni și Dumnezeu și poate transmite diferitele lor cereri.

Credința spune că o buburuză așezată pe o persoană aduce noroc și protejează de pericole. Bijuteriile cu imaginea unei bug-uri sunt un cadou minunat atât pentru micuții și pentru adulți. O insectă drăguță și incredibil de drăguță va deveni punctul culminant al imaginii și este garantată pentru a vă proteja de starea de spirit proastă.

https://www.elmio.ro/pandantive-mici/pandantiv-gargarita-din-argint-1p-348.html

Scarabei

Gândacul scarabei este unul dintre cele mai vechi și mai venerate simboluri ale culturii Egiptului antic, care a dat lumii multe secrete și mistere. Se credea că mica insectă urma calea Soarelui pe cer, făcându-și munca zilnică, și era asociată cu Khepri, zeul zorilor dimineții.

Imaginea gândacului scarabeu simboliza începutul unei noi zile, schimbările și renașterea a tot ceea ce există, prin urmare a fost profund venerată și larg utilizată – atât în ​​decorul camerelor, cât și în îmbrăcăminte și bijuterii. Urmând înțelepciunea locuitorilor civilizației antice, puteți alege în continuare o bijuterie neobișnuită în formă de gândac scarabeu, cu siguranță va ajuta pe calea succesului!

Îngeri

Mesagerii strălucitori ai cerului – îngerii – un simbol tradițional al păcii, liniștii, speranței și armoniei. Fiind mesageri divini, aceste creaturi înaripate aduc bine oamenilor și îi protejează de rău. Și, deși imaginea unui înger este direct legată de tema religiei, printre bijuteriile moderne puteți găsi cu ușurință opțiuni.

https://www.elmio.ro/pandantive-mici/pandantiv-ingeras-si-inima-model-filigran-din-argint-1p-296.html

Flori

O floare este un simbol asociat cu frumusețea, feminitatea, puritatea. Motivele floristice sunt sinonime cu viața – pline, colorate, fericite. Pentru a concretiza semnificația, definiți tipul de floare. De exemplu, un trandafir cită direct mărturisirile romantice, camelia simbolizează lumina soarelui, orhideele și margaretele – gingășia.

https://www.elmio.ro/cercei-inchizatoare-surub/cercei-margareta-din-argint-925-1c-344.html

Serpi

De mult timp, semnul șarpelui a fost echivalat cu înțelepciunea vieții, care ajută la găsirea soluțiilor corecte în situații de viață non-standard. O astfel de decorare poate interpreta, de asemenea, tinerețea eternă, care este asociată cu reînnoirea sezonieră a pielii acestor reptile.

https://www.elmio.ro/pandantive/pandantiv-sarpe-din-argint-patinat-1p-323.html

Albine

În Franța, la începutul secolului al XIX-lea, albina era considerată un simbol al puterii imperiale și al puterii șefului statului. În acele vremuri, iubiții împărați purtau baticuri cu broderie în formă de albină, care în limbajul semnelor era personificarea loialității.

https://www.elmio.ro/cercei-cu-marcasite/cercei-din-argint-albinuta-cu-marcasite-1c-220.html

Pisicile

Pisicile sunt creaturi grațioase și acest simbol are multe referințe la magie. Ornamentul sub formă de pisică sau ochi de pisică, conform credințelor, este o protecție împotriva negativității și invidiei. Felinele sălbatice sunt asociate cu putere, exclusivitate și sentimente puternice. Mitologia popoarelor antice descrie adesea pisicile sălbatice ca simboluri ale fertilității și ale iubirii.

https://www.elmio.ro/pandantive-mici/pandantiv-pisicuta-din-argint-1p-58.html

Infinit

Infinitul este un simbol pe care fiecare îl poate înzestra cu calități importante pentru sine. În limbajul simbolurilor, este interpretată ca perfecțiune, armonia a două contrarii – femeie și bărbat, lumină și întuneric, Yin și Yang.

https://www.elmio.ro/pandantive-mici/pandantiv-infinity-din-argint-1p-174.html

Aripi si pene

Lejeritate, libertate a spiritului și a corpului – așa se interpretează de obicei semnificația aripilor păsărilor. Aripile întinse ale unei păsări pe decor sunt un semn de încredere și patronaj și, în plus, o mișcare constantă înainte.

https://www.elmio.ro/pandantiv-ingeri-si-aripi/pandantiv-aripi-de-inger-aspect-patinat-1p-143.html

Inima

Acest semn nu seamănă prea mult cu o inimă reală și există multe versiuni ale originii sale. Cineva o asociază cu o frunză de iederă – simbolul grecesc al pasiunii, cineva – cu gâturile lebedelor care se ating unul de celălalt (un simbol al loialității). Principala semnificație a inimii este iubirea și sentimentele romantice.

https://www.elmio.ro/pandantive-mari/pandantiv-inima-din-argint-cu-pietricele-zirconiu-1p-86.html

Fluturi

Fluturii au fost mult timp considerați simboluri ale ușurinței, frumuseții și fericirii, din care sufletul este culoarea. Istoria unor astfel de bijuterii este citită ca ceva sublim, estetic și vesel.

https://www.elmio.ro/pandantive-mici/pandantiv-fluture-mama-si-copil-cubic-zirconia-1p-93.html

Semiluna

În fiecare cultură, acest simbol este interpretat diferit. Principala semnificație a imaginii semilunei este siguranța și protecția puterilor superioare, purității și armoniei. Grecii antici au descris adesea o semilună ca simbol al Dianei – zeița fertilității și a tuturor ființelor vii.

Geometrie: Cerc si Patrat

Geometria clară este adesea utilizată în colectia de Bijuterii Elmio. Cercul întruchipează perfecțiunea și unitatea indestructibilă, pătratul este un simbol al organicității și armoniei. Astfel de forme înseamnă că cel ales a luat decizia finală și a decis fără echivoc alegerea unui partener de viață.

https://www.elmio.ro/cercei-rotunzi/cercei-creole-40-mm-din-argint-c33-1c.html

Intra acum pe site-ul de Bijuterii Elmio si vezi: Bijuterii cu tema: Simbolismul în Bijuterii Elmio – Oferim emoții.

Descopera alte articole interesante:

Abonați-vă la pagina: Facebook.

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Simbolismul în Bijuterii Elmio – Oferim emoții. […]

trackback

[…] Simbolismul în Bijuterii Elmio – Oferim emoții. […]

trackback

[…] Simbolismul în Bijuterii Elmio – Oferim emoții; […]

EnglishItalianRomanian