Bine ai venit pe blogul Elmio!

TENDINȚELE UNEI MANICHIURI DE TOAMNĂ

TENDINȚELE UNEI MANICHIURI DE TOAMNĂ. Vremea ploioasă, vântul și prima vreme rece nu sunt un motiv pentru a nu vă mai uita la mâner. Ne grăbim să îmbrăcăm pulovere și paltoane calde. E timpul să adăugați un accent look-ului dvs. alegând un design extraordinar și elegant pentru unghiile dvs. Fiecare anotimp aduce ajustări artelor de unghii, datorită cărora de fiecare dată manichiura va fi nouă, dezvăluind fațete ale personalității necunoscute anterior. Ce spun tendințele și cum se alege imaginea perfectă pentru perioada aurie a anului?

Forma – secrete ale tandreții

Astăzi, imaginile delicate pline de feminitate sunt la modă. Completați cu succes acest aspect cu gălbenele în formă de migdale sau ovale, pătrate scurte. „Stiletto” lung este un lucru din trecut – confortul și comoditatea, naturalețea sunt în tendință. Iubitorii de unghii lungi ar trebui să experimenteze forma. Se recomandă să refuzați de la pătrate lungi, pătrate moi, forme ascuțite.

Tendințe de toamnă – Manichiură de aur

Provocarea pentru începutul fiecărui sezon este de a evidenția sezonul următor. Manichiura de artă cu imagini ale naturii sau a simbolurilor sale câștigă popularitate. Deci, în vremea de aur, ei efectuează decorarea folosind imagini de frunze, siluete de copaci. Acasă, o puteți face cu autocolante. Rub-in, finisaj mat, nuanțe de roșu, galben și gri – care este secretul manichiurii perfecte de toamnă?

Stil etno de toamnă

Motivele etnice sunt din nou la modă. Elemente care descriu tricotat, împletit sau patchwork. Ornamentele realizate manual de către maestru conțin elemente de motive tradiționale ale diferitelor culturi și popoare. Neglijarea ușoară, aluzie la „făcut manual”, va da doar un chef special unghiilor. Imaginea nu trebuie să fie perfect uniformă; asimetria subtilă va oferi o senzație de confort acasă.

Unghii cu gel ETNO

Multicolor și delicat

Fashionistele de pe Instagram prezintă deja o noutate în lumea unghiilor – unghiile multicolore. Multe variante – două plus trei, patru plus unu sau toate cele cinci degete sunt diferite. Condiția principală este să alegeți tonuri blânde, dar le puteți combina în orice ordine – cu un gradient de la cald la rece, într-o ordine aleatorie.

Aurul sezonului

Culorile aurii cu o strălucire plăcută în pantofi, accesorii și haine sunt la modă în fiecare toamnă. Această tendință nu ocolește designul gălbenelelor. Frecare oglinzii sau folie aurie va da o strălucire specială. Efectul metalic face designul versatil și se potrivește cu orice ținută.

Geaca clasică și variantele sale originale

O jachetă obișnuită în două tonuri este o opțiune universală, indiferent de sezon și de stilul pe care îl alegeți. Poate fi ușor modificat, făcând marginea liberă sub formă de frunze, picături de ploaie, folosind culorile corespunzătoare. Pentru a păstra concizia unei astfel de jachete, se poate face o amprentă de toamnă pe un singur cui.

Unghii cu gel

Transparenţă

Transparența este una dintre cele mai tinere tendințe. Acest efect se realizează datorită gelului, care întărește placa de unghii. Texturile și amprentele ușoare pe fundalul transparenței arată neobișnuit și chiar nerealist, ceea ce face imaginea unei femei misterioasă. Poate fi realizat și în stilul granitului sau altor pietre, decorat cu „vâscoase”, forme geometrice și imagini de contur.

Cenușiu albastru ceresc

Culoarea cerului de toamnă nu mai este cu siguranță albastru strălucitor. Un ton gri cu o nuanță albastră este o soluție excelentă pentru îmbrăcămintea de zi cu zi, munca, universitatea. Pentru contrast, o unghie poate fi făcută într-un albastru mai strălucitor, albastru sau azur.

Designul lunii

Găurile luminoase de la bază vor transmite starea de spirit a modei, transparente – vor permite, dacă este necesar, să amâne corecția, să amâne o a doua călătorie la salon, deoarece regresul unghiilor nu va fi atât de vizibil. Pentru decorare se folosesc pietre mici, ștampile, pulbere acrilică. Umbra părții superioare poate fi oricare. Este recomandabil să respectați culorile de bază ale porului de foioase.

Burgundia aprinsă

Nuanțele Bordeaux sunt o opțiune nemuritoare care nu își pierde niciodată relevanța. Nuanțe de vin adânc, cu o nuanță purpurie, aproape de roșu – toate merg bine cu atmosfera porului de foioase. Această culoare este utilizată atât ca design independent, cât și ca bază pentru întruchiparea altor idei.

Frunze și copaci

Motivul principal al sezonului auriu este îngălbenirea copacilor, siluete de copaci. Completând un astfel de decor pe un singur deget sau creând o imagine întreagă, care poate fi asamblată prin compunerea tuturor unghiilor, îți vei transforma stilul. Ultima opțiune este mai potrivită pentru fetele îndrăznețe care preferă stilul casual. Dacă se dorește, decorul poate fi presărat cu paiete aurii.

Texturi mate și finisaj lucios

Nu este primul sezon în care finisajul mat este lider în popularitate, compatibilitate cu diferite stiluri și versatilitate. Maeștrii sugerează combinarea lor cu detalii lucioase. Această idee este interesantă de executat. Combinațiile populare cu texturi mate includ „ochi de pisică” cu reflexe aurii. Acoperit cu un top mat.

Unghii cu gel stil lucios si mat

Să rezumăm – la ce se așteaptă toamna de la fashioniste?

Pentru o manichiură perfectă, amintiți-vă doar câteva reguli de bază din acest sezon. Apoi, completarea personală a proiectului sau exprimarea dorințelor către comandant va dura mai puțin timp, iar rezultatul va aduce plăcere maximă.

  1. Gingășie și naturalețe. Linii netede, lungime minimă. Forma este cel mai ușor de ales, bazându-se pe ovalul natural de la baza unghiei.
  2. Un finisaj mat este o opțiune versatilă. Este folosit ca bază pentru elemente metalice și modele luminoase.
  3. Manichiură eternă – sacou de serviciu, lumină de lună, ornament restrâns, imprimeuri geometrice.
  4. Tonuri de design – roșu, galben, portocaliu. Ca un plus la executarea proiectelor în diferite tehnici – măslin, negru și verde bogat.

Crearea unei imagini în funcție de vreme este ușoară. Definiți un curs individual și mergeți în acea direcție! Fiecare dintre aceste tipuri de manichiură are un număr imens de variații care vă vor permite să creați un design unic de toamnă. Individualitatea este singurul criteriu de modă care nu se schimbă niciodată și nu își pierde relevanța, astfel încât principalele tendințe ale toamnei sunt compatibilitatea bună cu imaginea și starea de spirit, originalitatea și deciziile îndrăznețe!


Alte Articole Elmio:

0 0 votes
Rating Articol
Subscribe
Notify of
guest
5 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] TENDINȚELE UNEI MANICHIURI DE TOAMNĂ; […]

trackback

[…] *^* TENDINȚELE UNEI MANICHIURI DE TOAMNĂ; […]

trackback

[…] TENDINȚELE UNEI MANICHIURI DE TOAMNĂ. […]

trackback

[…] *^* TENDINȚELE UNEI MANICHIURI DE TOAMNĂ; […]

trackback

[…] TENDINȚELE UNEI MANICHIURI DE TOAMNĂ; […]

EnglishItalianRomanian