Bine ai venit pe blogul Elmio!

Supraviețuirea în sălbăticie

Dorința de a supraviețui a fost întotdeauna un instinct uman de bază. Lumea modernă, în ciuda tuturor realizărilor sale tehnice și în multe privințe lor, devine ce mai periculoasă și imprevizibilă. Prin urmare, dorința de a vă proteja pe tine și pe cei dragi de viitoare cataclisme, dezastre provocate de om și naturale, salvând viața și sănătatea, este complet rezonabilă și justificată. Supraviețuirea în sălbăticie este plină de multe pericole, dar cunoașterea tehnicilor și tehnologiilor speciale și disponibilitatea echipamentelor moderne pot facilita foarte mult această sarcină.

Padurea este principala noastră bogăție. Bogăția naturii, capabilă să ofere hrană și adăpost, din timpuri imemoriale a permis strămoșilor noștri să supraviețuiască chiar și în condiții climatice aspre. Supraviețuirea în pădure nu este distracție pentru sacii de bani care caută să-și gâdile nervii, ci o adevărată artă accesibilă oamenilor cu spirit puternic.

Pentru a face față dificultăților câte mai pregătiți și a nu încerca, nu și nimic neputând, să înveți să navighezi în pădure, să cauți adăpost și să încerci în zadar să te încălzești, este necesar să ai grija de supraviețuirea familiilor în avans. Acest lucru va ajuta dezvoltarea tehnicilor speciale și citirea literaturii relevante, cât și echipamentele moderne de supraviețuire de cumpărat, care, desigur, merită în avans.

Arme și unelte

Arme si unelte

Elementul principal care vă poate asigura supraviețuirea în pădure este un cuțit. Vă va permite să tăiați ramuri pentru a construi o colibăși a vă adăposti de ploaie, a cumpăra mâncare, a respinge atacul inamicilor. Un cuțit bun devine o prelungire a mâinii unui adevărat luptător.

Mijloace de a face foc

Unelte pentru aprinderea focului

Echipamentul pentru supraviețuire în condiții extreme include în mod necesar mijloacele de a face foc. Aceasta este o brichetă, silex sau chibrituri. Focul groaznic va încălzi și va salva de animalele sălbatice. Este marele protector al vieții umane. Principalul lucru pentru ca o persoană să supraviețuiască în pădure este să poată face foc în orice condiții.

Cazare

Cazare in natura

Cazările sunt, de asemenea, piese esențiale ale echipamentului de supraviețuire în sălbăticie. Achiziționarea unui cort special pentru iarnă și drumeții extreme vă poate proteja de frig, vânt, ploaie și zăpadă. Aceasta este cea mai potrivită opțiune pentru condițiile noastre climatice dure, în special în nordul Rusiei. Un sac de dormit vă va permite să dormi confortabil chiar și în cea mai rece noapte.

Echipamentul de supraviețuire vă va proteja de pericol și frig, dar ar trebui să vă aprovizionați și cu provizii de calitate. O modalitate dovedită de a salva de foame este rațiunile uscate ale armatei. Au o durată lungă de valabilitate și o valoare nutritivă optimă și sunt capabile să vă susțină și să vă energizeze pentru a supraviețui în condiții extreme. Această soluție optimă la problema hranei în absența vaselor, a timpului sau într-o situație în care este imposibil să faci focul.

Iluminat

Lanterna

Nu trebuie să uităm de sursa luminii – viața ta poate depinde de ea. Achiziționarea unei lanterne tactice va ajuta – este deosebit de durabilă, ușoară și de încredere. În unele situații, un far va fi util. Vă permite să instalați tabăra, să pregătiți mâncarea sau să aranjați cazare pentru noapte și, în același timp, vă lasă mâinile libere.

Transport

Rucsac de supravietuire

Echipamentul de supraviețuire trebuie să fie ambalat stabil. Într-o situație extremă, secundele contează. Nu există timp să cauți ceva și să umpleți buzunarele și valizele cu cele esențiale.

Trusa de supraviețuire trebuie ambalată cu grijă în prealabil și plasată într-un rucsac sau mare mare de încredere. Greutatea încărcăturii trebuie să fie optimă, astfel încât să poată deplasa rapid și să calculeze timp să retragă la distanță sigură, salvându-vă sănătatea și viața.


Descopera si alte articole:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] SUPRAVIEȚUIREA ÎN SĂLBĂTICIE; […]

EnglishItalianRomanian