Pandantive Elmio

Talismane și pandantive pentru zodia Gemeni

Talismane și pandantive pentru zodia Gemeni.

Date de naștere: din 22 mai până în 21 iunie

Element: Aer.

Planeta: Mercur.

Compatibilitate cu alte semne: Berbec, Vărsător, Balanță.

Nu este compatibil cu: Leu, Capricorn, Fecioară, Taur, Rac.

Gemenii sunt cel mai aventuros și imprevizibil semn. Sunt oameni sociabili, intelectuali cu o minte ascuțită, care sunt predispuși la schimbări de dispoziție. Ei fac cu ușurință acțiuni cutanate, își întoarce toată viața peste cap în câteva secunde. Desigur, cea mai neplăcută trăsătură a personajului Gemenilor este schimbarea bruscă a dispoziției – el poate râde cu voce tare, iar un minut mai târziu se poate enerva și striga …   

În plus, Gemenii sunt oameni sociabili, simpatici. Ei au nevoie în mod constant de „mâncare” pentru minte – informații, noi cunoscuți, comunicare. Puterea, determinarea, inteligența, viclenia lor le oferă capacitatea de a gestiona, de a ține totul sub control. Aceste calități îi fac pe jurnaliști, avocați și personalități publice din Gemeni.

Pentru relații, crearea unei familii, Gemenii nu aleg o persoană ideală (extern și intern). Ei caută intrigi, o ghicitoare în câmpul opus, pentru a se alătura bătăliei. Relațiile calme și egale nu sunt interesante pentru ei, sunt plictisitoare.

Selecția Pietrei după data nașterii

  • Gemeni născuți în perioada 21 mai – 31 mai, pietrele talisman sunt: ​​amazonit, jad, malachit, obsidian, cristal de piatră, agat, piatră naturală de lună.
  • Cei care s-au născut de la 1 iunie la 10 iunie ar trebui să arunce o privire mai atentă la bijuteriile din argint cu ochi de pisică, chihlimbar, opal, calcedonie, citrin, onix, crizoprază, jad și perle.
  • Pentru persoanele care s-au născut între 11 și 21 iunie, safirul albastru, rauchtopazul, turmalina și alexandritul vor deveni talismane în argint.

Pietre pentru mascota Gemeni

  • Jad verde și Argint 925 pentru Gemeni: ajută la combaterea bolilor, prelungește viața și, de asemenea, îmbunătățește somnul.
  • Turcoaz: va fi un talisman pentru Gemeni în călătorie, va da energie, putere și va proteja de conflicte.
  • Ochiul de tigru – îi va salva pe Gemeni de calomnie, durerile geloziei.
  • Strasul natural îi va salva pe Gemeni de situații neprevăzute, de relații dificile. În plus, cristalul în argint va îmbunătăți memoria.
  • Ametist – în bijuteriile din argint vă va ajuta să vă faceți prieteni, să găsiți contactele potrivite pentru muncă.
  • Agate – nu numai că vă va ajuta să vă atingeți obiectivul, ci și să vă consolidați sănătatea.

Talismane și pandantive pentru zodia Gemeni.

Aceste pietre prețioase se găsesc în multe colecții din gama noastră de Bijuterii Elmio. Dacă doriți să faceți un cadou pentru o vacanță unei fete care s-a născut sub semnul zodiacal Gemeni.


Alte Articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Talismane și pandantive pentru zodia Gemeni; […]

trackback

[…] Talismane și pandantive pentru zodia Gemeni; […]

trackback

[…] Talismane și pandantive pentru zodia Gemeni; […]

trackback

[…] Talismane și pandantive pentru zodia Gemeni; […]